İlk önce hamile olduğunu inkar etti, daha sonra kabul etti. En sonda da bebeğini düğün stresinden ve başka sebeplerden dolayı düşürdüğünü açıkladı. Yani Şeyma'yı çok fazla sevmiyorum ama bu durumuna üzüldüm. Gerçi hamile olmasına rağmen her gün partideydi. Eğer riskli bir hamileliğin varsa bence daha sakin bir hayat sürmelisin. Siz ne düşünüyorsunuz? İnstagram açıklaması;
Şeyma Subaşı bebeğini kaybettiğini açıkladı! Sizce hamilelik daha sakin bir hayat mı gerektirir?
Ben de aynısını düşünüyorum. Bebek düşürmenin ne büyük bir acı olduğunu hissetmedim ama düşüren kadınları biliyorum. Çok kötü bir durum, bir kadının delirmesine yol açabilecek belli başlı nedenlerden biri. Hamile olan kişinin strese maruz kalmaması, sağlıklı beslenmesi, kendi cildine dahi zararlı şeyler sürmemesi lazım.
1 - Bunların hepsini reklam olsun diye dikkat çekmek için bile yapmış olabilir.
2 - Kürtaj yaptırıp halktan tepki almaktan korkup böyle bir yalan uydurmuş olabilir.
3 - Baştan sona kurgu yapıp, güzel yaklaşımlar yakalamak istiyor olabilir.(Zira halkımız çocuğunu kaybetmiş bir kadına insaflı davranır.)
4 - Şimdiki Mısırlı sevgilisi instagramdan görsün hamile olduğumu ve sonradan da düşürdüm der ağlarım biraz (çok mutluydum ühü ühü tüm Türkiye’de görmüştü çok olumlu tepkiler almıştım ühü ühü. Garibim Arap zenginimiz de üzülme Şeyma daha çok çocuklarımız olacak der). Dolayısıyla çocuk verir buna, bu da parasına çökerim düşüncesi içinde olabilir.
Farzedelim ki hamile, o kadar kansız olduğunu düşünüyorum ki bu kadının, çocuğunu düşürse bile üzülmez bu. Üzülecek kadın eğer hamileyse partiden partiye ordan buraya koşmaz, biraz dikkat eder kendine. Zaten kaliteli bir insan da instagramdan yok hamileyim yok düşürdüm zırt pırt paylaşmaz bunu. Belli ki hamile olmasından çok halkın bunları bilmesi ilgilendiriyor bu kadını.
Hani hamile değildi. Hani evlenmeden önce olmazdı. Acun'a da öyle yapmıştı. Önce hamile kaldı, sonra Acun'u evlenmeye zorlamış oldu. Bu adama da aynısını yapacaktı. Zaten o yüzden bebeği kaybedince evlilikte suya düştü. Kaybetmesiyle birlikte evliliği ertelediklerini açıkladı. Nedense önceki adı neydi unuttum, ondan hamile kalmadı. Adam zengin değil ya hamile kalmadı ondan. Yazık işte Şeyma deyince direkt dolar geliyor insanların aklına, bu da onun kendini düşürdüğü durum.
Hamileliğin ilk üç ayları çok önemli. Düşük riski yüksek oluyor çünkü çocuk daha tam gelişmemiş tam olmamış gibi birşey. İlk üç ayları dinlenmek uzanmak kendini yormamak gerekiyor. Annemin hamileliğinden biliyorum doktor böyle söylemişti. Şeyma da zaten hergün farklı ülkelerde olduğu için tabiki de bebeğin düşmesi şaşırtmadı. Yinede üzüldüm kadına.
