Sarıyer'de 25 Ocak'ta yeni doğmuş bebek çöpte bulunmuş. Bırakan anne de tespit edilmiş ve gözaltına alınmış. Bugün mahkemeye çıkarılınca tutuklanmış.
Bebeğe çok üzülüyorum. Kim bilir nasıl bir gelecek onu bekliyor.

Sarıyer'de 25 Ocak'ta yeni doğmuş bebek çöpte bulunmuş. Bırakan anne de tespit edilmiş ve gözaltına alınmış. Bugün mahkemeye çıkarılınca tutuklanmış.
Bebeğe çok üzülüyorum. Kim bilir nasıl bir gelecek onu bekliyor.

Bu tür trajik bir durumda, bebeğin hayatı sosyal hizmetler ve koruyucu ailelere yerleştirme süreciyle devam eder. Bebek, yetkililer tarafından koruma altına alınır ve uygun bir aileye veya bakım kurumuna yerleştirilir. Bu süreçte, bebeğin fiziksel ve duygusal ihtiyaçları için profesyonel yardım ve destek sağlanır. Uzun vadede, bebeğin sağlığı, güvenliği ve iyiliği için sürekli destek ve izleme sağlanır. Tabi böylelerinin sonu ne olmalı hepimiz biliyoruz.
Şu kadına anne diyip, diğer tüm annelere hakaret etmek istemiyorum.. Doğurunca anne olmuyosun.. Anne olunmaz, annelik yapılır bana göre.. Umarım o yavrucak güzel sevgi dolu bir ailede yetişir hayatı başarılarla dolu olur ve tek temennim onu dünyaya getiren bu kadınla yolları kesişmez
Cevap
22Cevap
Umarım iyi olur diyelim. ama bunlar evlenmemeli
Hamileyken sağlıklı beslenme de olmamıştır ek olarak vitaminler felan da kullanmamıştır ve sonuç hem gelişirken hem doğduktan sonra kötü bir hayat. Yazık böyleleri yaşamamalı.
Tek gecelik bir ilişkiden, kendinden yaşça
küçük adamdan çocuğu olursa öfkesi buna.
Yoksa Hangi anne veya kapasite çocuğu çöpe atar.
Ne olacak her türlü istedigi gibi s. kii yiyor sonrasını düşünmüyor bu genclerde de var artik buna kalkip bir şey demeye gerek yok 18 yasindaki kızlarda bunu yapiyor
Merak etmeyin zanlıyı tutukladık. Adelete teslim etmek için götürüyoruz
O insanların elinde büyümesindense cocuk esirgeme kurumunda çok daha güzel yşayağına eminim. Yine hayatında bazı zorluklar olacak fakat onu daha güçlü yapacaktır.
Eger kendini bulamadan gecmisini ogrenirse ya da bir aileye sahip olamazsa sorunlu olarak adledilen bir birey olacak.
Kalp vicdan denen şey nerenize kaçtıysa çıkarın oradan nasıl yapabiliyosun onu Allah nemruta yaptığını sizede yapsın
O çocuk umarım büyür ve çok iyi yerlere gelir ve annesini bir çöp parçası olarak görür..
devlet bakar , büyütür isteyen olusa koruyucu aileye verilebilir
Böyle bir annem olacağına hiç olmasın daha iyi terbiyesiz vicdansız
Belki de sevilip prensesler gibi bakacak bi ailesi olur. Bilemeyiz
Bebege yazik ya, madem istemiyorsun neden yapiyorsun be kadin
O kadınla olmasından çok daha iyidir yuvada ya da başka bir ailede büyümek.. cani kadın ya
Onun gibi anne olmaz olsun. Bebeği ise Türkiye Cumhuriyeti devletinin güvencesi altında olur.
Travmali bir hayat yaşıcak bencil insanlar yüzünden 😓
bebeğe bakan olabilir. kadın onu başkasına verebilirdi çocuğu olmayan biri bakardı
İki dakikalık zevk uğruna doğan bir bebeğin dramı.
Prezervatifin icadından haberleri yok.
Bari hastalık yapmayacağı, bulunacağı bir yere bıraksaymış bu yaptığı canilik.
Yetiştirme yurtlarında zorlu bir gelecek.. Anne ruh hastası belli
Valla insanların yüzde 90 inin kısırlaştirilmasi kanaatindeyim
Devlet daha iyi bakar ona
evet yine sadece zevk uğruna bir bebek feda oldu
O kadar haklısın ki
Yazık cidden çok yazık
İnşallah bundan sonra kaderi güzeldir
Keşke bunların delikleri olmasa ya
Devlet bakar 18 de yurttan çıkınca memur olur
Daha güzel olacagı kssin
Ay içi nasıl el verdi acaba
Allah yardimcisi olsn o bebeğin