AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Çökmesinde yarar var çünkü benim boyum kısa eğer uzun biri edecekse valla duymam, duymayıp reddedersem ne olacak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
İşitme cihazı taktir knk o kulakla evde kalırsın :-D
Bu da bir bakış açısı tabi 😂😂😂😂😂
:-D :-D
Ben; beni diz çöktürecek biriyle değil, yüceltecek biriyle evlenirim.
Edebiyatı seviyorum :P
Adamsın :p
ne olacak sanki bunu da çok gören birini istemem açıkçası
Peki :-/
Çökmeli, çökmezse evlenmem o ne yapmacık bir şey. Gelenek be bu.
Evet batının geleneği ne zamandan belli bizim geleneğimiz olduysa artık :-D
Bizim geleneğimiz demedim zaten ama bence olmalı. Erkekler kolay kolay hatta çoğunluğu hiçbir şekilde diz çökmez. O yüzden sevdiği kadının karşısında diz çöktüğünde '
Bundan sonra sadece sana bağlıyım bu da kanıtım, önünde bana diz çöktüren tek kadınsın.' gibi anlamlar yükler kadınlar. En azından bu kadarını yapmalı bir erkek.
bir diz çökmeye kanarsiniz yani :-D
Ben kanarım diğer kızları bilemeyeceğim ama çoğu kız etkilenir
Taktik için saol :-D
Evlenilecek adami bulalim diz cokturmeyip basimiza tac edecez de nerdeee
Durum vahim diyosun yani :-D
Vahim çünkü karakterli insan yok 😏
Hmm :-/
😣😣
:'-( :-(
Yani artık evlenme trkliflerinin klişesi olmuş bile yapmasan adamdan saymazlar ben sana söyliyim
Böyle kabullenen birini bulurum bende :p
onların nesli tükendi yalnız
Goruslerin yüzde 70 i benim . gibi düşünüyor :p
Madem öyle sende amuda kalkalarak teklif edersin -.-
Ya benimsin ya da kara toprağın derim olur biter :p
öyleyse "inşallah tüm kızlar sana kanka der" Amin :)
Knk ayağı b*k ayağıdır bunu unutma :p
onun için öyle dedim zaten :D
He iyi o zmn :p
iyi bakalım :D evlendiğin zaman nikah şahidi beni çağır :D
Ayipsin tabiki :-D
Adı üstünde evlenme teklifi. Iki gün sevgili olmaya benzemez ciddi bir şeye ilk adım evlenme teklifi ve çok önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer bir kadını gerçekten seviyorsa erkek dizde çöker gerekirse ayağını da öper. Nokta
ya evlenme teklifim she was pretty deki gibi olur diye düşünüyorum mu ben acaba
Dusunuyon mu :-D
ya bilmiyom arada kaldım. adam kapıyı açıyor kızda az buz biriktirdiği parayla aldığı yüzğü parmaklarına geçiriyor falan işte evlen benle acilen benimle evlenmelisin falan diyor. çocuğun evlenme teklifi hayallerine sıçıyo sonra oturuyorlar kız 1 sene zaman istiyor. çocuk kabul ediyor. sonra oda ona teklif ediyor 2 şer yüzük takıyorlar :D
Canlandırmadim bile :-( karışık
neden diz çökmek bu kadar geriyorki seni :D
Yapmacık saçma ve gereksiz görüyorum ya :-/
geçmiş olsun :D
Niye :-(
diz çökmeyeni kabul etmiyolarmış :D
Kabul edeni bulum belki :-/
hadi baaaalım.
