Rusya’da yaşayan 35 yaşındaki Instagram fenomeni, geçen ay üvey oğlu ile ilişkisi olduğunu canlı yayında itiraf ederek herkesi şoke etmişti ve takipçileri tarafından topa tutulan kadın rezaleti bir adım daha öteye taşıdı. Hamile olduğunu duyurdu... Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Rezaletin böylesi, üvey oğlundan hamile kaldı! Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aralarında yaklaşık 15 yaş var.. Kadın eşinden ayrıldıysa üvey oğlu ile ilişki yaşamasında ahlaken de kanunen de bir engel bence yok. Herkes bu ilişkiyi topa tutmuş ama ben öyle düşünmüyorum.. Düşünün mesela.. 60 yaşında bir adam oğlu yaşında bir kadınla evleniyor.. Sonrasında ayrılıyor ve o kadın bu sefer adamın oğluyla ilişki yaşıyor.. Eee bunun neresi garip? O zaman hepimiz adem ve havvanın çocukları isek hepimiz ensest ilişkiler yaşayan sapıklarız... Gerçi ben dinsiz birisi olarak bu masallara inanmam ama inananlar için verdim bu örneği.
Bu konu hakkında net şunu düşünüyorum. Siz yorumu veya soruyu okuyanlar çok saf olabilirsiniz.
Bu gibi insanlar sadece sıradan sosyal ağlarda faaliyet gösteren kişiler değildir. Sizin daha nice bilmediğiniz ama dünyada yaygın özel, ücretli veya meraklılarının bilenlerin olduğu başka sosyal ortamlarda da cinsel içerikli yayınlar da yapabilirler. Bu kişi bu fenomen belki de p*rno icerikli bir yerde bunu canlı yapmış, birilerinin yüksek meblağ teklifi ile kendileri de kazanmak için bu ahlaksızlığı yaptırmış ve canlı olarak izleyip hayasizligi nakde dönüştürmek istemiş olabilirler. Aklınızda olsun, böylesi insanlar için manevi ve inanç değerleri olmaz. Hayat bunlar için, eğlence ve paradan ibarettir
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çağımızda bu kadın ve bundan daha genç olan çoğu kadının ya bu tarz kirli deneyimleri ya da sapkın fantezileri muhakkak var. Yani şaşırılacak birşey yok. Çağımızın kadınını şeytan görünce tövbe estağfırullah diyor. Boynuzlanmamak, sapkınlığa ortak olmamak, karısının kirli geçmişiyle ve karanlık bilinç altıyla yüzleşmemek isteyen adam mecburen bekar kalacak. Yani düşüncem bir erkek ve bir insan olarak tiksindim ama yapanın bir kadın olduğunu düşününce gayet normal. Uzun boylu ya da bakımlı suratlı herhangi bir mahluka yavşayabilen canlılardan bahsediyoruz sonuçta...
Bir erkek ve bir insan olarak tiksindin öylemi. Bende bir öz babanın kızına tecavüz edip kızından iki çocuk yaptığı haberini okuduğumda bir kadın olarak erkeklerden tiksindim. ya da bir erkeğin 9 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz ettiğini duyunca midem bulandı. ya da erkek milletinin okadar igrenclesip hayvanlara bile tecavüz ettiğini duyunca bende insanligimdan utandım. Ama sonra dedim ki doğal sonuçta erkek bu.
@Winkspower hanımefendi yalnız şöyle bir sorun var o aşağğılık sapıkları, onların aşağğılık babalarıyla göbek ata ata evlenen sizin çok namuslu çok haysiyetli hemcinsleriniz doğurdu. Kadınlar isteseydi sapıkklarla hiç evlenmezlerdi sapıkkların genlerini tarihten silerlerdi. Öyle yapmadılar. O nedenle sapıklık aktarıldı ama insanlık bitti. Yani sayenizde...
