Hayatımda gördüğüm en saçma olaylardan biri ne yazık ki , sevdiğim kız da olsa ben diz çökmem arkadaş adam dediğin ağır olacak ne o öyle :-/ :-(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an düşününce diz çökmek çok saçma , ama ayağa kalksan zaten büyük ihtimal kızdan uzun olucaksın. Çocuğa harçlık verir gibi yüzükte verilmez :D
En iyisi bir masada yemek yerken bir anda yüzüğü masaya koymak ya da şaşırtmalı (ilizyon ile) yüzüğü ortaya çıkarmak mantıklı olabilir.41 Yorumla- +1 yıl
Güzel :-D
En İyi Cevaplar
+1 yılÇökeceksin reyiz biraz romantik ol muzaffer reyiz :D :D :D
55 Yorumla- +1 yıl
Romantiklik ve ben kaya reis oluyor mu :-D
- +1 yıl
Olucak reyiz yoksa kız yok :D :D
- +1 yıl
... hatri dağı dasi yatırı diyosun yani :-D
- +1 yıl
Aynen reyiz :D
- +1 yıl
:-D :-D
+1 yılAğırlıkla ne alakası var siz çökmenin 😅 yapmayın arkadaş yaa. Sen Ağırlığı yüreğinde karakterinde göster. Ağır olmak nasıl olur mesela? Aldatmamak koca karı gibi dedikodu yapmamak bir iş sahibi olmak yere sağlam basmak sözü özü bir olmaktır erkekte ağırlık Dediğin.
67 Yorumla- +1 yıl
Onlar yapsi gerekenler veya yapmaması gerekenler bu başka zevkine diz çöktüruyoruz resmen :-D
- +1 yıl
Zevkine değil yaa. Sevdiğin için yaparsın bunu ne olacak😅 saçını süpürge edecek ilerde o diz çökeceğin. Haha tabi herkes için geçerli değil
- +1 yıl
Umarım yapan bulursun :-D
- +1 yıl
Diz çökeni mi? Aman banane Hiçte böyle arayışlar içinde Değilim. Yapmak isteyenlereydi sözüm
- +1 yıl
Hee bende bana karşısın sandım :-D
- +1 yıl
Yok ya😅 tanımıyom etmiyom keyfine bak
- +1 yıl
Eheheh eywallah :-D
Birileri simdi derki Allah huzurunda diz cokeriz ancak :)
2714 Yorumla- +1 yıl
Allah'ın huzurunda diz çökeriz ancak :p
- +1 yıl
Sadece Allah'ın huzurunda eğiliriz :)
- +1 yıl
Ancak Allah'ın huzurunda diz çökeriz.
- +1 yıl
diz çökülmeli evet
- +1 yıl
@narkoteror kesinlikle :)
- +1 yıl
bulamasam da :)
- +1 yıl
@narkoteror onu bilemem iste :)
- +1 yıl
zaten umudumu kestim takılmacalardayım :D
- +1 yıl
Rica ederim :-)
- +1 yıl
@Sima10 Hiç kimse önünde diz çökülecek kadar değerli değildir.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
322
Cevap
128Cevap
+1 yılErkeğin diz çökmesi mecnunluk seviyenin ne derece oldugunu gosterir bence, bana göre. Ama kadınlar romantiklikten hoşlandığı için böyle bir adeti var teklifin. Ama sen diz çökme hani sadece gül yaprakları dök her yere, masaya ama çok da romantik olma, doğal dursun. Fazlası sırıtıyor çünkü. Abartıya da gerek yok, dozunda davran.