Dünden beri bu kadının yorumlarını görüyorum hatta bir sorusuna yorum yaptım eleştiri şeklinde yorumu aldım herkesin görüşüne saygım var ama ben bu kadının yaşam şekli ile hiçbir şekilde onaylamıyorum ve yaptığı hiçbir şey bana gerçekçi gelmiyor sırf kendin reklam yapmak için medyaya mal olmak için hamilelik yalanını uydurmuş olabilir zaten bunun için çocuk düşürmek falan önemli değil gider başka adamdan çocuk yapar bunlara göre ne var ki senin benim gibi namuslu evlilik aile hayatı böyle şeyler düşünmüyorlar açıkçası eğer gerçekten kaybettiyse o çocuk için bir kurtuluştur öyle bir annesin olacağına hiç olmasın daha iyi
Türkiyeki insanlar neden sürekli bu boş insanların saçma hayatları üzerinde düşünüp kafa yoruyor anlamış değilim. Yani bunun ne gibi bir üzelliği var ki şu an ki burda soru konusu olmuş ve bu kadar ilgi görmüş. Toplumu aydınlatan bilim insanlarının düşünceleri ve çalışmalarını düşünüp konuşmak varken bu kadının meşru olamayan çocuğu neden göndem oluyor?
Ev temizliği, akşama ne yemek yapıcam kaygısı, o yemeği masaya getirecek paranın olmayışı, geçim sıkıntısı, çocuk bakımı vs. vs... Yaşayan çoğu annelerin yaşadıkları strese bakıyorum, birde bunlara. Emekçi cefakar vefakar ve fedakar annelerinizin kıymetini bilin.
Cidden kaybettiğine inanıyor musun? Bebeğini kaybetmiş demek, hangi bebek? Varlığından dahi şüpheliydik madem var ultrason görüntülerini neden paylaşmadı? Afedersin de çıkardığı bka kadar her şeylerini paylaşıyorlar madem ortada bebek var neden görüntü yok? Basit kadın
Şeymanın sevgilisinin milyarder olmadığı haberleri çıktı kanıtlarıyla, sonra şeyma galiba tereddüte düştü emin olamadı nafaka gitmesin diye evliliği erteledi ama doğuracaktı. Sonra galiba kesin bir haber geldi ve adamın sahtekar olduğu ortaya çıkyı kavga ettiler. Ya adam bunu terketti ya da bu adamı bıraktı. Hemen aceleyle çocuğu aldırdı. Düştü diye yalan açıklama yapıyor. Yarın da anlaşamadık dostça ayrıldık diyecek kesin
Siz fazla safsınız ve her şeye inanıyorsunuz. Şeyma yanlışlık hamile kaldı ilk önce emin olamadı inkar etti sonra hamile olduğu kesinleşince o kocası denen adam Şeyma ile çokta ciddi düşünmediği için o çocuğu zorla aldırttı. Milyar dolarlara Şeyma'yı ve çocuğunu alet edecek kadar salak değil bu adam. 😉
Bebeğini düşürdü demeyelim de bebek kurtuldu diyelim. Şu kadın açıklamaları neden ignilizce yapıyor halâ anlamış değilim heralde takipçilerinin yüzde doksan dokuzu yabancı.. Üstüne bir de şu kadın niye gündem olup duruyor onu da anlamadım. Ha pardon siz yapıyorsunuz dimi
Bu kadının bir numarası var bence. Önce Buket Ay'ın programına çıkıp evleniyorum ama henüz teklif etmedi dedi sonra evleniyorum diye story attı sonra hamile değilim dedi sonra hamileyim ama düğünü erteliyoruz dedi şimdi de düşük yaptım diyor. Bence adamı evlenmeye tam ikna edemedi. Bir şeyler ters gitti. O adamın bu kadının peşinden koştuğuna da niç inanasım gelmiyor. Daha çok kendi yapışmış gibi.
Evlenmeden çocuk yapmaya, çocuğu bir amaç olarak kullanmaya, çocuk üstünden prim yapıp para kazanmaya, sırf çocuk doğurmak için zengin adamlarla evlenmeye iyice alıştı bunun yaptığının ticaretten bir farkı yok, başına daha çok şey gelir bu kafa yapısıyla, paranın esiri olan insanlardan ve böyle sırf parası için erkeklerin gölgesi altında yaşayan kadınlardan nefret ediyorum.