İnsanları gerçekten taniyabilecegini dusunuyomusun. Yani bir kadınla ya da bir erkekle ilişki yaşayınca onu çok iyi taniyomusunjz. Kimse böyle sapik zihniyetli erkeklerle evlenmek istemez. Ayrica olaya çok saçma yönden bakiyosun. Kadınları yargilisyosun ama bu hayata en çok zararı veren erkekler. Tecavüz cinayet psikopatlik... Artık midemi bulandiriyorlar haberleri bile izlemek istemiyoruz sayelerinde
@Winkspower sapıkları asalım linç edelim uzuvlarını keselim dediğimizde en çok karşı çıkanlar, sapıklara suçlulara aşk mektubu yazanlar yine kadın. Yiğitler yiğidi hamzanın kalbini yiyen hin gibi, şeytan uyup ademi cenneten kovduran hazreti havva gibi tüm kadınların yolu belli. Kendi halinde yazan çizen çiçek eken hayvan besleyen hobileri olan erkeklere sünepe sümsük sıkıcı diyip azgın aygır ahlaksız aşırılıkçı erkeklere yavşadıkça olacağı budur. Bİz hakça insanca düzen derdindeyiz kadınlar ise bacak aralarındaki canavarı tatmin etme peşinde...
@Winkspower nice hapse düşen boynuzlanan evinden malından hatta evladından olan erkek var ben sadece ömrüm boyunca bütün kadınlar tarafından aşağılandım. Aşağılandığım mevzuları da her seferinde yanlış mı yaptım diye kendime sorduğumda hiçbir yanlış bulamadım. Tarih boyunca kadınların iyi güzel ve doğru olan herşeyden tiksinmelerinin sebebi ben değilim. Onlar benden tiksiniyor diye ben de yukarıdaki örnek gibi sapıklaşmadıkları sürece onlardan tiksinmem. İstedikleri kadar kötü çocuklara geyşa mafyalara metres suçlulara hayran serserilere sevgili olmakta özgürler. Ayrıca yavşadıkları bu it sürüsüyle biz şair ressam hayvansever doğa aşığı insanları istedikleri gibi linç etmeye hakları da var çünkü tüm kanunlar alenen kadından yana. Benim son sözüm şudur ki Her Kul ne ettiyse aynısını yaşasın. Müstehakını bulsun. Sizin derdiniz beni aşağılamak olduğu için giderayak laf sokarsınız o ayrı...
Sizin derdiniz diyip beni eleştirme. Ben sana ya da kişiliğine yönelik birşey demedim sadece kadınlara bu kadar yüklenmene anlamıyorum. Her gün haberleri izle gör bakalım tecavüzleri cinayetleri. Nasıl bu olaylara karşı bu kadar gaddar dusunebiliyosun ki.
@Winkspower yahu ne gaddarlığı ben zulüm bitsin diyorum en çok küfrü kadınlardan yiyorum. Teröriste tecavüzcüye suçluya adam kaçırana yakışıklı diye yavşayan milyonlarca kadın var dünya üzerinde adı da "Stockhol Sendromu" sen hayatı boyunca teröriste intihar bombacısına anarşist kadına "ay çok tatlı" diyen erkek gördün mü? Dünyada suç işleyen milyonlarca kadın var onların kaç erkek hayranı var? Peki dünyadaki ünlü erkek suçluların kaç milyon tane kadın hayranı var bir sorun kendinize... Hala anlamak istemiyorsan aç Manson manyağının hayranı olan hemcinslerini oku... onedio.com/.../hamile-kadini-oldurtup-bebegini-karnindan-aldiran-psikopat-bir-seri-katil-charles-manson-732163 Onlar senden çok mu farklı zannediyorsun? Tek yaptıkları senin inkar ettiğin kadınlıklarıyla yüzleşmek...
@Winkspower ben de onu diyorum zaten. Bir insanda ya Vajina olur ya da Vicdan ve ikisi birden asla aynı kişide bulunmazlar. Bunu en iyi Rabbim bildiği için her kavmin sadece erkeklerinden Peygamberler seçmiştir. E tabi anlayana...
Toplum öyle bir hal alıyorki görüyoruz bunların sebebi köpeğine aşık olana bile saygı duyduğumuz için. Benim bu dünyada en sevmedigim söz herkesin gorsune saygı duyulmalı sözdür. Hayatta doğrular yanlışlar vardır biz her şeye saygı duyulur cümlesini kullanmaya devam edersek böyle şeylere şasirmimamaya devam edicem. Bir insanda islam ahlaki olmayinca böyle şeyler oluyor görüyoruz. Amerika'da hepsi helak oluyor şu an umarim devam eder.
Yav he he, kendi ülkesine bakmadan elin adamına helak oluyor diyen adam.
İslam ahlakını da görüyoruz. Az atıp tutarken düşünün lan iki dakika. Senin ülkende engelli çocuğa tecavüz eden üvey babalar, buna seyirci kalan analar var. Alayı da muhafazakar çevrelerde yetişiyor.