21 Yorumla- +1 yıl
Diz cokmeyi çıkarıp böyle daha gzl seyler koyarm işte ne gzl :-)
+1 yılbenım nişanlım diz çökmüştü babam tabi bunu bilmediği için atıp tutuyordu ne erkekler var yahu diz çöküyorlar evlenme teklifi ederken ben onlara adam demem gevşek herifler dedi sonra nişanlım da baba bende çöktüm dedi :D
Babamda sözüm meclisten dışarı olsun ozaman dedi :D
Ha çökmesi çökmemesi önemli değildi ama o öyle yaptı sonuç olarak zaten kabul edicektim teklifi :D12 Yorumla- +1 yıl
Babanda benim kafadanmis :-D
Mutluluklar :-) - +1 yıl
teşekkürler :)
Aşk İlişkileri konusunda 896 cevap paylaştı. Ay şimdi sen kesin yemek yapmayı da yumuşaklık olarak görürsün. Evinde beyaz atletinle ayaklarını kaşıyıp çoraplarını koklarken her şeyi ayağına istersin. Aman aman tam evlenilmemesi gereken erkek tipisin. Hayatın boyunca kendine seçtiğin eşinin önünde bile diz çökmeyi bile yumuşaklık sayan bir zavallı. Acı ama gerçek
21 Yorumla- +1 yıl
Eywallah:-D
çok saçma kesinlikle öyle bişey istemem utanırım ben. haaa dünyayı ele geçirince tüm insan ırkıyla birlikte o da diz çöker ama diğeri saçma geliyor bana :D son kılıbıklığımı yapıp benimle evlenirmisin diyorum. çünkü ayakta dersem trip yeyip kabul edilmeyebilir o yüzden köprüyü geçene kadar dayıcığım benimle evlenirmisinin resmedilmesidir :D
11 Yorumla- +1 yıl
Akıl oyunu yapmasan iyiydi :-D
Sanki herkesemi diz çöküceksin tek bir kişiye oda adam gibi karım diyiceğin insana diz çöküceksin. Bunun adamlıklı falan alakası yok adamlığı şu basit şeylerle nitelendirmeyin. Ona bakarsak önünde her et parçası olanda adam olmuyor erkek olarak doğan herkes adam değil ikisi farklı adamlığıda diz çökmeyle nitelendirmeye gerek yok.
13 Yorumla- +1 yıl
4 karı alacaksam ya :P
- +1 yıl
Hayır cömertligim :-D
+1 yılDiz çökünce erkek değilde başka bir şey mi oluyorsun? Bu düşünce çok saçma. Ben illaki diz çöksün falan demem ama karşımda ben erkek adamım diz çökmem diye kabadayılık taslarsa yeri yalatırım ona görür
53 Yorumla- +1 yıl
Görüş meselesi tabi
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Diz çökmenin ağırlıkla alakası yok. Sevdiğin kişinin önünde diz çökmek başımın üstünde yerin var demek gibi bişi olarak düşünebiliriz. Ve gerçekten güzel bişi, anlamlı ve duygusal bişi..
610 Yorumla- +1 yıl
@karadag05 ahaha bu pişi knk :-D
- +1 yıl
@karadag05 jskjakslab ay gülmekten ölücem 😂😂😂 bu arada nerelisin bilmiyorum ama bizde pişi deniyo 😄
- +1 yıl
@The_Queen Günaydın :)
- +1 yıl
Ben eksiledim :p
İşte adam dediğin diye başladığınız her cümle sizi inanılmaz itici yapıyor. Kadının önünde diz çökmek neden zoruna gidiyor ki? İster ayakta ister amuda kalkarak yap evlenme teklifini bizi orası bağlamaz ha kimsede seni yadırgamaz. Ama diz çökeni de adam olmamak ya da hafiflikle itam edemezsin.
11 Yorumla- +1 yıl
Bana yapmacık geliyor bu benim yorumum başkasının ne dusundigini bilemem
Benim önümde diz çökse şayet tutar kolundan kaldırırım.
Çok saçma.111 Yorumla- +1 yıl
Hll
Çökmezse aşkımdan ölsem de kabul etmem, bu kezbanlık değil bir gerek. Ben onun icin her fedakarligi yapabilecekken, onun boyle bir seyden erinmemesi gerekir, hatta sevdigi kizin onunde egilmek onun icin gurur verici bir olay olmali. Hayatin realitelerini kabul edin, burada yok egilmem diye bik bik öten erkeklerin hepsi çokecek, buraya da yaziyorum. Ne kolpasiniz abi ya djdhdhdh
13 Yorumla- +1 yıl
Bende yaziyorum hadi bakalım kralı gelse cokmicem ;-)
- +1 yıl
:-/
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana sevdigim kadin diyecek adam onumde 1 kere diz bile cokemiyorsa onunla degil omur bir gun gecmez bunun agirlikla alakasi yok o kadina duydugu sevgi saygi sadakatle alakasi var bence. Sana her gun diz cokturmuyo kimse 1 kere olacak bir seyi yapamayacak erkege adam demem guvenmem ben.