Uf inandiniz mi. Dikkat cekmek icin uydurdu hamileligi sonra da bu. Bir de ingiliz kraliyetine seslenir gibi ingilizce yazmasi... allahin zengin kezbanı ne olacak.
@betterböcek haberin içeriğini okumadım, magazini de pek takip etmem.. Adam bundan daha tanınan biriyse evet nikahta acele eder.. Sıradan biriyse bu haberlerin hepsi şeymaya yarar.. Diyeceklerim bu kadar :))
Emin olmamakla birlikte bence aldırmıştır. İnsanlara boş imaj satma üzerine kurulu şöyle hayatlarda ben hiç duygusallık falan beklemem. "i * very sad 😪😪" imiş, vah vah. Para eden etmeyen ne varsa satın bakalım her şeyi...
Gerçeği bilmem ama nedense "Yedik mi?" diyesim geldi. Bebeğin düşmesi için birçok sebep olabilir. Açıkçası hamilelik açıklaması ve düşme açıklamasının arasında geçen zaman, bana pek inandırıcı gelmedi.
Şu allahın gereksizini haber yapanlar utansın. Bir de anasayfaya düşürenlere de. Kızın hiç bir yeteneği öğretisi yok ama gündemde. Sen ve senin gibiler yüzünden gündemde haberin olsun.
kardeşim küfür edip geçersin, yorum yapmanı gerektirecek bir sebep yok demek istiyorum. bende şeymayı sevmiyorum ama yorum yapmış mıyım bi bak. kim ne yorum yapmış diye geldim az gülerim diye. seninkini gördüm çok güldüm valla
Hayır ben şunu anlamıyorum. Yüksek streslik neyi varmış bunun? Neyi stres adiyor acaba. Stresli bir hayatı varmış gibi durmuyor. O kadar hopla zıpla parti lere git. Aşkını milletin gözüne sok. Bence nazar degdi
Şeymanın yaşayabileceği max stres ne olabilir ki diye düşünmeden edemiyor insan
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kadın evlilik teklifi almadan evleniyoruz dedi sonra evleniyoruz acunun haberi var dedi sonra hamile değilim sonra hamileyim ama evlenmiyoruz dedi şimdi de düşük :D zorla evlenmeye çalışıyor sanki. acunda olduğu gibi çocuk için evleneceğini düşünüp uydurmuşta olabilir baktı adam hala evlenmiyor düştü tuhaf biraz evet stresten uzak sakin huzurlu bir hayat gerektirir
Evlenmeden çocuk sahibi olmak bizim kültürümüzde yeri olmayan bir şey yazık şu sözde ünlü soytarılara acıyorum yeminle Rabbim akıl fikir versin şu ucubelere çocuk içine üzülsemde rabbim katında cennette kuş gibi özgür olacağı için sevindim
Benim görüşüm yanlış değil sende farkındasın ama işine gelmiyor çünkü çağdaş ve uygar toplum kafasındasın kadın hamile kaldı diyelim adam da terk etti resmi nikah yok çocuk kimin üzerine nüfus kimlik çıkacak kusura bakma ama ben Anadolu kültürü ile büyümüş bir bireyim aklın yolu birdir Herkesin kendine göre bir doğrusu vardır ama Doğru tektir
bende anadolu kültürü ile büyüdüm hamile kalırsa aldırır ya da bir sürü korunma yöntemi var onları kullanır hamile kalmaz aldırmak istemiyor bakmak istiyorsa da kendi kararı bunda yazık denilcek bir olay yok
Hamile kalmış resmi nikah yok kimlikte babası kim olacak kanunen imkansız çocuğun üzerine yük yükleniyor doğar doğmaz kardeşim korunacak resmi nikah olmadan doğum yapmak kanunen suç aslında ama devletimiz sağolsun halk ile uğraşıyor zengin ve ünlülere ses yok
Bırakın bu kafayı bu gün yarın inşallah seninde kızın olur evlenmeden hamile kalır babası da terk eder o zaman eşin torununu üzerine almak zorunda kalır