@Ragnar_Lodbrok Bir ülkenin ekonomik durumu kötü diye o ülke helak oluyor anlamına gelmemektedir. Sozde müslümanlardan değil, muslumanliktan değil, musluman ahlakindan bahsettim zaten her muslumada müslüman ahlaki vardır diye bir cümle kuramadım. Tartışımayacam iyi günler.
@Aysseee01 Arkadaş, İslam ahlakı diye bir şey uyduruyorsunuz, ama müslümanların buna sahip olmadığını iddia ediyorsunuz
İslam dediğin şey uygulamadır, ortada var olandır, siz kafanıza göre bir ideal addedip, gerçekte var olmayan bir toplumsal değeri İslam ile eşitleyemezsiniz
O zaman gerçek hıristiyanlık da yok, halbuki tokat yiyenin yanağını çevirdiği son derece barışçıl, yardımsever bir inanç
Dünyanın sonu geldi artık öz çocuguna tecavüz eden uvey ogluyla iliskiye giriyorlar damadiyla yatiyor neler var daha 😬😬😬 kıyamete sayılı zaman kaldı galiba
Yani çocuğun babasıyla ilişkisi bitmiş mi şu an nasıl olmuş tam detayı anlamadım ancak neresinden tutsan iğrençlik, neresinden tutsan kalitesizlik, neresinden tutsan ahmaklık akıyor. Arsızlar valla.
Banane yaa. Sanki benim memleketimde herkes ahlaklı, namuslu doğru da elin Rusyasındaki üvey anne oğul ilişkisine tepki vericem. Ha burada olsaydı da şaşırmazdım yani. Ahlak seviyesi sınırlı olan bir ülke olduğumuzu düşünmüyorum doğrusu.
Cinsellikte sınır tanımaz özgürlük ve hoşgörünün gelebileceği noktayı anlatmaya en iyi örneklerden. İnsanlığa, çizgi koymazsan, kendi eliyle kendini insanlıktan nasıl çıkarıyor, bu olay sadece birisi...
Oha ya herkes olabilir demiş abi bişe sorucam aynı şey başınıza gelse? Dini açıyı geçtim erkeklik gururu? Aldatıldı hemde oğlu tarafından adamın eski karısından torunu... Adamın eski karısı gelini... 😑😒 Hakikaten ayıp yazık
p*rno filmi fantezisi işte. Kadın genç gayet, yaşı 38-42 falandır. Beni ilgilendirmez ne düşünecem? 1000 yıldır olan biten şeyler bunlar. Her devirde bu tip şeylere rastlanıyordu.
Yakında türkiyede de bu gibi olaylara saygı duymamız gerektiğini söyleyenler olacak. Postmodernizmin getirileri milletimizin tüm manevi değerlerini şeyini alıp götürecek.
Sen gerçekten ne demek istediğimi anlamıyorsun bunu arzulayan insanlar istediği biriyle iki taraf da istediği zaman uyguluyorlar aynı şekilde step momda da üvey annesi olmayan biriyle istiyorlar sadece üvey annesiymiş gibi davranarak. Her arzuladığını yapmak doğru olmaz...
Beyinin yetersiz kaldı başka meziyet olmadığı icin memeler ile ön plana çıkmaya çalışmışsın ama yetmemiş hala beyinsizsin yazık zavallı ezik snskKaia💩💩💩
O senin aptalligin kendi boklu pencerenden bakıyorsun dalga geçmiş hahaha bende dalga geçiyordum belki 😜 mal olduğun icin anlayamazsin işte sokuk. Aç ta g. tunle dalga geç hahaha
Neden bu kadar şaşirdiniz ki. ülkemizde baba öz kizina, abi bacisina ve evli bir kadin baskasindan pehdahladigi 3 cocugu yillardir Kocasina söylememesi Artik hersey bana normal geliyor
Fenomenmiş, reklam da olabilir. Ama gerçekse de yorumsuz kalıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadar abartacak ne var? Ülkemizde ensest ilişki yaşayanlar varken bunu mu ayıp olarak gördünüz? Hiç bir kan bağı falan yok isteğen istediğini yaşar.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Vay be ne or ros pu lar varmis da haberimiz yokmus.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tam bir Mompov Fantezisi ama alan memnun veren memnun neden abartıyorsunuz anlamadım ki
Bizim ülkede millet çocuğuna kardeşine tecevüz ediyor Ve istemsizce hamile kalıyorlar. Bunları kınadığımız kadar gündemimizi meşgul etmiyor ne yazık ki !