11 Yorumla- +1 yıl
He yani zottirik bir hareket bu kdr önemli
Kızlara bir sebepten diz çök desen eşitlikti şuydu buydu kırk tane takla atarlar. 1 saat susmaz çeneleri. Evde kalmaktan kurtulmuşsun, koca bulmuşsun birde üstüne diz çökeceğiz hadi len oradan :D
51 Yorumla- +1 yıl
Ahaha aynen :-D
Ben sadece tanrının önünde diz çökerim... Ve burda tanrıyı göremiyorum... Silahın kaldırır ve fbi üstüne kurşunlar yağdırır... Bu sahne aklıma geldi hüzünlendim... RIP Abruzzi. Konumuza dönelim kadın önünde diz çöken erkeği değil gerektiğinde her zorluğa diz çöktürüp atlatabilen erkeklerden hoşlanır. Romantiklik bu değildir. Kaldı ki herhangi bir canlının önünde diz çökmem, çöktürtmem.
20 YorumlaGereksiz bir durum yanlış anlamayın da one alcalmiș gibi oluyor erkek biraz bence erkek kimseye diz cokmemeli buarada internetten de evlenme teklifi edin demiyorum şimdi 😂😄
46 Yorumla- +1 yıl
İnternetten evlenme teklifi mi ahahahahahahahdhsh
- +1 yıl
Ya tabiki o kdr olucak diz çökme hariç :-D
- +1 yıl
Ben :p
+1 yılDiz çökmesine hiç gerek yok.
Hatta; dediğin gibi gerçekten çok saçma bir olay.
Ama karşısına geçip, gözlerinin içine bakarak yüzünde taşıdığı hafif tebessüm ve birkaç güzel, içten sözle birlikte teklifi sunabilir.😊51 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşünüyorum :-)
Gizli Üye(25-29)+1 yıladam dediğin ağır olucak tabi de ama bir zahmet evlenme teklif ederken bari diz çöksünler hem daha etkileyici oluyo ve de yani evlenme teklifi bu kaç kere evleniyoruz sanki KOCAMA SESLENİYORUM BURDAN SORU SORAN GİBİ DÜŞÜNÜYOSA HİÇ KARŞIMA ÇIKMA DAHA İYİ :D
15 Yorumla- +1 yıl
Çok bağırma duyuyorum :P :p
Cevap sahibi+1 yılilahi karahanlı :D
- +1 yıl
Aa sen :-D
Cevap sahibi+1 yılevet ben :D
- +1 yıl
:-D :-D
+1 yılBen tam bu yüzden evlilik teklifini tam ayakkabı bağcığımı bağladığım zamana denk getiricem hazır diz çökmüşken
100 YorumlaKatiliyorum cok yapis yapis geliyo. Ne biliyim evlenme teklifi ediceksen durup dururken bankta otururken et ya da yemek yaparken sogan dograrken falan bir anda biz evlenelimmi de bunlar daha sicak geliyo bana
13 Yorumla- +1 yıl
Yok be okdrda da değil naptin :-D
- +1 yıl
Sjsjsj :-D
+1 yılçicek buketinin içinden görünen yüzük kutusuyla bu Çiçeklerle güzelliğine arman ettiğim ömür bağımızın nişanesini kabul edersen beni mutlu edersin demesi olabilir aslında diz çökerse romantik olur mu hiç hayal etmedim
11 Yorumla- +1 yıl
Yuh, nerden buluyonuz böyle sözleri :-D
+1 yılYok ya her erkek sevdiği kadın için diz çöker bunun adamlıkla alakası yok adamlığın eşin olunca çocuğun olunca onları koruyup şerefini iki paralık etmemektir
21 Yorumla- +1 yıl
Orası öyle tabiki
Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Bende istemem karşımda diz çökmesini illa çökmek isterse bende bağdaş kurarım buyu dinliyorum derim
61 Yorumla- +1 yıl
Hll
Hayir çökmemeli.. En nefret ettiğim şey bir erkeği bir kizin karsinda yere çökerken görmek.. Evlilik teklifini çökerek yaparsa bende onunla birlikte çökerim herhalde :D :D
22 Yorumla- +1 yıl
Helalsin :-D
Banada saçma geliyor. Ayakta teklif edemezmiş gibi diz çöküyorlar 😒 Birde şükretsinler kimileri evlilik teklifi bile almıyor.
