Sizce kafedeki garson benim için mi geldi çeşmeye?

cafede bi garson vardi. 5 kisiydik ailecek. siparisleri almaya geldi cocuk ben cocgua istediklerimizi saydim. cocuk gözlrimin icine icine bakiyodu. saymayi bitirince yine gözlerimin icine bakarak tekrar söylememi istedi. saydim, sonra kendisi teyit icin saydi yanlis saydi. hafif bi gülümseme oldu ikimizde, yine gözlerimin icine bakarak tekrar sayivrdim. gitti bu iceri bi kac dakika sonra geri geldi ve yine teyit icin "bu bu olucakti dogru mu" diye sordu. yine hatasi vardi ben düzelttim yine gülümsedik ikimizde. neyse cocuk siparisleri sonunda getirdi iceri gecti. camdan bize dogru baktigini grdpm ve 2-3 kere göz göze geldik. bi hafta sonra ben yine gittim oraya ayak üstü bisey almaya. cocukla yine göz göze geldik gözlrimin icine bakti. ardadan 2 ay gecti carsida karsilastik. o dükkandaydi ben babamla yanindan gectim birbirimizi fakrettik. ben meydandaki banklara oturdum yakinimda da bi cesme vardi. cocuk icerdne bi sürahi almis ve cesmeye geldi su doldurmaya. yaklasirken de bana baktigini ördüm göze göze geldik... yorumunuz ne? benim icin mi gelmistir cesmeye sizce? cevap lütfen

Sizce kafedeki garson benim için mi geldi çeşmeye?