Yani bir kız bir erkek buluşunca yanlış anlaşılabiliyor sevgilim var ve eski iş arkadaşımın bana karşı hisleri olduğunu düşünüyorum sizce gitmeli miyim kalbini kırmak istemiyorum ama işten ayrıldıktan sonra Wattsapptan Bana yazdı numaramı nerden bulduğunu bilmiyorum belki işten ayrılmadan önce gruptan almıştır bana yazmasını geçtim benle buluşmak istiyor her gün hemde Bi derste zayıfmış beni çalıştırır mısın dedi kabul ettim sizce gitmek mantıklı mı arkadaşça gidicem ona umut vermiş olmam dimi
GİT
GİTME
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eski iş arkadaşımla kafede buluşucam sizce gitmeli miyim?
Yani sen görsen dersin aga sen bu kıza aşık olmuşsun dersin 😶🌫️ yani o derece eminim ama şu an kanıtlayamıyorum yarın görücem bakalım neler olacak ama içim de güzel şeyler olucak diyor iyi birine benziyor çünkü ☺️
Hm anladım yani istiyorsan ilgin de varsa sevgili durumu olursa bende istiyorum diyorsan git o zaman bence ama işte hoş bir tatlı bir buluşma olucak havası veriyorsa git hem güzel olur senin açıdanda baktın sarmiyor dönersin o yoldan
Gece geç saatlere kadar çalışıyorum 1,2 saat sonra zaten gün doğucak ben nasıl saat 8 de kalkıyım ölü gibi uyuyorum kimse uyandırmıyor beni ama kıyamam ya beklemiştir o soğukta ben gelmeyince ekildiğini düşünmüştür biraz kızgındı bir sürü özür mesajı attım saat 11 de uyandım 8 de buluşıcaktık sözde 😅 bir daha buluşmak istemez artık 😅
Kız başıma gece yarısı 3, 4 gibi geliyorum eve #ti var uğursuzu var servis var ama bazen araç olmuyor tek başıma gidiyorum bir gün zaten Bi p*slik davet etti beni araba ile yaklaştı yanıma gel bir şeyler içelim filan dedi yok dedim biraz üsteledi ama sonra gitti neyse ki ama bir daha kine ikinci bir şansım olur mu bilmiyorum derin bir sadakam varmış bir şey olmadı gittim ikinci olmaz inşallah 🤲 öyle bir şey hayal bile edemiyorum kız başıma gece mi çalışılır ya bu ne sorumsuzluk herkes anne baba olamamalı cidden... 🖤
En İyi Cevaplar