42 Yorumla- +1 yıl
Hll :-D
İki diz çöktün diye incilerin mi dökülecek ne olmuş yani bir tarafınmı eksilcek siz erkekler çok yanlış düşünüyorsunuz sonra da bu kız milletini anlamıyorum diye triplere giriyorsunuz😏
113 Yorumla- +1 yıl
Başka şeyler istesin yapalım ama diz çökmek filan ters
- +1 yıl
Başka şeyler? hmm.. Peki Sevin diyorlar sevmiyor sunuz ilgi bekliyorlar göstermiyorsunuz empati desen sıfır🙅 istisnai durumlar yahut kişiler olabilir herkes öyle demiyorum ama mutlu etmek için maddi servet sergilemeniz gerekmez diz çökmek ya da çökmemek o kişinin içinden gelen bir şeydir bir lütuftur ama ters kılıbıklık demek bence çok yanlış
- +1 yıl
Yapan illaki vardır hm neden gevur adetine ozeniyoruz ki
- +1 yıl
Tabii bizde bahane bitmez :-D :-D
- +1 yıl
Benle yarışma yay burcuyum :p
- +1 yıl
Kapistiralim o zmn :p
- +1 yıl
O niye benimki alır her turlu :-D
- +1 yıl
Yazik mı o niye :-/
+1 yılDiz çökmek şart değil elbette ama bu kadar sabit fikirli olma bence karşındaki insan bu konuda takıntılı çıkabilir. Ha ayrıca Bunun erkeklikle bir ilgisi olduğunu düşünen ilk kişisiniz. Saçma
11 Yorumla- +1 yıl
Bana katılan çok erkek var :p
Tutup kolumdan çekip götürecek nikah masasına. Diz çökmek ne ya 😒
54 Yorumla- +1 yıl
İşte budur :-D
- +1 yıl
Yppii🎉🎉🎉
+1 yılİşte zaten olay orda o evlenmek istediğin kadına diz çöküceksin bence çok şirin birşey
41 Yorumla- +1 yıl
Hiçte bile :p
+1 yılben cokmesini istemem ha heyecan yapar da cokerse bende onunla coker ikimizi ayaga kaldirir oyle soylettirirm. Dusersek birlikte duseriz fakat kalkmasini da biliriz gibisinden
15 Yorumla- +1 yıl
Helal
- +1 yıl
bence bir eig hakettim ne dersin ;)
- +1 yıl
Başkasına sözüm var :-(
- +1 yıl
ayyy inanmiyorum
- +1 yıl
Üzgünüm :'(
Bence doğaçlama olmalı ben şayet diz çöksün diye bir şart koşmam ama yaparsa da buna kızmam yani sonuçta biz erkekler için nelere katlanıyoruz hayatımızı adıyoruz bir diz çökmek çok değil bence
23 Yorumla- +1 yıl
Bunu herkesin içinde yaptığını düşün sevdiğin adamı öyle gormen hoş mu yani
- +1 yıl
Hmm
Diz cökmeyi bende anlamıyorum ne gerek var güzel bir şekilde edersin teklifini olur biter bence çok sacma😞😞
23 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:-) :-)
ne demek çökmem ya 10 kere mi evlilik teklifi alıcaz biz 1 kere olur böyle şeyler kızların heveslerini kırmayın ya
27 Yorumla- +1 yıl
Anlamını dusunsene bir yalvaririm benle evlen diyosun ve düşüyosun pff rezillik
- +1 yıl
Dusmeyenler yapsin o zmn bana ters :-D
- +1 yıl
@The_Queen bilmem ki bu duruma desenleri o kdr ezik görüyorum ki anlatamam
- +1 yıl
@The_Queen knk ne bilim bana öyle geliyor bilemicem
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Toplumun "romantiz" adı altında erkeğe dayattığı şeylerden sadece birisi. Lan zaten evlenecek erkek karaborsa, yüzüğü uzaktanda atsan kabul edecek. Sonuçta sokaktaki kıza teklif etmiyorsun. Seni eş olarak kabul eden kıza ne türlü teklif edersen et kabul eder. En fazla biraz odun olursun :)) gelmeyin kendinizi gençler
10 Yorumla
+1 yılEvlenme teklifi ederken diz çökmek saygı, onur ve teslimiyet anlamına gelir.