Ondam baskada diz coktugunuzmu var iste cokun yani nolacak :)
Zeybek oynarken :p
Birde dugununde esinin onunde zeybek oyna sadece ikiniz olun :D
Karsilikli oynariz :-D :-D
İnslalah :)
Olsa iyi olurdu bence sevdiğin kız ve ömrünü geçireceğim esin
Daha b iyi şeyler yaparım bunları salla
Sen bilirsin ama sen hayatını birkesturcegin ruh ikisine bir ömür hayat geçirmeyi teklif edeceksin etmezsebde etme bana mi ediyon sevdiğine ediyon o kız düşünsün bb i
Ben sadece secdeye gitmek için diz çökerim gerisi hikaye
Şart değil ama yani bir iki dakkacik yapsan ne olur ki
30 sniye olmaz mı :p
Hizli hızlı konuşup kısa kesersin olur :D
Ayakkabı bagliyomus gibi yaparken ederim o zmn olur mu ki :P :-D
Yok tamam sen ayakta teklif et :D
Heh yani :-D
Agir olursun tamamda sevdigin kiz icin degmezmi yani
Gerek yok bnce ztn seviyorsa iş bitmiştir
Karsindakini ozel hissettirmek gerek
Bilemicem
Hayır, asla istemem 😣 diz çöktüğu saniyede terk ederim o ne öyle ya sinir oldum şimdi 😁
Helal ya :-D
Cönme direk Annasindan ve Babasindan Allahin emriyle iste gitsin ne o öyle ucakla güller atmak. Atesle seni seviyorum yazmak veya bulutlara resimler cizmek neymis ne gerek varmis
Helal kız sana.. :)
Ben hiiic ciddi degildim aslinda 😬🙃
Yani abartmadan bir ağız arama (teklif) olsa iyi ola bilir sanki
Bilmem ortamına göre değişir ama benimki cokse iyi olur aramızda 25 cm fark var çünkü 😄
Ahaha :-D
İstediği gibi evlenme teklifi edebilir. Bende ederim illa erkek edecek diye birşey yok
Bravo :-D
Diz çökmese de olur.
Ama diz çökmeyi karşımda ezilmek olarak görüyorsa sıkıntı büyük. Öyle insanla yapamam^^
Öyle görmese zaten diz çöker :-l
Kadın-Erkek eşitliği deniyorsa, kimse kimseye aşağıdan ya da yukarıdan bakmamalı. Yüz yüze teklif ederiz.
evlenince zaten diz çökmüş olacaksın. belki deeeeeee. bunun için alıştırma yapmış olmanın kimseye zararı yoktur. ya da belki de vardır.
Harika bişey bence 😀 diz çökmezse kabul etmemmm 😀
O zmn, cok, beklersin sen koca :p
İki dakika diz çöküver adamlığına bir şey olmaz. 😒 Kız Mutlu olur hem 😇
2 dk mı oha :o 10 saniye bile çok
Neyse sen teklifi güzel yapta, hadi çökme bari 😄
Evet öyle yapmayı dusunuyorum umarım kurtaririm :-D
Hadi kolay gelsin 😄
Sağolasın :-D
Bir kere diz çökeceksin zaten bir daha diz çök demeyiz ya bir seferlik yapıverin
Sadece 10 saniye ama :p
o çökerse refleks olarak ben de çökerim öyle bir yapım var bağdaş kurarız karşılıklı
:-D
Ayakkabımı bağlamak için diz çöküp kendisi bağlamak istiyo ona izin vermezsem bunada vermem bence rahatsız edici bir durum birinin senin için diz çökmesi.
Ben yüzüğü çıkarayım diz çök yoksa evlenmem dicem, diz çökerse eyvallah çökmezse hadi by.. 👌🏼
Ahaha hll bee :-D
egilcek :) büyük konuşma seninde onunde dız çokecegn bir kız cikar
Nedense Hiç sanmıyorum :-D
Kesinlikle çökmesi gerek zaten cokunce benim boyuma falan anca geliyor sjsnsbabdhd
Tercih meselesi tabii
Amaan yaptiginiz bir o vardi incelik olarak ondan da sikayetlenmeye baslamislar napcaniz acaba su koskoca hayatta odunluktan baska napcaniz
Ev gevindircez :p
O goreviniz
Himm
Silahını çıkaracak sonrada yüzüğü ya evet diyeceksin ya da kafama sıkacaksın diyecek Erkek Adam dediğin *.* ♡♡♡
Sonra bisey yoluna gitti Niyazi :-D
çökmemeli yani bunlar yıllardır dizilerde gördüğümüz bize yapılmaya zorlanan şeyler, çökünce ne oluyor yani? bide şimdi kadınların elini falan öpmeyi çıkardılar bakalım daha neler çıkacak
Ben çökeceğimi düşünmüyorum. Yani iki taraf da olgun bir bireyse tabi. Eğer benden alt kesimlerdeyse çökerim. Ama üst kesimlerdeyse ve aynıysak çökmem galiba.
çökülür arkadaş o elin kızı babasının tontişi prensesi gün gelicek senin donunu elinle yıkayacak küçük bir an olsa da o diz çökülür.
kimsenin önünde diz çökmem diz çöktürebilecek bir sevgiliiyide henüz tanımadım tanıdıklarımın hepsi iki yüzlüydü bu yüzden cıks
Gereksiz bir hareket bencede.. gercekte bunu yapmak isticek kadar cok seviyorsa helal derim ama cogu kiz istiyor diye yapiyor ve bu belli oluyor..
ee napıcaksın ikinizde ayaktayken mi yüzügü uzatacaksın
Otururken :p
ahah çök be diz çökmekle erkek adamlıgın ne alakası var benim önümde diz çökse ellerinden tutar kaldırırım zaten yeter ki o centilmenligi yapsın...
Onun, yerine daha gzl şeyler yapabilir bence :-)
iyi bakalım
Diz cökünce ne oluyor sanki daha samimi bence çökmeli
Gurur meselesi
Diz çökmek klişe oldu bence daha farklı yöntem denenmeli ama bu kadar da önemsenmemesi gerekir bence
Aynen ikinci dediğinden
Evlenmeden önce o diz çöker evlenince de eşlerine diz çöktürür öyle tipler.
Yani çökmesin demi
Ben istemem.
Helal
Sen kahveyede laf etmistin demi :) bildiğin evlilik karşıtı bir erkeksin :)
Evt evlilik karşıtı değilim gelenek karsitiyim hem ben 4 karı alaçam :p
Bekle kabul eder seni o 4 karı :)
Niye etmez ya :'( nedenini bulurum :'(
Bir tamam bulursun evlenirsin ama ustune kuma getirmezsin bosansan bile herkes sana karı bosayici olarak bakar kabul etmez :)
Yk knk şimdi şöyle farklı ülkelerden evlenirim hepsini buraya getiririm hop alsana 4 karı :-D
Adam kararli yaa 4 karı almaya :) ne yapacan o kadar kadını bir sürü sorun boşver para yetmez onlara :)
Ya önemli olan hedefleri gerçekleştirmek zaten hem fenada olmaz hani :-D
Gavurdan karı mi yapacan ya kendine Türk varken :)
En azından egolu kezban değiller :P :p
kızın en mutlu anını afedersin bo. k etme çömel 5 saniye
En mutlu anı sevdiği adamı ayaklarının altında o ezik pozisyonda gormekse yazık yani
Çökmeli bence evleneceği kişi için bu kadar basit şeyi bile yapamıyorsa adam o zaman teklifte etmemeli
Çökecek dünyaı dar ederim ona :D
Öldurmez surundururmusun :-D
Aynen burnundan getiririm ne demek çökmem
:-/ :-/
Hayır. Çok itici. Evlilik teklifi içinde hazırlıklar falan yapmak saçma. Normal bir teklif yani ne var bunda abartılacak anlamıyorum.
Ben çökmem. Herhangi bir anlama gelir gelmez beni bağlamaz. Ben zaten sevmeyeceğim hatuna evlenme teklifi etmem.
Erkek adam diz çökmez, Ama o anda ağlatacak birşey buluruz heralde :D
Duygusallık hepsine bedeldir ;) Diz çökmek çok klişe artık!
Türk erkeğisin sen birader, nice sultanlar, cemiyetler sana diz çöktürememiş.. Bir kadın mı sana diz çöktürebilecek?