gelmişsin buraya geri kafalı geri kafalı konuşup saçma sapan beddualar ediyorsun isteyen istediğini yapar battı mı? umarım bana ettiğin bedduanın aynısını yaşarsın
Ben beddua etmedim inşallah kız çocuğun olur oda evlenmeden hamile kalır erkek arkadaşı terk eder çocukda doğunca mecburen eşin torununu üzerine alır resmi olarak torunun eşinin görünür hani sen savunuyorsun ya evlenmeden önce çocuk yapmayı bende empati kur diye dedim
Bekaret sadece kadına has bir şey değil erkek içinde geçerli toplum olarak sadece kadına bunu yüklemek ahmaklık çocuk yapılması Bekaret ile alakalı değil sana dediğim gibi sonuç çıkıyor ortaya çünkü bir yakınımın başına geldi kaç yıl önce boşandığı adamın üzerine düştü çocuk kanunen babası o görünüyor ve kanunen suç olarak görünüyor boşandığı eşi şikayetçi olsa direk ceza evine gidiyor kuzen ve hanımı çocuğu üzerine almak için mahkeme kararı gerekiyor
Tamam ona bir şey demiyorum kadın öyle bir durumda aldırmalı ama hoş bir şey değil psikolojik olarak onu yıpratır ve yine ben 10 haftadan sonrası için diyorum o zaman ne olcak tı mesela
@Berfin__18 seks yapana zaten hamile kalma riski hep var. yapan bunu düsünecek, ekstra korunacak, dikkatli olacak. hap, prezervativ vs. ayrica ertesi gün hapi diye bir sey var, arastirabilirsin. öyle sürekli sevisip hamile kalsam da sorun degil aldiririm demekle olmaz!!
@pleiades anlama kıtlığı yaşıyorsun galiba onları bende biliyorum korunma yöntemlerini korunarak hamile halan da var öyle bir durumda napıcaksın aldırcaksın korunmadan seks yapıp zaten aldırırım demek zaten saçma korunduğu halde olursa aldırılabilir kimse de karışamaz
@pleiades korunma olayını geçtim tecavüzler sonucu hamile kalan, maddi durumu olmayan, hapiste olan, ya da tehlikesi olan kişilerde mi aldırmasın olaya sadece seks üzerinden bakmayın kürtaj her kadının hakkı ve yasallaştırılmalı.
@Berfin__18 o kitligi sen yasiyorsun heralde madem hamile kalmak istemiyor ekstra korunacak diyorum hap 100% degil zaten onunla birlikte prezervatif kullanip ertesi gun hapi kullansin anladin insallah?
ayrica hap gayet de guvenli korunmak icin. 1000 kadindan 1 i hap aldigi halde hamile kaliyormus. yaninda bir de prezervatif kullanilsa ve dikkat edilse hamile kalmak neredeyse imkansiz.. seks yapacak kadar yetiskin birisi bunlari dusunebilir.
@Berfin__18 hamile kalirsa demek ki yeterince dikkat etmemis. sen okudugunu anlamiyorsun galiba. o yazdiklarimi yapan hamile kalmaz zaten seks yapan bunu dusunebilir iyi gunler
Berfin bak yanlışın var yanlış düşünüyorsun cinsellik olabilir tamam ama kişi korunmalı onun ihmarkarlığını çocuğu aldırarak çözüm olmaz öyle hamile kal aldır hamile kal aldır bu bildiğin cani ruhlu bir katilden farkı olmaz ayrıca kötü söz ve ithamları sana iade ediyorum
Şeyma kadar iğrenç biri görmedim o kızdan nefret ediyorum. Yani herkesin sevmediği özellikler var ya, ışte onların hepsi şeyma da var. Zaten para avcısı bir de ne yaşıyorsa paylaşıyor tamam paylaş ama bunu kendini üstün göstererek yapma. Kızını da kendine benzetiyor
Ne kadar iyi niyetlisin. Arap dayının dolandırıcı olduğu ortaya çıkınca birden dusuverdi bebek. Gerçekten bu duruma üzülmek istiyorsan en yakın üniversite hastanesinin yenidoğan yoğun bakım bölümünün bekleme kısmını git ve gerçek acıları orada gör.