34 Yorumla- +1 yıl
Pekii
- +1 yıl
@Sper_a hooooop
- +1 yıl
@Sper_a angut demeyelim de yeni nesil işte :D
+1 yılAhahaha diz çöktüğün zaman hatırla bu paylaşımını 😃
310 Yorumla- +1 yıl
Öyle birşey olmicak :-/
- +1 yıl
- +1 yıl
Merak etmeyin kafamdaki kızı bulursam gerek kalmicak böyle vizirtilara :-D
- +1 yıl
@The_Queen ben duygusal hareket etmem bu yüzden asikta olmam :P
- +1 yıl
@The_Queen ben o kdr aciz biri değilim :p
- +1 yıl
@The_Queen tamam
+1 yılAğırlıkla ne bağlantısı olacak bunun? Biz her zaman onunla buluşacakken 250TLlik parfümleri 100TL fondotenleri 65TLlik eyelinerları çekiyoruz, bir zahmet diz çökün sizde
12 Yorumla- +1 yıl
5 liralık kullan nolcak :p
- +1 yıl
Olsa o kadar hahahahah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılfarketmez diz çökse de olur diz çökmese de. diz çökerse sanki yapmacık durur gibi geliyor. ama soran kardeş senin yorumunda çok dik olmuş.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet erkeklerin bilinç altına sokayim dedim çünkü gerçekten cok yapmacık duruyor:-D
Ağırlıkla onun ne alakası varki sevdiğinin önünde diz çökmek seni kucultmez yüceltir zeybek efelerin oyunudur onlarda siz cokerler misilaa 😁😇
122 Yorumla- +1 yıl
Onlar toprağı öpmek için çökerler pnpi. d
- +1 yıl
O onun tercihi artık :-)
- +1 yıl
Yani bu kdr şi yapmayın yani çökme olayını :-D
- +1 yıl
Yürüyen ağırlık mi, :-/
- +1 yıl
Kızarim ha 80 kiloyum diye dalga geçme :'(
- +1 yıl
1.82 :'(
- +1 yıl
Yok gobegim çıktı :'( hemen vermem lazım hemen kop burhan kop :-D
- +1 yıl
Kimse almaz beni ama :'(
- +1 yıl
Zaten dizde cokmicem almaz işte :'(
- +1 yıl
Sahtekarlık olur olmaz ki
- +1 yıl
Denerim bir :-D
Senin erkek olarak tek diz çökeceğin kişi annen ve evleneceğin kız. Bu yüzden çok özel bişey saçma falan değil.
11 Yorumla- +1 yıl
Batı özentisi gibi dah çok
+1 yılbir gelenek olmus bu bence :) kendi tarzini yaratabilirsin elbette bir zorunlulugun yok :) ama buyuk konusma derim :)
13 Yorumla- +1 yıl
Büyük konsutum bole kralı gelse çökmem dedim
Ve gelenek dediğin batının geleneği bizim değil :-/ - +1 yıl
Ay kusura bakma ama aklima gelen biseyi anlatmak istedim 😂 lise1deydim hani çömezlik zamani tam hoca secti tiyatro yapicaz okulun karsisinda ve okulun en populer erkegi ve ben nisanli rolundeyiz 😂😂 onumde egilip ellerimi tutup yalvarmasi gerek. Hayatta yapmam bu zamana kadar hic bir kizin onunde egilmedim dedi hocaya hoca yapacaksin edeceksin derken bir baktik ki butun okulun gozleri ustumuzde benim onumde egilmis yalvarirken buldu kendini 😂😂 buyuk konusmamak gerek😂 bu bir yana degecek insani bulduktan sonra neden egilmeyesinki?
- +1 yıl
Bilemicem ya hayırlısı artık :-D
+1 yılO diz çökme olayı hani şu anda herşey senin kararına bağlı benden üsttesin gardımı indirdim anlamında ve bence gayet romantik
15 Yorumla- +1 yıl
Nerde kadın erkek eşitliği :-D
- +1 yıl
Erkeklerin evlenme teklifi etmesi geçmişten kalma birşey olum ben mi yaydım :D kadın teklif edecekse o da diz çöksün yani
- +1 yıl
Turk gelenek ve görenek lerinde böyle bisey yok :-D
- +1 yıl
Tamam kız arkadaşın hödük demiyorsa çökmezsin diz olur biter yani :D
- +1 yıl
benim kız arkadaşım öyle birşey demez :-D
+1 yılabi ne alaka bee, altı üstü diz cokuyonuzz. sanki 7 ceddine tecavüz etmiş adama domalacakmışsın gibi tavırlar..
