Ask sadece ve sadece bir kelime biri gelir bir anlam yükler sonra ceker gider tamamen bosalir anlamsiz kalir kelime.. Aslinda ask'in tanimini bu dünya üstünde yasayan hic kimse yapamaz " ilahi ask tanimlari haric " .. Buradan bakacak olursak ask aslinda gözle görülmese de gönülden hissedilir demek daha mantikli.. Bos is oldugunu söyle savunursa mantikli ve hak veririm ; ask'in baslangici sevgiye ve saygiya dayanmiyorsa bostur dayaniyorsa doludur.. :/ Ask'i tatmak icin heryerde bir ask var :/
Aşk romeoyla bitti ki öyledir ask dediginiz sey hele hele su nesilde zor populer kulturun herseyi yok ettigi bir dunyadayiz. zenginligin ve yakisiklililigin durustluk akildan serefden namusdan ustun oldugu bir devirdeyiz
aşk ilişkisi boş diyenler kimse bana bakmaz kafasindakiler oluyor genelde. zaten evde kaldım bari aşk boş diyim de tercih meselesi sansinlar evde kaldığımı anlamasınlar diyorlar hahahahaha
Gerçek dünyayı düşününce boş işler olduğunu söyleyebilir. Aşk demek önüne gelene sevdim gel öpeyim sarılayım demek değildir. Sevdiğinle bir ömür boyu saygıyla ve sevgiyle yaşayabilmektir.
Aslında 2 açıklaması var bunun ya o insanın karşısına doğru insan çıkmamıştır ya da hiç tatmamıştır en zayıf ihtimal ise anlamadığı için boş gelebilir.
En İyi Cevaplar