Değer görmek güzeldir ama bazı insanlar bundan sıkılıyor anlamış değilim sevmek güzeldir neden sıkılıyor insanlar anlayamıyorum ben sizin yorumlarınız neler. ?
Bir insana gereğinden fazla değer verip sevince gidiyorlar peki ya sizin başınıza geldi mi?
Eğer sıkılan bir erkekse farklı şeyler arıyordur çevremde vermediği için terkedilen bir çok kız var ya da arkadaşları kızla onu yakıştırmıyodur ve eğer sıkılan kızsa oda arkadaşlarının çocuğu beğenmemesinden ya da maddiyatindan ya da onunda başka şeyler aradığından ve karşısındakini baştan çıkaramadığı içindir
Ünlü ateist ve insanlığı çözmüş bir adam olan Sigmund Freud un çok sevdiğim bir sözü var. "İnsan sevildiğini anlayınca ne kadarda cüretkar oluyor değil mi?"
Ateist olması ve insanlığı çözdüğünü söylemen saçmalıktan ibaret, bu bir yanda dursun. Tırnak içinde olan söz doğru. bu sevgiyi, güven olarak yorumlarsan ve bakış açını değiştirebilirsen. Daha güzel sonuçlarada varılabilir
Bana biri gereğinden fazla değer verdi. Hala hayatına birini almadı ve hala yıpranıyor.10 sene oldu. Verdiği değeri haketmediğimi biliyorum. Ona aşık değilim elimden bişey gelmiyor. Kırmamak için de mesaj atarsa veya konuşmak isterse karşılık veriyorum
of of of of yazık çocuga yaa :( seni sevene deger vermeyi denesen olmazmı belki mutlu olurdun yaaa siz kızlar neden kendinize acı çektireni seversiniz yaaa her zaman.
Nedenss hep bir taraf daha çok sever. Bu aşkın kuralı hep arandan bir mesafe olucak ve kimseye kendini altın tepside sunmayacaksın. Son 3 yılım bana bunu öğretti.. Siz ailenize ve kendinize değer verin kalmak isteyen çabalar zaten ve kalır çok da kasmamak gerekiyor
Fazla değer ile alakası yok bunun. Sevmemiş gitmiş hepsi bu. Yoksa o sevgi değerle daha da ihya olur.. Yanliz bugün söyle bir yazı okudum onu da söylemeden edemeyeceğim. Fazla değer vermek vefasızlık getirir diye.. Bilemicem artık...
Vereceksin abi ya hernekadar ederi kadar desende olmuyo be.. ben sevdimmi bütün benligimle severim eğer onun gözünden akan yasa bile kiyamiyorsan saçlarının kirpiklerinin hatta parmak uçlarına kadar sevebiliyorsan bence aşk budur..
En İyi Cevaplar