11 Yorumla- +1 yıl
Vuhu söze gel :-D
Oyle birsey yok. Sevdigin kizin onunde diz cokmemek heleki evlenme teklifi ederken adamlik mi oluyor? Adamlik degil hiyarlik olur o :)
111 Yorumla- +1 yıl
Hiyalik değilde çok ypmacik oluyor bence :-/
- +1 yıl
O değilde sen çökmesini istemisin yani :-)
- +1 yıl
Cokmeyen sevmiyor mu yani :-(
- +1 yıl
Yazık ya süründürmeyin bzleri ,:-(
- +1 yıl
Ben istemiyorum ama :-( :-/
- +1 yıl
Öyle bir kız bulcam ki bu saçmalıklara gerek kalmicak :-D
+1 yıldiz çökmeyen adamın evlilik teklifini kabul eden kızda sorun ararım ! egosundan diz çökmeyen, sevdiğinin kalbini güzel tutmayan adamdan ne bekliyosunuz ki? sen zaten evlilik teklifi etme çünkü kabul etmezler eden de salaktır yararı olmaz.
13 Yorumla- +1 yıl
Ben evlilik teklifi edicem ve kabul edilmicek yok öyle bir dünya :p
- +1 yıl
ah canım ya bu ne ego? belli ki ucuz kadınlar senin baya bir totonu kaldırmıs, hâliyle sende kendini bir şey sanmışsın neyse...
- +1 yıl
Ahahah tabi tabi :-D
+1 yılHayir ben esitlikten yanayim diz cokmenin tek bir anlami var oda sen benden ustunsun.
34 Yorumla- +1 yıl
Erkekler diz cokmek mi istiyor simdi😂😂
- +1 yıl
Ahaha belki sana giciklik olsun diye vermişlerdir :-D
- +1 yıl
Evet dgru onlara yuz vermedgim icindi 😂
- +1 yıl
Verseydin ya yazik :-D
olabilir ama mecbur değil :) belki ben teklif ederim bilemedim :D
32 Yorumla- +1 yıl
Helal gız :-D
+1 yılEvlenme teklifi ettiniz de bir diz cokmeniz kalmisti. Cogunuz karambole getirip teklif etmiyorsunuz :)
112 Yorumla- +1 yıl
Kaç teklif aliyon günde bakalım :-D
- +1 yıl
Hahahah ya ben degil. Cevremdekiler öyle 😂
- +1 yıl
Hee zere :-D
- +1 yıl
Zere mi?😂
- +1 yıl
Zere tabi :o
- +1 yıl
Eskiler kullanirdi o kelimeyi :D
- +1 yıl
Yok be Afyon a davet ediyom le seni :-D
- +1 yıl
Yog artiiikkkk 😅 ciddi misin? Afyonlular mi kullaniyor bu kelimeyi?🙈
- +1 yıl
Ya hyr da bizim, burda 7 den 70 e herkes kullanır demek istedim yani :-/
- +1 yıl
Hiiii :D zere
- +1 yıl
Bak ya :-D
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
+1 yılDiz cokmemeli. Ben yalnızca secdede rukuya egiliriz. Kiz ya da başka sinin karsisinda değil:)
Ben evlenme teklifini bile öyle satafatli değil te. ek yerken ya da yolda yürürken ederim konuşma arasina söylerim:)20 Yorumla
+1 yılÇökmesin bence. Hiç sevmem buk subuk şeyleri. Adam gibi evlenme teklifi etsin, o yeter zaten.
21 Yorumla- +1 yıl
+1 yılDiz çökme olayı simgesel. Anlamlı bir olay. Odunluk etme çöküver ne olacak?
22 Yorumla- +1 yıl
Cokersek dağa mi deyiceksiniz sanki cokmuyu verelim nolcak :-/
benim için farketmez, hatta evlilik teklifini bende yapabilirim...
