Şeyma Subaşı ile Milyarder olduğu iddia edilen sevgilisi arasında devam eden aşkta ipler yeni yeni kopmuştu. Sevgilisinin ona hediye ettiği her şeyin sahte olduğu ortaya çıktı! Sonrasında ayrılık gibi dedikodular çıktı ve Şeyma çocuğunu stresten düşürdüğünü iddia etti. Fakat en son gelişmede tamamen ayrıldılar, Şeyma Subaşı sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını sildi ve bebeği aslında düşmemişti, kendisi bebeğine kürtaj yaptırmış! Ne düşünüyorsunuz? Haber ayrıntıları için!
Şeyma Subaşı'nın çocuğu düşmemiş, kürtaj yaptırmış! Ne düşünüyorsunuz?
Hayırlısı olsun.. Ben her şeyin sosyal medyada paylaşılmasını doğru bulmuyorum, nazar değiyor, kötü bakan var.. Bazı yaşanılan özel anlar kişiler arasında kalmalı. Ayrıca yalan, dolan affedilmez, hiç hediye almasın sahte hediye almak nedir? Bir insan yalanı nasıl yakıştırır kendisine?
@Kvothe96 Bakalım kardeş gel. İnsan kendi hür iradesiyle istediğini yapabilir, hesap verecek kişi yine Kendisidir.. bu ne beni ilgilendirir ne de seni ve kadının ve ya bir başkasının düşüncesini yargılayacak kişi sen değilsin.
Kendi hür irademle sokakta çıplak ta gösterebilir kadınlara penisimi gösterebilirim o zaman? Popomun arkasına TRUMP Yazabilir vegas sokaklarında gezebilirim o zaman? ya da evli kadını hamile bırakabilir kocasından gizleyebilirim o zaman? Hür iradem sonuçta.. normalleştirmek lazım sende haklısın..
@Kvothe96 Evet gösterebilirsin sana gösteremezsin mi diye söylendi? gösterirsin ve yaptıklarına katlanırsın bak yazdığım gibi. " hesap verecek kişi yine Kendisidir.." bu durumda hesap verecek olan kişide sensin olursun.. Çok güzel örnekleme vermişsin bak.. İnsan kendi kararlarını kendi verir ve yapmak istediğini yapabilir ve sonuçlarına da kendi katlanır.. Kısaca her insan kendinden sorumludur..
Her insan kendinden sorumlu ama kürtaj cinayettir, Şeyma cahil değil korunmasını biliyordur herhalde korunmayıp kendini garantiye almak için çocuk yapıp işler ters girince çöpü sokağa atar gibi atarsa eleştiririz. Ha bu Şeyma için geçerli değil bunu yapan tüm kadınlar için geçerli.