Geçtiğimiz gün hamile olduğu duyuran Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak "Yaşadığım stres nedeniyle bebeğimi kaybettim" dedi.
#dediykodu #magazin
Evlilik dışı hamile kalmak normal geliyor ama bir çok sorunda yaratabilir gibide geliyor bilemiyorum toplum yüzünden çocuğun psikolojisi bozulabilir ya da hukuk anlamında hakkın olmayabilir gibi
Onun dışında Şeyma belkide adamı elinde tutmak evlenmek için yalan söyledi evlenmeyecekleri içinde ve adamın dolandırıcı olduğu söylemleri üzerine bebek düştü demiş olabilir sonradan şeyma için para her şey demek bu kez planı gerçekleşmemişte olabilir hep zenginlerden çocuk yapmak istiyordu para için ama bu adamın acundan tek farkı evli olmaması ve daha genç olması
Bence bebeğini aldırdı ben öyle düşünüyorum. Hem bebek öyle stresten düşmez hem de nedense biz kadında bi yıkılmışlık ya da üzüntü göremedik
Evlilik dışı gayrı meşru çocuğa karşıyım.
Partiden partiye koşan şeyma parabaşı neyin stresini yaşayabilir ki diye düşündüm de kadın bayağa strateji yapmış be, şimdi bahanesi belli, yalan söylüyor demiyorum bahsettiği gerçekleşmiştir tabi ama bu dediğinin hemen ardından yine bi başka partide dans ettiğini görmek kimseyi şaşırtmaz. Neyse evlilik teklifiyle gösteriş de yaptılar ama bebek düştü ya hani resmi nikah falan yapmazlar çünkü eğer şeyma evlenirse her ay acun'dan gelen bi dünya gelen nafakayı kaybedeceğini biliyor. Hiç abartmıyorum şeyma işi biliyor, çakallığın kitabını yazmış.
Cevap
10Cevap
Kendım kalmak istemem ama baskasının hayatıyla ilgilenmiyorum, yorumlara bakıyorum da nefret kusulmasını dogru bulmuyorum. Kadın bır seylerı tek basına yapıyormuş gibi sadece ona yuklenilmesi ikiyuzluluk. Toplumda asl değiştiremedigimiz bu olayı en cok kadınların yapması daha acı. Onaylamayız, dogru bulmayız, yanlıs ıkı kısının yanlısıdır ama yargı bız degılız. Herkes kendıne bakacak. Kimsenin kimseye böyle cirkin bi sekilde laf söylemeye hakkı yok.
Evlilik dışı birinden çocuk yapmayı düşünmem. Çünkü durum bozulunca olan çocuğa oluyor.
İnsanların kişisel kararları onları ve etki ettikleri kişileri bağlar, herkes kendi sorumluluğunu ve bunun getirilerini öder.
Şeyma hanım için üzüldüm çünkü bir annenin evladını kaybetmesi kolay bir durum değildir.
Allah rahmet eylesin de, ne stresi yasıyorlar merak ettim. Simdi birisi der ki, hiçbir şey dısardan göründüğü gibi değil filan, evet olmayabilir de, seyma subası her dakikasını paylaşıyor, yasamında ne gibi zorluk olabilir ki yani? O zaman hayatını bu kadar göz önünde yasamasın.
Tuh üzüldüm bidaha yaparlar evlilik dışı normal değil tabi ama adam birakmams unlulerin genel hayatnda bakirelik diye bisey yok ama rahatlar ama hayatları bizi ilgilendirmez biz evlenmeden olmaz diyoz 😃😃😃😃
Bnece yakında evlilikler pe olmayacak gibi ama ürmeyi insan oğlu bırakamaz diye evlilikdışı daha çok çocuk doğacak nasılsa boşanma sayısı faza oluyor sonuçta yine bebeğe anneler bakıyor.
Herkesin kendi hayatı günahı beni ilgilendirmez herkesin başına gelebilir
Ve üzücü umarım yeniden bebeği olur.
Ben de evlilik dışı kaldım bir problem görmüyorum şeymanın olayı başkaydı bence
Seymanin olayi gundem olmak, gundem olmak icinde cocukda dogurur cocukda dusurur
@kelimemuhendisi88 bence evlenmeyi hızlandırmak için böyle yaptı. Hamile diye apar topar evlendiklerini söyledi 3 gün içinde bebek garip bir şekilde öldü
Cocuga yazik baska bisi diil,
İnandık tamam gerçekten kaybettiğine, zamanında Acun'dan çocuk peydahladığını bilen bizler buna pek şaşırmadı
Ben hamilelik olayına inanmıyorum. Gayrimesru ilişkilere karşıyım
Gecmis olsun.
Evlilik dışı çocuk yapılmasına karsiyim.
Şeyma nın "Ş"'si bilen yalan yav hee biz de yedik yiyenlere şimdeden affiyet olsun :)
Ben pek iyi bakmıyorum açıkçası, hem o evlenmeden çocuk sahibi olmak istemem dememişmiydi?
Aslı Güder in kehanetiydi. Şeyma hamile kalacak ama bebek doğmayacak demişti... Isteyen istediği zaman hamile kalabilir önemli olan iyi birer anne ve baba olabilmek imzanın önemi yok.
çocuk demek sorumluluk demektir eğer iki taraf da bunun farkındaysa ve zaten aile kafasına girmişlerse buna hazırlarsa ciddi düşünüyorlarsa çok da bir önemi yok evliliğin tamamen düşünce yapısıyla ilgili.
Hoş bir durum değil tabi ama kaybetmesi de kötü olmuş.
O alemin benim alemimle bir ilgisi yok
Nasıl yaşıyorlarsa öyle yaşıyorlar
Haramda huzur ararsan huzur haram olur sana.
Kadının üstüne çok gittiler tqbiki stres olur. Üzüldüm. Ben tercih etmezdim.
Severek yapıldıysa kalınabilir. İmzaya o kadar önem vermiyorum.
Evlilik dışı çocuga karşıyım.
evlenince olsa daha güzel ama üzüldüm şeymaya
Evlilik dışı hamilelik iyi değil.
Kesin olmayan bebeği kaybetmistir
ne stresi varmış ki xd
başı sağ olsun
Gayri meşru ilişki ve gayri meşru çocuğa karşıyım.
Zina.
Her şeyi yalan dolan
tek kelimeyle yazık şeyma su başına ve bebeğine...
yanlış
az atlasın zıplasın.
Yanlış buluyorum
Bize ters heval
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?