21 Yorumla- +1 yıl
Vuhuu :-D
Haklisin sacmalık abartmayın! çokecekse illa ayakkabımı giydirmek icin coksun
24 Yorumla- +1 yıl
Hee oldu ne fark etti şimdi :-D
- +1 yıl
Aaa burda yardim var simdi yardimlasmak fedakarlik sevginin en güzel yaklasimlaridir :D askim ayakkabimin bagcigi cozulmus bir egilip baglayiver noluuur :D adam egilir veee kadin icinden güler iste buuuu zamaninda diz cokmedin evlilik icin iste boyle adami dize getirirler bagla lan :D
- +1 yıl
Senin elin ayağın yok mu la kendin baglasana derim şahsen tobe est bune böyle tapıyor muş gibi :-/
+1 yılSende masada yemek yerken teklif et. Derde bak yahu
22 Yorumla- +1 yıl
Öyle yapayım :-)
+1 yılDiz çökünce ne oluyor sen benden üstünsün anlamınamı geliyor? Saçma bence diz çökmesede seviyorum sonuçta her türlü kabul ederim. Bu benim düşüncem tabi.
13 Yorumla- +1 yıl
İşte onu diyorum yapmacık bisey gibi geliyor sonuctan
- +1 yıl
Şayet zorlada diz çökerse tutar kolundan kaldırırım ya da bende diz çökerim gerek yok böyle şeylere.
- +1 yıl
Helal :-)
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen cokerim. Bana bir omrunu adayacak kisi o. Az bile.
122 Yorumla- +1 yıl
O kadar yorum okudum hepsi cokmemeli demis. Helal olsun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kıza sevgili olurken önüne çökmüştüm anasını satayım hala düşündükçe utanıyorum kendimden. Ama işe de yaramıştı "evet" dedi yani bilemedim :D
35 Yorumla- +1 yıl
Sen baştan yandin :-D
Cevap sahibi+1 yıl5,5 sene birlikte olduk sonuç olarak bitti. Evlenseydik çocuğum olmuştu :D
- +1 yıl
Demek ki diz çökmenin gücü 5.5sene :-D
Cevap sahibi+1 yılAşkın gücü 5 sene :D bir ilk yaptı bana ben 2 ayı geçmemiştim hala unutamıyorum o kızı çok kötü kardeş çok kötü. Onca şey yaşadıktan sonra bitmesi ulan ufak şehirde bir kere bile göremiyorum be. Sevmediğim kızı her gün 5-10 defa görüyorum. Üzerimde oyunlar oynanıyor.
- +1 yıl
Knk sen.. gotu dagitmissin ya keşke sevmeseydin :-D
diz cokmesıne gerek yok tabıkı senın nerede teklif yapacagın onmlı
11 Yorumla- +1 yıl
Yani :-D
Ve @karahanlı03 10 yıl sonra tv programında diz çöküp evlenme teklif edeerr :D :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ancak rüyanızda görün hemNe 10 yılı pnp en fazla 5 :-D
- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılDiz çökmeyle adamlıktan bir şey kaybetmezsin hem bence adam hayatta iki kere diz çöker birinci evlilik teklif ederken ikinci Zeybek oynarken
13 Yorumla- +1 yıl
Çökenler olur elbet bu benim yorumum sadece
- +1 yıl
Gelenek gibi bir şey genel de çökülür ama evet senin yorumun bence de gerekli
- +1 yıl
Gelenek ama bizim geleneğimiz değil
+1 yılSevmiyorsan daha farklı bir şekilde yap yani önemli olan o anı hissettirmek bende
13 Yorumla- +1 yıl
Çökme hariç yaparım ne gerekiyorsa
- +1 yıl
Hayır bence o çökme durumu zaten kadına değer verdiğini hayatımı seninle geçirmek istiyorum gibi bir anlamı var ve bu anlamı ona farklı bir şekilde hissettir mesela diz çökme ama onü bir şekilde yukarı köy manevi anlamda goster
- +1 yıl
Birini yukarı çıkarmak için birilerini gömmek gerekir ama :-/
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Babası da annesine teklif ederken diz çöktüyse ben de çökebilirim :D
11 Yorumla- +1 yıl
Gayet net cvp :-D
- Devamını Gör (390)
Devamını Gör(435)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım