Evlilik teklifi ederken erkeğin diz çökmesi zorunlu mudur?
#GoneMan

Evlilik teklifi ederken erkeğin diz çökmesi zorunlu mudur?
#GoneMan
Zorunlu tabi yeni kanun çıktı bununla ilgili 😂😂 erkeğin romantizm seviyesine endeksli bu durum. Diz çöküp evlenme teklifi eden erkekler daha romantik daha naif erkeklerdir diye düşünüyorum. Diz çekme olayını gurur meselesi gibi algılayan maçolar diz çökmez zaten. Algıları müsaade etmez.
Hayatınızın kadınına bir sefer yapılacak bir teklifte bulunuyorsunuz. Bende kadın ve erkeğin eşitliğini savunurum her zaman ama bence evlilik teklifi ederken diz çökmek eşitsizlikten çok kibarlık ve centilmenlik örneğidir. İsteyen yapar istemeyen yapmaz. Şahsen ben böyle bir şeyden gocunmam aksine karşımdaki insanı mutlu edeceğinden mutlu olurum.
Kız isteme de bir nevi teklif değil midir? Diz çökme, teklif gösterisi hazırlama gibi şeyler ne İslam geleneği ne de Türk aile geleneğiyle bağdaşmayan şeylerdir.
Eşim olacak insana bir ömür diz çökerim, sırtımda taşırım, göğüs gererim fakat bu evlilik teklifiyle olmamalı..
Hayır ama gelenek gibi bir şey olduğundan öyle sürüp gidiyor.
Cevap
47Cevap
Evet kadınların önünde diz çökülmesi her zaman
Değildir herhalde ama hayatta bir kez yaşanan bu özel anda da sevdiği kadının önünde de diz çökülür abi o benim kadınım çünkü benim değerlim sadece bana ait, ne olmuş yani vallaha ben ayaklarını da yıkarım arada jest yaparım kahvaltıda hazırlarım eşime abi çayını da seve seve doldurur masaya kahvaltı hazır buyur aşkım der çağırırım seve seve zevkle, kadınını mutlu etmekten geçer mutlu olmak 👋
Çökmemesi daha uygun. Evlilik hayali ile yaşayan kadın. Evlilikten pişman olan ekseriyetle erkek. Çok eşli olan da erkek. Toplum baskısı olmadan gönlünce yaşayan da erkek.
Kadının, erkeği evlenmeye ikna edip sonra da hiç aklında yokmuş gibi teklif alması, hele bir da naz yapması komik. Siz siz olun, teklif edecekseniz edin ama diz çökmek gibi saçma şeyler yapmayın. Hayat birleştiriyorsunuz. Karşılıklı olarak. Kimse size bir şey lütfetmiyor...
Asla yapmam. Ki zaten evlenmeyi bırak ilişki kurmayi bile istemiyorum. Ha oyle bir hataya 0.0001 ihtimal gerceklesti de düştüm diyelim. Ben kimsenin onunde eğilmem diz çökmem. Son derece centilmen biriyimdir ama bu kırmızı çizgimdir. El öpmekten de nefret ederim. Annem hariç tabiki.
Yoo bence saçmalık. En iyi teklif romantik başbaşa bir yemekte yüzük kutusunu zarifce açmak ve "benimle evlenir misin" demek canım canım yok sen söylesin böylesin benimle bunu yapmaya var mısın anamın gelini çocuklarımın anası olur musun anama ana babama baba der misin gibi saçma canım cringe şeylere lüzum yok akıl yoksunu gibi hareketlere hiç lüzum yok insanlar içinde teklifi de sevmem büyük organizasyonlari da sevmem sade zarif ve gösterişsiz olmak zor mu bu kadar?
Diz çökmekten bu kadar korkmayın arkadaşlar. Evlilik teklifini geçtim, ayakkabısının bağı çözülen sevgilinizin ayakkabısını bağlamak için de diz çökün.
anlamadığım erkekler neden gocunuyo bu bi kaç snlik bir kere yapılan hareketten ya!
bişey derdim ama neyseee
Erkeğin diz çökmesini istemem. Bu bana acizlik gibi geliyor. Bunun yerine karşımda dimdik güçlü bir şekilde durmasını tercih ederim.
👍
Hayır zorunlu değil ama diz çökmeleri güzel oluyor 😃
hayır çok saçma sapan bir şey kim çıkartıyor bu kuralı dayanak kaynak? yazılı kural istiyorum
Zorunlu. 🙄
O dizler yer görecek bir. 🙄
KESINLIKLEE
Evlilik teklifi etmek zorunda değiliz ki diz çökmek zorunda olalım zaten evlenmeyi kadınlar bizden daha çok istiyor evlilik teklifi etmemiz için resmen ikna ediliyoruz niye bir de diz çökelim
İstersen abuda kalk ama ben olsam sevdiğim karının önünde değil eğilmek ayaklarını bile öperdim. Kadınlar güzeldir. Kadınlara ne kadar değer verirsen iki katını görürüsün.