Bize ne Yahu yeter şu karıyı paylaşıp durmayın. Ananız mı, babanız mı ne faydası var sana, bana. Şu ülke şunu başarmış biz neden yapamıyoruzun peşine düşün artık.
Gündeme gelmeyi, gündemde kalmayı çok seviyorlar. Gündemde kaldıkça para kazanıyorlar. Piyasadan silinirlerse unutulurlar. Yalan söylemek için çok sebepleri var.
Ben bu kadının hamile olduğuna inanmıyorum, zengin adamla bi an önce evlenmek için kesin hamileyim demiştir 😀
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İnanıyor musunuz gerçekten? Çıkıp hamile değilim diyo okey. 2 hafta sonra çıkıp hamileyim diyo yine okey. Sonraki gün çıkıp çocuğumu kaybettim diyor. Bir günde mi kaybettin ve fark ettin? Gerçekten gündemde olma çabalarından başka bir şey değil
Bu Şeyma waterbaşı sanki bebeği aldirmista millete bebeği dusurmusum diye yutturouor gibime geliyor ama bilmiyorum belki de gerçekten düşürmüşte olabilir başı sağolsun yine de.
2 hafta önce Mısır zenginlerinden değil. tanımıyoruz diye açıklama gelmişti Mısır basınından, gerçeği öğrenip aldırmış olabilir mi? yakında ayrılık haberi gelirse dediğim doğru olacak.
Buna inanan var mıdır acaba? şahsen ben inanmıyorum. Kaybetmişse de ne diyelim Allah yardımcısı olsun (psikolojik anlamda yoksa diğer türlü işlerinde yardım etmesin inş)
ne kadar didik didik ediyorsunuz başkasının hayatını ha kendi hayatına baksana ne diye başkasının naptığını takip ediyorsunki bundan daha saçma bişi olabilir mi
Hayırlısı böyleymiş demek ki.. "Topuklu ayakkabı giyersen bebeği düşürürsün" diyor toplum ama öyle de olmuyor, nasipte olan yaşanıyor.. Yaşamakta, dünyaya gelmekte nasiptir
gündemde kalmanın bir yolu da bu. eğer doğruysa bebeğe yazık olmuş, üzücü bir olay. ama bunun sorumlusu da bir orada bir burada gördüğümüz yerinde durmayan hamile birinin yapmaması gereken bir hayatı yaşayan kişidir bence.
Igrencsiniz ve gorusleriniz b*k gibi yargilamaktan baska hicbir sey bilmiyorsunuz. Bence seymanin anneligini sorgulayacak insanlar degilsiniz. Gecmis olsun diyebiliriz sadece , hicbir sey bilemeyi.
Bence hamile bile degildi nice kadinlar var neler cekerek hamileligini geciriyor onlar bile kaybetmiyor bu 2 gün icinde hamileyim ve kaybettim diyor yersen
Ben sevmiyor değilim şeymayı, ancak bana mantıksız gelen bazı noktalar var. Neyse başı sağolsun diyelim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kadını her ne kadar sevmeseniz de bir can kaybetmiş bu kadar kaba saba olmanıa gerek yok. Sizin de başınıza gelebilecek bir durum bu, bu kadar basit olmayın. Doğruluk payı olsun ve ya olması can söz konusu.