Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bi yerde yanlışlık yapmışsın ve onu erken affetmişsin haberin olsun. 28 yaşında kocaman adam. Sana evlenme teklifi edene kadar barışma. Etmezse de bi 4 sene daha vakit kaybetme.
Ayrılma yani ayrıldığını söyleme mesajları sadece görüldü yap aramalara çıkma. Kapına gelirse beni sevmiyormuşsun haklısın o kadar yıl oldu ben aile kurabileceğim birini istiyorum senle ciddi bi adım olmadı artık zaman kaybetmek istemiyorum kusura bakma diyip gideceksin seni seviyorsa evlenme teklif eder etmiyorsa 4 sene dahaa kaybetmemiş olursun
Orasını bilemiyorum sadece yazışmadan anladığım bu. İçinde bir kin var resmen. Ve bunu dışa vurana kadar dinmez. Aldatıp halen bu yüzü bulması da değişik ya
Bos ver bacım dolu erkek var kibar nazik bul bu dag ayısıyla konusma yazık etme kendine
Sevgiden degil o alıstıgın icindir emin ol baskasıyla muhabbete basladıgında bunun adını unutacaksın 1 ay yeter unutman icin
Sana tavsiyem, bu tarz agresif erkeklerden uzak dur. Kendine yapacagin en buyuk iyilik olur.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş