Kadın,internete ilan veriyor ve bebeğini satışa çıkarıyor.
1000 lira karşılığında bebeğini bir havaalanı tuvaletinde satıyor.
link
Ne düşünüyorsunuz?
1000 lira karşılığında bebeğini bir havaalanı tuvaletinde satıyor.
link
Ne düşünüyorsunuz?
Kafasının ticarete hiç basmadığını düşünüyorum. 9 ay karnında taşı, nereden baksan 3 ayda besle... Bunların değeri 1000 Lira mıdır ? aylık 80 TL maaşla çalışmakla aynı şey.
Bebebeği tek parça satacağına, her organını ayrıca satsa dünyanın parasını kazanır, sıfır böbrek, daha ne olsun... Kafası hiç çalışmıyor.
Yukarıda yazdığım ticari bakış açısıydı, kişisel olarak söylemeye dilim varmıyor ama, kedi bile yavrusunu terk etmez, iğrenç bir hareket, sadece biz insana mahsus sanırım...
Evrimin hatalı uzantılarıyız galiba...
Her kadın doğursa da hepsi anne olamıyor
Rica ederim:)
oncelikle internet de satisi yapilirken polis veya site yoneticisi bunun farkinda degilmi.yada herhangi bir kullanici.polislerin sanal alemi kontrol ettiklerini duymustum.cok guzel denetleniyor gorduk.bir bebek acik ilanla satista.bunu yapan bir kadin anne olamaz.olmakta istememis zaten.istemedigi bir gebeligi sonlandirma hakkida yok.yasal degil.olmazsa iste boyle insanlar bebekler satisa sunulur ya da cope atilir.
Ona ne kadın ne insan hatta varlık bile denmez. O bambaşka birşey... Ticaretemi dökmüş yok artık! Kendi canından kendi kanından birşeyi nasıl satabilir yaa.. Biz köpeğimizi satmaya kıyamıyoruz karı kendi çocuğunu satıyor.. İnanılmaz bu dünya nereye gıdıyor ya.. Bebek satılır mı ya eşya mı o. Delirdim gece gece!
Cevap
20Cevap
Onu yapan anne harbiden iyi bir annedir. nitekim o satma duygusunu taşıyan bir annenin elinde büyüyen çocuk ne kendisine ne ailesine nede vatanına hayırlı bir evlat olurdu.
Onu alan anne de harbiden iyi bir annedir. Nitekim o bebek için o parayı verdiyse muhakkak ona değer verdiği içindir. O bebek büyüdüğünde öz annesinden aldığı eğitim ve terbiyeden daha iyi yetişeceğinden dolayı insan olarak çok daha iyi bir insan olmuş olacak.
Diye marjinal bir düşünce ortaya koyuyorum
Buna mı şaşırdın? Down Syndrom'lu kızın dişlerini bir doktora satan sonra vücudunu komple başkasına satan babalar var. Eşinin karnından kürtajla aldırdığı 8 aylık kendi bebeğinin ölüsüne oral seks yaptıran babalar var. Eşini havası alınabilen valize koyup içindeki havayı motorla çeken sonra eşinin ölümünü izleyen ve yetmezmiş gibi bunu internet ortamında paylaşan insanlar var. En beteri de çocuk istismarı var.
Dünya ne kadar adaletsiz bir anneye bakya bir anne birde düşüne biliyormusunuz bir anneya böyle insanların neden çocuğu olur bence tüp bebek yapanlara haksızlık ya böyle insanlar yaşamasın
alan için çok mutluluk vericidir belkide çocugu falan olmuyosa satanda cebine para koydugu için mutludur ::Sdsdfsöfçsd
allahım ya bunlar annemi insan kendinden bir parçayı nasıl satar ya of :S
Hııı demek canını 1000 TL'ye satabiliyor..
Her kadın anne olamıyor maalesef.
Birşey düşünemiyorum. Kürtaj yasaklandı şimdi de bile bile çocuk öldürme çıktı ortaya. biri aç bırakır biri satar.
1000 liraya can ! bir annenin öz evladı ! anne ye dicek lafımda yok. Ama hayat şartları bu kadar mı zor dicem evet zor . Anne kesinlikle haklı degil ama hayat daha güzel olabilir olmalı
yazıkkk...
çocuk için yıllarca tedavi olanlara yazık
ne düşünülürki kardeşim.vicdansız bir gram merhamet kalmayıp insanların içerisinde bende insanım diye dolaşan bir yaratık derim ben
kimse o duruma dusmeden ne hissettigini bilemez
bişey dusunmuyorum
cok sıradan gelmeye basladı artık böyle seyler...
Gecenın bı yarısı bıldıgım tum küfürleri saydırdım kadına.
psikolojisi bozuk bu dünyadan gitmeli diye düşünüyorum ama allah bilir tabi
ekmek parası ne ypasın bence çok ucuza bermiş aylık 100 kusur lıraya taşınmaz o çocuk ya :))
Yuhh! Ulan satacaksan niye doğuruyorsun yazıklar olsun
Hakkında düşünemeyecek kadar tiksiniyorum
doğurmakla anne olunmuyo işte...
o bir anne değil zevk düşkünü bir kevaşe.
köpekte doğuruyor önemli olan ona bakmak
Bu da kadının itnesi işte
Ne düşünebileceğimi düşünüyorsan, onu...
vay amk diyelim bereketi artsın kadının
Ana olmak doğurmakla bitmiyo demek
anne derken? o çocugun sahibide olsa anne denmez
offfffffffffff
Kanım dondu yemin ederim bu ne saçma iş ya..
bişy düşünemyorm :S
çok ucuzmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar