Sjjsjs çok uyuz biriydi yüzüne dedim 🥲 içimden geçen tüm sövgülerimi dilekçe verip değişmistim lakın sınava onunla girecekmişim geçemezsem ezeyim mi arabayla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır pek sanmam ama nasıl bir kişiliği olduğuna göre değişir. işinde profesyonelse böyle şeyleri işine yansıtmıyorsa neden bıraksın.
Sen hata yapmadığın sürece seni bırakamaz, bütün kurallara uyduğun halde seni bırakırsa ezip gecmelisin, kemiklerini kırmalısın 😂
😂😂 kaldırıma çıktım ıyı yapmısmıyın
Haticeyi boş ver netice ne netice : ))
Kaldık 🤣 kaldırıma çıkana bende olsam vermem ehliyeti adamlar geçmem için ellerinden geleni yaptılwr bende elimden geleni kalmak için yaptım 4 kere stop ettirdim arabayı tittettim görmezden geldıler😀 dedım zaten kaldım hocam park yapmıyım dedi yap parkları gerisi bizde kaldırsm çıktım
😂😂😂😂 yahu hiç mi araba kullanmadın, denemedin, alt üstü 2 dklık sınavda 4 kez stop etmek ne demek 😂 en azından otomatik vites alsaydın, hiç olmazsa stop etmezdi😂
Neyse geçmiş olsun, bir daha ki sefere kazanırsın artık : ))
Burada da adama herkes beddua etti sayende😂
Kullamadımm 10 saat egıtımın 5 saatini kavga etttiğim hocadan almıştım hiç bir şey öğrenemedm 5 saatlık çalışma ile de o kadar oldu😂😂😂🤣
Otomatik vitese dönüş yap : ))
Dosyayı yakıp sil baştan yazılmam onun için oda baya para tekrar sil baştan🥲
Sil baştan başlamak gerek bazennnnn : ))
parasız sil baştan başlamak imkansız aga yaaa jsjjs
Parayla saadet olmaz 😂
ahahah bıraktıramaz. Yanındaki görevli kişiler var sen hepsini doğru yap o karışmayacak zaten sana
Karışmasın zaten 😂 mümkünse sessizce otursun ve gıtsın
Tam arkanda oturacak :D
Varlığı bile gerıyor benı ya :/ kesın kalırım
Unut o zaman onun varlığını. Yola odaklan sinyal kemer gibi şeyleri başta unutma da yola çıkınca alışır yaparsın
😂😂 camdan atsam
Bittikten sonra iffet gibi kafasını cama sıkıştır ahahahh :D :D
Hahahha yapayım demş😂
Bişey olmaz sınavdan geçirecek olan arkadaşlar koltukta oturan görevli kişi
Varlığı bile gerginlik sebebi
Bence senden kurtulmak için ehliyeti verebilir dfjxjd
Sjsjsjsj hahaha buda bir ihtimal ama uyuz biri
Verir verir düzgün kullanırsan😄
Yeni bir dosya başvurusu yapsan iyi olur sanırım 🤣🤣
Para basıyom bende 😀 kaldım 🥲
Rüyanda görürsün o zaman ehliyeti 🤣🤣🤣
Allah var 3 kere stop ettirdin görmezden geldiler parkları yap dedıler tamam bende kaldıırma çıktım 😀
Adamlar yaşıyormu
İyiler sjsjs
Kararı komisyon ve başkanı verir hoca sadece orada durur korkma yani
Manüpüle yaparsa ya çok şeytan
Kafanda kuruyorsun yapma
Gerıyor benı jsjs
Sınava direksiyon hocası girmez direksiyon hocaları özeldir sınava memur girer
Memurların yanında gırıyor oda arkada oturuyor
Onun not verme yetkisi yok
Varlığı bile beni geriyor onun
Kurs müdürüne söyle değiştirsin
sabah erkenden kalkma bile sıcak yatağından kalktığına değmez
Sağol ya nsksk
kavga konusu direksiyon eğitimi ile alakalı inatlaşmamı yoksa kişiselleştirdiğiniz bir konu mu? hocanın söyleyipte yapmadığın birşeyse ve bunu sınavdada aynı şekilde yaparsan bırakır net düzeltirsen geçirir. kişisel bir konuysa sınav esnasında objektif olmak zorunda herşeyi doğru yaparken keyfe keder bırakamaz.
Kavga konusu egoıst birıydı hata yapınca dırek hata yaptın dıyerek benı çok geriyordu hiç motive edici cümleler kurmuyordu 😀 varlığı zaten despot ben yanında geriliyorum adam iyice benı geriyordu en son dedim benı geren sizsiniz diye az insanı motive edin inada modumu özgüvenimi yok etti ne dıye sana motive edici konuşcam dedi sksks ben de degıstım başka hocadan mısss gibi öğrendim demekkı öğrene biliyormusum 😃
güçlü kadınsssss :) iyi bakalım yarın sana yapabileceği tek pislik tekrardan demotive etmeye çalışmak olur kalman için. ama sen direksiyon başında tek başınaymışsın gibi onu görmezden gelerek süreci tamamlarsan seni geçirmek zorunda. dipnot düşeyim hocamızın eğitim sistemi yanlış gibi görünsede gerçekten tek başına trafiğe çıktığında karşılaşacağın davarlar seni motivasyonunu müthiş düşürecekler bu adam isteyerek ya da istemeden seni buna hazırlamış olabilir :)
Valla onun kadar katıksız biriyle karısılasırmıyım bilmem bir ara dıreksıyonu söküp kafasına geçiresim geldi
evet çileden çıkınca buda bi yöntem ama biz napıyoruz insan olmayanlara insanlığı öğreniyoruz peki sen bu şahsa insanlığı nasıl öğreticeksin sınavda insan gibi araç kullanıp onu seni geçirmeye mecbur bırakarak hem de güzel bir intikam olucak. direksiyon hediye ederek değil :)
Korkuyorum 🥲 geçemezsem elinde büyük kozla ders verecek bir daha bana ölüm gibi
1. geçemeyebilirsin dünyanın sonu değil eline koz filanda geçmicek ilk öğrencisi değilsin sonda olmicaksın kimler gelip geçmiştir seni mi takıcak.. sende onu takmicaksın...
2. yukarda demin yorumlarda birisi bana 'demekki öğrenebiliyomuşum' demişti. bak o mesajı yazan kadını örnek al o kendinden emin kadının sınavda kalmama ihtimali yok çünkü öğrenmiş buna emin ve yapabiliyor
Geçemezsen ez😁😂
Ezecem😂😂
Şaka bir yana hiç gerilme. Aranızda hiçbir şey geçmemiş gibi sadece işine odaklan. Bittiğinde oh be bu kadarcıkmış diyeceksin 😁
insan direksiyon hocasıyla niye kavga eder yahu :D
Rota yeniden oluşturuluyor
Bıraktırır
Bi de içeri giricen
Yav he he
Tespih ve temiz don getiririz)))
Bırakır seni
muhtemelen :)