bugün direksiyon dersim vardı nişanlımla gittim, beni direksiyonda bir görmek istiyordu. arabaya almadı seni heyecanlandırır dedi. tamam dedik o da kendi arabasında bekliyodu bizi. sonra üç kere beni aradı tabi telefon ısrarlı hoca sinirlendi bilmiyo mu direksiyonda olduğunu bir daha ararsa çok kızıcam falan dedi. ben o ana kadar kulak vermiyodum telefona hoca öyle deyince heyecan yaptım saçmalamaya başladım bu da açtı telefonu kıza kaza yaptırcan arkadaş arama derdin fındık kabuğunu doldur mu dedi meğer dedesi rahatsızlanmış köye gideceklermiş acilen onu söylemek için yapmış
hocanın o tavrı hiç hoşuma gitmedi üstelik buraya yazmadığım daha bir çok laf etti. bende indim arabadan şimdi diğer randevulara gitmek istemiyorum soğuttu beni babamla nişanlım çalıştırsa beni geçebilir miyim direksiyon sınavından
hocanın o tavrı hiç hoşuma gitmedi üstelik buraya yazmadığım daha bir çok laf etti. bende indim arabadan şimdi diğer randevulara gitmek istemiyorum soğuttu beni babamla nişanlım çalıştırsa beni geçebilir miyim direksiyon sınavından
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer