İlişkiniz fazlasıyla zararlı bir boyutta. Birbirinizden ya da o senden sıkılmış. Tartışmalar, sıkmalar, boğmalar diz boyu olmuş. Hadi bunlar geç açık açık sana hakaret etmiş. Dolayısıyla ''sevgilimle baş edemiyorum, ne yapayım?'' diye bir soru sorup bu konu hakkında düşünce almayı ve de düşünmeyi hak etmeyen türde bir yaratık. İlişkiniz 4 yıl sürmüş, bazen bu tür sıkkınlıklar normal görülebilir ancak bu şekilde tepki verilmemelidir. Kontrollü, uzun ömürlü, sağlıklı ilişkiler tartışma çıkarma değil olayı büyütmeme odaklıdır. Son kez bir konuşun, o da yılların hatıra. Eğer düzelmek gibi bir niyeti yoksa yol verin zira zaman kaybı olur.
bunu yazanın 28 yaşında olduğuna ve böyle toxic bir ilişkinin 4 yıl sürebilmesine çok şaşırdım gerçekten. bırak sen bunu, başka erkek mi yok. çabuk yaşlandırır bu seni. sen de alttan alma, çok da sıkma şifre meselesi çok saçma bence. ama bu ilişki toparlanmaz gerçekten. yeni ilişkiler arayın siz
Erkek arkadaşının üzerinde bazı konularda çok diretmişsin, çok trip atmışsın ya da çok konuşmuşsun. Şu an bu ilişkiden epeyce sıkılmış, özgür olmak istiyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrıldım yeterince özgürdü 3 gün önce yalvarıp yakardı barışmak için.
günaydın en başta hata etmişsin knk kendine köpek edememişsin 3 altın kuralı uygula da adam olsun he YAPMAZ İSEN SENİ BÖYLE CEPTE GÖRMEYE DEVAM EDER 4 YILA YAZIK
Mesajlara bakınca aklıma gelen ilk şey ikinizin de hala çocuk olduğudur. 16 yaş ergen yazışması okudum. Ayrıca seni aldatmış birini affetmişsin. Unutma birini affetmek "ilkinde az yaptın gel ikinci de daha çok ağzıma zıç" demektir. Zaten bunun farkında ve kozunu kullanıyor. Aldatanı affeden seviyor ve aşıktır bırakamaz düşüncesini aklına sokmuşsun. 1 gr onurun şerefin varsa bu iğrençleşmiş ilişkiyi bitirir ve ardına bakmazsın. Boş insanlarla vakit geçirirsen onlardan farkın kalmaz. İyi eğitim almış demek ünlü bir okuldan mezun olmakla bitmiyor. Karakter ve kişilik gelişimiyle belli olur. Lise mezunu nice insanlar var yurt dışında okumuş insanlardan daha aklı başındadır.
Hareketlerini onu kaybetme korkusunun üzerine kurma bak benle düzgün konuş sen ne yaptığını sanıyorsun beni sevmiyorsan kapı orda ben beni sevmeyen insanı bi saniye bile yanımda barındırmam sen bunu bilmiyo musun deyip kapıyı gösterceksin kolay kolay barışma artık konuşacak bir şeyimiz yok beni sevmiyormuşsun hayatımda yerin yok bundan sonra diceksin
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya istesem peşimde koştururm da. Ben kendiliğinden gelsin severse kalsın istiyorum
Bi yerde yanlışlık yapmışsın ve onu erken affetmişsin haberin olsun. 28 yaşında kocaman adam. Sana evlenme teklifi edene kadar barışma. Etmezse de bi 4 sene daha vakit kaybetme.
Ayrılma yani ayrıldığını söyleme mesajları sadece görüldü yap aramalara çıkma. Kapına gelirse beni sevmiyormuşsun haklısın o kadar yıl oldu ben aile kurabileceğim birini istiyorum senle ciddi bi adım olmadı artık zaman kaybetmek istemiyorum kusura bakma diyip gideceksin seni seviyorsa evlenme teklif eder etmiyorsa 4 sene dahaa kaybetmemiş olursun
Erkek arkadaşınızın üslubu çok çirkin kesinlikle. Siz üstüne gitmişsiniz olumlu dönüş yapabilmesi için fakat işe yaramamış gibi. Bu yüzden geri çekilmenizi tavsiye edebilirim. 3 gün önce peşinizden koşup 3 gün sonra böyle bir tepki veriyorsa kafası karışık olabilir. Ya da ilişkiden sıkılmış olabilir. Ne olursa olsun böyle konuşan biriyle sağlıklı bir ilişki yaşayabileceğinizi düşünmüyorum. Baş etmeyi bırakırsanız rahatlarsınız.
Buradan anladığım bu çocuk uzun zamandır bir şeyleri tolere ediyor -kendince- artık ne olduysa kendi içinde patlama noktasına gelmiş. Bir şeyler değişmezse ayrılık kapısı açık maalesef.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Neyi tolere edecek bişi istedğim yok. Ayrıldım 3 gün önce yalvarıp geldi. Anlamadım derdi ne. Aldattı sanal den
Orasını bilemiyorum sadece yazışmadan anladığım bu. İçinde bir kin var resmen. Ve bunu dışa vurana kadar dinmez. Aldatıp halen bu yüzü bulması da değişik ya
Güzelim, nerden buluyorsunuz bu tipleri. Resmen senden sıkılmış, ayrılmak için bahane yaratmış. Yormayın birbirinizi, bırak o da gitsin yoluna, sen gel benim kollarıma :) sevgiler.
Karşındakine güvenmemişsin. Bunda haklı olabilirsin belki ama ayrılmak yerine şifre vs isteyip darlamışsın. Sonra ondan ayrı kalmakta kararlı da duramamışsın. Sana saygısızlık ediyor.
Edersin canım, bal gibi edersin. Bas engeli, hadi eyvallah!! Bu ne böyle? Yılların hatrına diye sayiyorsun sen buyuk ihtimalle ve de gercekten seviyorsun. Ama şu şahisin seni sevdiği falan yok. Bak sen bu şahisa engeli bas iki üç gün sonra adını sayıklayıp ağlar. Ego tatmini, bu naz değil; trip değil bildiğin değerlerinle oynuyor. Kendini dengesiz biri için yorma, elbet bi gün değerini gerçekten hak eden biri çikar karşina.