Klişe halini gelmiş "diz çökme" olayı sizce evlenme teklifi sırasında şart mıdır? Erkekler, siz evlilik teklifi sırasında diz çökmeyi düşünüyor musunuz? Peki kızlar, sizin böyle bir beklentiniz var mı?
Evlenme teklifi yapan erkek bir dizini kırarak kadının önünde diz çökmeli midir?
Benim muhabbet kuşlarım var. Yanı bir erkek muhabbet kuşu bile dişiye kur yapmak adına 40 takla atıyor. Önce gidip zor şartlar altında olsa dahi yemi buluyor sonra muhatabı olan dişi ile onu paylaşmak istiyor. Disi eğer yüz vermez ise kuyruğuna dokunup onu etkilemeye ve dikkatini kendine çekmeye çalışıyor. Hâlâ çabaları sonuç vermez ise tünekten tabana hızlı ve seri inerek ona kendisini kanıtlamaya çabalıyor. Devamlı ona yuvayı göstererek "senin artık biyolojik saatin devreye girmiş hatun, anne olmalısın " imaları ile kandırmaya çalışıyor. Alt tarafı bir dizinizi kırıp evlilik teklifi yapacaksınız. O da çok bir şey değil yahu.
Çok kısasın aşkım sen boynunu yorma ben diz çökerim diyor yani 🙂 Ayrıca sana baskı kuramam, saygıyla önünde eğiliyorum tercih senin gibi anlamları var bence hoş
Ben çökerim benim erim dimdik ayakta olmalı aslanlar gibi baktık olmuyor çökertme arka fonda çalar biz beraber çökeriz :) Bu tür şebeklikleri sevmiyorum
bizim burlarda evlilikler böyle olmuyor görücü usulüyle aile oğlu evleneceği yaşa geldiğinde kız arar etrafa sorar soruşturur sonra gözüne kestirdiği kızın ailesine niyetlerini söyler kız ailesi ile oğlan ailesi anlaşırsa kızla oğlanın birbirleri görmesi sağlanır birbirlerini beğenirlerse önce imam nikahı kılınır sonra normal nikah bir sene ya da bir kaç ay sonra düğün olur evlenirler ne erkek diz çöküp çıkma teklifi eder nede kız böyle birşey bekler
Romantik bir şekilde bir masada güzel ve içten bir konuşma ile ederim evlilik teklifini tahminim
Çökmek bana biraz filmlerden öğrenilen yapmacık hareketlerimiş gibi geliyor içten olmayan yapmacık şeyleri oldum olası sevmem; kimseye de hayır getirmez
Diz çökmek kadının büyüklüğünü gösterir değer verdiğini gösterir sadakatı gösterir sevgisini gösterir başkasına yapmayız böyle şeyleri çünkü 1 kere diz çökeriz anlamı aslında şudur sen benim prensesimsin kalbimde tahtını kurdum ve önünde eğilirim bu yolda senin aşkın beni dizlerimin üstüne çökertir.
Ya bana huzur mutluluk versin hep yanımda olsun. yoksa çok önemli değil diz çöküp cökmemesi. Hayatımı zindana cevirdikten sonra diz cökse nolur paraşütle Atlasa nolur? Geçin bunları
Evet cevabından emin olanlar diz çöker.. bu eşine duyulan saygınlık sevgiyi itaati sadakati temsil eder aslında anlayacak olana cok sey ifade ediyor. Şahsen diz çökerim. Ben, Eşim olmasını istediğim kadın ve gökyüzü...
Sanırım bu karşı tarafın üstünlüğünü kabul etmek anlamına gelen bir jest tüm dini inanıçlarda veya eski zamanlarda kralların padişahlarım huzuruna cıkıldıgında insanlar diz çöküyordu oradan kalma bir jest oldugunu düşünüyorum yapılabilir
Hayııırrr bence özel olmalı kadının tam hassas noktasından felan vurmalı her kadın aynı olmuyor benim önümde eğilen bir erkek istermiyim isterim ama çok monotom laştı
Diz çökme orta çağda şövalyelerin lordlari önünde teslimiyet yeminidir bu günümüze kadar değişerek gelmiştir, ben diz çökmem bu ezikliktir aşağılanmadir karşımdaki diz cokmememe laf ederse yol veririm
Diz çökeceğim tek kadın beni doğuran dünyaya getiren Canım ANNEM’dir birde yalnızca ALLAH’a eğilirim kul olurum, hiçbir bayan için diz çökmem geçiniz EFENM
Ben sadece sana bir soru sordu farkındaysan bir oneri sundum sana hakaret ettim mi ya da on yagiyla yaklastimmi? Boşuna kuruntu yapip adamin lafiyla laf sokmaya calismissin.
neden koyduğumu anlattım hemen laf atıyosun hakaret ettiğimi kim söyledi hemen kışkırtmaya başlıyorsun tamam ben sadece bir şeyi merak etmiştim düşüncesi doğru da diyebilirdin
Hakaret etmedim iste onu diyorum bende. Nasil anliyosun bilmiyorumda karismadim ben sana sadcee merak ettim icki icerken nasil namaz kiliniyor diye sende ben degilim dedin tamam ama hos bir poz degil dedim bende niye sataşıyosun😂
ben biraz fevriyim , garsonum ben zengin p. çleriyle uğraşmaktan biraz delirdim bide 5 aydır arkadaşım yok sürekli evdeyim biraz pskolojim yerinde de değil kötü birşey dediysem özür dilerim
Ben kesin reddedilirim ama diz cokmek lazim gibi yine de...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
evleneceğim insandan o teklifi yapmasını bile beklemiyorum kesin öküzün biri olacaktır zaten evleniyoruz bir de teklif mi yapacam diyecektir muhtemelen
En İyi Cevaplar