Nasıl istiyorsa öyle eder? İnsanlar alışkanlık haline getirmişler sadece onu. Ama mesela ben erkek olsaydım diz çökmezdim. O ne öyle yalvar gibi
Hayır ama ben yaparım sanırım biraz hanımcıyım hanımcılık kazanacak
Bişey dicem yanıtım neden görünmüyo sildinizmi
Altında sen bişey yazmıştın hatta bende demiştim benim hanımımda bana yaptı diye of neyse boş ver
Buna kaldı evlilik teklifi :) adam dizi çöker yıllarca çöktürür sonra. Neyse nerede kalmıştık...

bu bana daha klas geliyor
Ya teklif etseydi, diz çökmeseydi de olurdu.
Evet zaten benim boyumda kısa ayni hızada olalım
Yoo bir kere evlilik teklifi almıştım. Hiç te diz cokmuyordu
Hayır tabiki. Neden bazı şeyler birkaç kez yapılınca zorunlu gibi algılanıyor acaba?
Romantik olarak ve görsel olarak kadınların ruhu oksanmasi için güzel bir davranıştır
Planli programli bi teklifse diz cokmezse eksik kalir ki o tarz teklifleri de sevmiyorum şahsen
Oldu canım eğilme, tuzlu kahve içme, ayağına basılmasın, trip çekme... Öyle erkek olunmaz
Bence şart değil o an ki sözler, samimiyet ve yaşanılan hisler önemli.
Bence zorunlu değil. Ben doğru bulmuyorum bunu şahsen.
Zorunlu değil mantıklı bulduğum bir davranışta değil.
Zorunlu değil ama diz çökmesi çok daha güzel bence..
İsterse çöker isterse çökmez ama ben asla diz çökmem gibi düşünceler de çok gereksiz.
Yok öyle bir zorunluluk. Genel bir davranış şekli haline gelmiş. Yapıp yapmamak sana kalmış.
Aşık olduğum kişiye kıyamam ben :) ama çökse de problem 👿 değil hani🫣❤️😬
Hayır yaa saçma bir hareket. Sevmem öyle şeyleri. Mümkünse bana yapmasınlar.
Yoo ayakta da edebilir boğazda tekne de tek taşı vererek yani şart değil
Bunun için zorlanıyorsa hiç etmesin. Etmesi de zoruna gider belki. Gelenek öyle olmuş artık.
İnanmayın böyle alengirli görsele.. Melek gibi kadınları gösteriyorlar ama TR farklı
Cadaloz bir kadına yaparsanız muhtemelen tepenize çıkar 😂
Şart değil, yeterince kibar ve duygusal olsun, yeterli olacaktır
Biz sadece Allah'ın önünde diz çökeriz kardo
Onay vermediğim bir hareket, gerçek bir Türk kadını erkeğini önünde diz çöktürmez.
EVET YA WOMAN SUPREMACY BOSSY YANI NE GUZEL ISTE ERKEK KADININ ONUNDE DIZ COKUYO O KDR DEGER VERIYO KII ONUN ICIN HER SEYI YAPARMIS GIBI
kim diz çöküyor
şehir efsanesi bunlar7
tut ki
akıullı erkek bu saaatten sonra evlenir mi?
Bana diz çökme saçma geliyor böyle göz göze bakacaksın sana öyle teklif edecek aşağıdan bakarsa ne bileyim ya saçma geliyor sjlclsmcsk
Uzun boylu erkeklerin evet djfjgjf
O zaman diz çökmelisin fkfkfjf
tabıkıde kadına saygı her zaman sart
Bence diz çökme ona itimat ettiğinin göstergesi zorunlu değil ama olursa olur
Görüntü olarak hoş bence. Tercihe kalmış ama ben isterdim.
Yani fena olmaz sanki bu deyerli hissettiri özel hissettiri
Zorunlu değil de gocunacak bir şey de değil.
Zorunlu diyenler ne yaşıyor ya yoksa red mi edeceksiniz saçma saçma şeyler
Evet güzel bi hareket
Nezaret işte ne olacak
Zorunlu değil
Hayır ama yine de tatlı bir hareket
Zorunlu değildir akşam yemeğinde de yapabilir
Bi zahmet sandalyesinden kalkip diz coksun kizin yaninda
Tercih meselesi hanımefendi
Diz çöksün çökmesin
Mutlu etmesi önemli
Beni mutlu etmez oyle soyleyeyim
Evet coksun bi zahmet