Ah ahh beni bir kavul etse tavandan ip sarkıtıp ters dururken bile yüzük kutusunu açarım ona. Yeterki kabul etsiin.
Adam dediğin eğer seviyosa gerekirse diz de çöker af da diler. Adamlıkla aşkı birbirine katmayınız bayım ikisi çok ayrı şeyler..
Erkek adam diz çökmez ulennn. Hepimiz Deli Kadiriz icanında değil mi? :))) O an ki duygusal yoğunlukla çöken adamlar olur. Hor görmemek lazım.
Ben evlilik teklifi almadım ama biri önümde diz çöküp yüzük açarsa önce gülerim sonra da reddederim o ne ya? yere çömer gibi
Ağır falan diyorsun da eğer gerçekten kalpten seversen çok da sorun etmezsn..
Gerçekten kalpten seviyorsam bunuda karşımdaki biliyorsa ne gerek var öyle şeylere
Ya bu şey gibi mesela kız istemede damadın kahvesine tuz koymak gibi saçma ama yapıyoruz yani adet gibi bir şey olmuş işte.. yapmazsan bir şey demez de insanın içinde kalır işte ama sen yaparsan bir şey kaybetmezsin ki :)
Hadi geçtim bunu yüzlerce insanın önünde yapan var baş basayken yapsan neyse :-D
Yok ya illa herkesin önünde yapman gerekmez bence baş başada olur.. her türlü , yeterki diz çökün :)
Yok be aga oda olmaz :-(
Tamamdr o zaman burada neyi tartışıyoruz :D
Hayır o bile olmaz. demek istedim :P :p
valla keyfi bilir ama romantik olcak gel evlenek laa derse ağzına vururum şunun şurasında kaç kere evliyoruz
Ben sevmiyorum diz cokmesini evlilik teklifinde ama once erkek diz cokup hemen ardindan da kiz cokunce o zaman cok hos geliyo 😊
Ben bir kızım ve istemezdim diz çökmesini bana sarılmasını ve bir anda kulağıma "benimle evlenir misin?" Demesini isterdim.
Bence evlenme teklifini et kiz diz cöksun cok mantikli
Bekledigim seneryo :p
Ne yapacak yüzüğü kafasına mı atacak eğilsin bir zahmet
Güzelce yapsın işte cıvık lık yapmadan :-D
Eğilince cıvık olmuyo ama ayakta verirse sap yutmus gibi olur
Vermesi önemli
Gönüller bir olsun
İşte o diz çökmenin sebebi "Bak benim gibi erkek adam sırf sana olan aşkından diz çöküyor!" Demek
Yapmacık olduğunu dusunuyorum seven adam zaten ne olursa olsun sever
Seni seven kiz 'diz çökmeyecek kadar delikqnli' olduğunu gildiginden bu onu cok sasirtip mutlu eder
Mutlu olucak başka şey bulamamış mı :-/
Ay mutlu oldugu sey senin asla yapmayacagin bir hareketi onun icin yapman
Hmm ilginç :o
Soyle bak olaya kiz makyaj yapmaktan nefret edoyodur ve sen makyaji aeviyosundur senin icin makyaj yapar
Ama bir şeyi istemiyorsa zorla ve ya benim isteğimle yapmasını hiç istemem
Zorla ya da senin isteginle degil senin hosuna gidecegini mutlu edecegini bildigi icin yapmak istiyo
Bak istiyor dedin biz diz çökmek hiç istemiyoruz :-D
O da bunu bildiginden istemedigin bisiyi onun icin yapiyosun diye mutlu olir
Bun lari anlamak çok zor pes ediyorum bn tamam :-(
ucunda ölüm yok ki. hayatta kaç kere yapılcak birsey zaten
Olsun
Bencede
.. en sevmedigim zayif ve gucsuz erkek.. karsimda otursun. ya da ayakta dursun o sekilde.
Bence çokmemeli. Sevdigim erkek diz ćokerek evlenme teklifi etse bende diz coker kabul ederim. Diz cokmesin
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!