Sevgilimi aşırı seviyorum ama hayatımı yaşanmax hale getirdi artık katlanamıyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar ben bu kızın peşinden 1 sene koştum, 1 sene sonunda bana tamam dediği günün ertesi edm konseri vardı oma çağırdı, gittiğimde karşılaştığım manzara ise bir çocukla öpüşüyordu bir çocukta arkadan sarılmıştı o esnada, daha sonra yalanlarıyla benim ona sevgimi kullanarak kendini affettirdi ve birkaç güne kalmadan aynı liseden bir çocuğa çıplak fotolarını attığı çıktı ortaya ve fotolar okulun tamamına yayıldı arkadaşlarıma kadar, sadece 1 haftada içerisinde aşktan çektiğim acıyı siz tahmin edin, daha sonra ben bu kızı silmeye çalıştıkça o biyerden kendini hatırlattı bu 3 sene sürdü, 3 sene sonra 1 ay peşimdem koştu büyüdüm dedi yalanlar söyledi beni yine kandırdı, ve hikayenin sonunda brni eski sevgilisiyle aldattı (zaten o çocuktan ayrılınca kıskandırmak için benle çıkmış, görünen o ki işe de yaramışım zavallı ben) o olaydan da 1 sene sonra yine geldi ve bu sefer gerçekten değişmişti bunu gördüm hatta 10 aydır birlikteyiz ve böyle bir olayından yanından geçmeyi bırakın bensiz ne dışarı çıktı ne benden bişey gizledi (bu arada bu 4 senelik zaman diliminde 1 2 tane flörtüm oldu ama sevgilim olmadı hatta daha öncede yoktu ve o elini tuttuğum ilk ve tek kız, onunsa öpüştüklerini bile sayamıyoruz) ama asıl sorun şu ki, bu kadar şeye rağmen o şu an bana güvenmiyor ve kıskançlıklarıyla hayatımı mahvediyor tek nedeni ise 9 ay önce telefonumda yakaladığı +18 videolar (o günden sonra 1 kere daha asla izlemedim) şu an bana o kadar güvenmiyorki, kız görecem aklımdan kötü şeyler geçecek diye; film izlemem, dizi izlemem, tv izlemem, maç izlemem, internete girmem, sosyal medya kullanmam hatta solisti kadın olan şarkı dinlemem dahi yasak, onsuz sokağa çıkmam zaten yasak (onunla çıkınca da benim görüş alanıma kız girerse suratıma tokat yiyorum) geçen ben istedim diye arifv216 ya gittik filmde açık saçık kadın var, sen onları izlemeye getirdin beni dimi dedi sonra anama kadar sövdü ve dövdü, ne yapacağımı bilmiyorum, seviyorum ama artık katlanamıyorum, ne yapmalıyım?
Sevgilimi aşırı seviyorum ama hayatımı yaşanmax hale getirdi artık katlanamıyorum ne yapmalıyım?