arada gittiğim bi yerdi ilk defa onu gördüm yanımda erkek olan bi arkadasım da vardı ama arkadas oldugumuz belli oluyordu bence, sürekli o garson bana baktı göz güze geldik bi ara kucağıma kedi geldi bana baktı baya bi gülümsedi çok tatlı falan dediler birbirlerne
kısacası baya bi baktı ben de bikaç kez baktım onlar güldüğünde ben de güldüm falan
simdi oraya tek gitsem garip mi olur? kız arkadasımla gitsem çekinir mi gelmeye ama tek gitsem de napıcam ki orada oturup telefona mı bakıcam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tek başına git ve sipariş vermek için de onu bekle beni dinle sen bak 😹
yanıma baskası gelirse cevap vermiyim o gelene kadar bekliyim mi sködpsmxhxmdj
Evet ciddiyim öyle yap yani niyetini belli etmek istiyorsan onu gördüğünde ona sipariş ver e o da iletişime geçmek için bir şey yapmıyorsa artık özgüvensiz dir o baya ondan olmaz salla gitsin 😹 ama müşteri çalışan ilsikisini aşmamak için ufak bir işaret verebilir ona dikkat etmeye caliş sen
ya tatlıs küçük bi kafe 3 garson da zaten gelince hosgeldinizzz diyolar gülümsüyolsr falan yani daha samimi bi ortam gibi ama benim yaslarımda bi kız vardı onla yanyanaydı ve kızı gönderdi yanımıza bi de yanımda erkrk var diye olabilir mi sevgilim sandıysa falan of
Arkadaş oldugumuz belli oluyordu dedin yani bir erkek anlar zaten bunu sevgilisimi arkadaşı mi diye ama kızı yanınıza göndermesi ilginç..
kız yeniydi sanırım heycanlandı bi tık yeni gibydi arkadaşımla da arkadas oldugumuz belli oldun diye bi ara teşefona dalmısım o da öyle baya konusmadık reels falan izledk yani temas yakınlık da hiç yoktu anlamıstır herhalde 🥶🥶🥶
Anlamıştır mutlaka ama tek git ve ögren ne olduğunu hoşlandiysa mutlaka iletişim kurar
tek gidersem napıcam twlwfona mı bakıyım ful
Tatlım ful telefina bakcaksan ne anlamı kaldı zndjsj cocugu kesiceksin göz göze gelmeye bakacaksin
Sipariş olayını yapacaksın
kız arkadasımla gitsem? ama o da güzel iste
Onu bana ayarla güzelse sjjdjdjd sen çocuğu kes surekli yoksa tek git mutlaka bı kahve iç kalk ya da başka bisey
sevgilisi var kwöğşsfhkşbdvj of ben çok utanırım tek gidip onu izlemeye
Ağa be bir aşk daha başlamadan bitti sessizce sjjdjs ya sapık gibi izlemiceksin arada bı göz at tel ile oyna reels izle takıl öyle yani utancak bişey yok
arkadasımla kardesim teşefonumda görmüstü bizi de buraya götür dediöer onlara sözüm var sence ilk tek gidiyim mi onlarla gittikten sonra eğer ordaysa mı tek gidiyim ( arkadasımla kardesim 18 yasında)
Eğer senin ile iletişime geçmesini istiyorsan tek gitmelisin mutlaka he ama istersen onlar ile gidip bı tekrardan kontrol edebilirsin bakişıyor muyuz diye
Hangi şehirde o mekan o kadar merak uyandıracak bir yer mi ya 😹
karaköyde ya İstanbul'da mekan değil de sokakları çok güzel gitmek isteyen arkadasım da karsıda oturuyo hiç buraları gezmemis oyuzden götürücem skdmspmshdosmdgd
bence toplu iki üç kisi gittiğimiz de yine bakıyım eğer bakısırsak tek de giderim
Himm adı ne dicem de bir sürü cafe var gerçi öyle tatlı güzel görünen orada çıkarmam tam olarak sanırım😹
İyi yaparsın o da güzel fikir önce bı tekrar git dediğim gibi bı bak tekrar aynı şekilde kesişiyormusunuz belki yine iletişim kurmak ister o ayrı ama olmazsa da tek git mutlaka bu işler böyle hızlı ilerliyo 😹
yakın arkadasıma anlattım birlikte gidelim diyo ama kız yvşk tipli hemen çocuga yürüyebilir o konuda güvenmiyorum konustuğu biri var ama tip olarak o hoslandığım çocugun yanından geçemez ve ne biliyim arkadasıma güvenemiyorum illa gidelim diyo, ben biraz daha sessiz kalıyorum daha önce baristalara yürüdüğü oldu off
Knk bu yakın kız arkadaşlara bu konuda hiç güven olmaz çocuğa bide ben bakiyim diye gidelim diyor olabilir jsjdjsjs
evet iste ben yakısıklı dedim bi de bunun flörtü 170 oyuzden bana sürekli yakınıyo ben nolucak falan diyorum bu çocugun da uzun oldugunu söyledim hemen düstü gibi oldu of of kime güvencez kemxpsmxhxlzmchxk bu kızı götürmiyim dimi oraya benziyotuz zaten kardes sanıyolar bizi ama o da güzel baya kıskanırım ekdmspndhspsmchsmhs
Valla o zaman arkadaşını goturup çocuğun da kafasını karistirma hiç jdjdjdjdjjdx
Niye ne varmış ki ya 170 boyda alla alaa 😅😹😹😹 arkadaşının boyu ksc
arkadasımla ikimizde 157yiz bence 174 falan bize göre kısa değil ama anlamıyo sadece boyu yüzünden konusmayı kesicekti zor ikna ettim kompleksli biraz
biri kafeye git çizim yap demis mantıklı mı sence ordan konu açabilir mi
Tatlım ama ben sizi 165+ zannettim 170 beğenmeyince ne biliyim yaniiiigggg
Bence onun konuştuğu da yakışıklı değildir ki o kadar 157 boy a 170 i sorun ediyor
Ya boş o işler çocuk konuşmak isterse senin orada tek olman yeter konuşmak istemezse çocuğun portresini cizsen konuşmaz git kafede biraz vakit geçir telefonla falan konusacagi varsa o senle iletişime girer
benim 174 konustıgum biri vardı bence baya uyumlu oluyo, kısa kızlarda daha çok kompleks oluyo bu arada. onun konustugu yakısıklı değil zaten normal bi tip ama ben hoslanmadım skxöspmxhspsmxb
çocugu çizmem be saçmalama keöxpsmxbspöshxmzh
heee cümleyi simdi anladm
Knkm yaz öyle konuscam TM anladıysan sjjsjs
Ya abes kaçmaz okey 175 falan olması sadece 170 diye kompleks yapmak abes çünkü 170 de uyumlu benim çıktığım kızların çoğunluğu benden uzundu benden uzun oldukları için ayrıldım ben hep bu da ayrı bi konu başka konunun videosu jsjdjsnd
dm mi diyosun keözpsmxhspmzh
170 misin
Yani ordan da olur ben bişey yazcaksin diye yaz dedim ama daha rahat konuşulur öyle sjjdjs
Niyetin ne ki senin sevdiği vardır uğrasma
sevdiği oldugunu nerden bilebiliriz belki de yok? ayrıca sevdiği olsa o kadar bakmazdı
Nerden malum varsa aldatıyor olabilir
Her ihtimale karşı yinede hazır ol kız arkadaşım var derse üzülme
üzülmem ya sırılsıklam aşık olmadım sadece hoslantı