madem istemiyordu, neden 9 ay karninda tasidi, neden dogurdu. Se*KS yapmayi seviyorlar ama sonra olusan cocuga sahip cikamiyorlar. Cok salakca bir hareket.
Kusura bakmayacak kimse sen gel sevişirken korunma sonra o bebeği aldırma ve evde tek başına doğur kimsenin haberi olmadan (verdiği ifadeye göre ailesinin de haberi yok.) Sonra o minik meleği canice poşete koy ve çöpe at. Öyle bir yargılarım ki aklınız şaşar.
Arkadaslar size anliyorum zaten iyiki yapmis asla asla asla diyemem, ama bence akil sagligi yerinde olan insan bunu yaparmi? Benim mantigim almiyor cunku.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
madem istemiyordu, neden 9 ay karninda tasidi, neden dogurdu. Se*KS yapmayi seviyorlar ama sonra olusan cocuga sahip cikamiyorlar. Cok salakca bir hareket.
Ne düşünülebilir ki çok acı masum yavru çöpe atacak vicdan yok ne diyebilirki Allah belalarını versin
Bunkar neden aldırmıyor madem istemiyorsun doğum kontrol hapı kullanan
Allah belasıni versin artık kımin altina yatıp hamile kaldıysa bunun hesabıni hem burada hem ahirette nasıl olsa verecek bu yanına kar kalmayacak
çok var böyle tiplerden. yatıyorlar sonrada hooopp bebek istemiyoruz diyorlar.
İnsanlığa oksijen israfı.
Bunun ömründen alıp kurda kuşa versin yaradan.
Allah kimseyi böyleleriyle karşılaştırmasın çok kötü ya yazık bebeğe
Anne çocuk doğurmakla olunmaz, hayvanlar bile bir süre çocuğuna bakıyor bu hayvanlardan bile aşağılık bir yaratık
Madem bakamayacaksin ne diye hamile kaliyorsun hadi kaldin ne diye doguruyosun gercekten bosu bosuna oksigen kaybi boyleleri
Bari biyolojik atık şeyine atsaymış geri dönüşüme falan attıysa sorun baya.
Hamile oldugunu biliyormuydu? Kac yasinda acaba? Piskolojisi duzgunmu? Hic birsey bilmiyoruz. yargilamak haddimize degil tabikide yaptigi canice, affedilmez ama piskolojisi cok kotu bence ne yaptigini bilmiyor
Kusura bakmayacak kimse sen gel sevişirken korunma sonra o bebeği aldırma ve evde tek başına doğur kimsenin haberi olmadan (verdiği ifadeye göre ailesinin de haberi yok.) Sonra o minik meleği canice poşete koy ve çöpe at. Öyle bir yargılarım ki aklınız şaşar.
Sence bu bahaneleri bir canın zarar görmesi hafifletirmi.
Arkadaslar size anliyorum zaten iyiki yapmis asla asla asla diyemem, ama bence akil sagligi yerinde olan insan bunu yaparmi? Benim mantigim almiyor cunku.
Lutfen kimse beni yanlis anlamasin arkadaslar iyiki yapmis gibi bisey demedim.
'Anne' mi şerefsiz köpek dememiz gerekiyo herhalde
Köpekler sadık hayvanlardır oldukça cana yakındır. Ben böylelerine hiçbir şey diyemiyorum.
Köpeğe 2 gün yemek ver 1 yıl sonra seni unutmaz.
Bazı görünmeyen bakteriler bile daha çok işe yarıyor.
İnsanlar harbiden sıyırmışamk
Allah zelil etsin. Allah cezasını versin.