Ben de, ben de öyleyim. Bana da çok gördüler bir tutam mutluluğu. Sık sık gidiyorum maziye, hapsoldum orada sanki, utandığım, utandırıldığım anlar, babamın ve diğer kişilerin iğrenç bakışları, aşağılayıcı sözleri, annemin beni önemsememesi, bunları düşünüp hüzünleniyorum. Yutkunuyorum, beni niye görmedin anne, niye diye haykırmak istiyorum, niye tutmadın ellerimi. Bir dizide görmüştüm, kız ağlıyordu, annesi yanına gitti, kızına sarıldı ve birlikte ağladılar, o kıza imrendim, ne şanslı dedim. Ben ağlarken benim annem kaçıyor. Sen kötüsün, sen haksızsın dedi hep, annem istiyor ki bana saygısızlık yapanlara had bildirmeyim, onlara yalakalık yapayım, bunu yaparsam kendimden nefret ederim, kendimi bulmuşken kendimden olamam, bana düşmanlık besleyenlerin pis gözüyle bakamam kendime. Annem yüzünden kendime annelik yapmak zorunda kaldım, bir kez olsun nasılsın demedi bana, o çok korkar dert dinlemekten, kimsesizler gibi büyüdüm, her şeyden bihaber, itin köpeğin eğlencesi olarak, manipüle edilerek. Gözümü kapattığımda öğretmenimin bahçede söyledikleri geliyor aklıma, sonra o yılanın "ben niye onunla oturuyorum"diyişi. Hepsinden nefret ediyorum, cüzzamlıymışım gibi benden kaçtılar, hiçbirini affetmiyorum, utanmadan yüzüme baktılar, vicdanları sızlamadan. İnsanları sevmiyorum, insan sevmiyorum ben ya, annemin bunlardan da haberi yok, onun için ben bir hiçim. Hâlâ küçüğüm, o yüzden kimi zaman dikkat çekmeye çalışıyorum, hâlâ büyümeyen bir yanım var, hırçınım çünkü kuyumu kazan herkes beni bu hale getirdi, kendime korumak için hakedenleri parça pinçik, un ufak etmek mecburiyetindeyim, bu kızı kimse bir daha üzemeyecek, kimse bu kıza bir daha öyle bakamayacak, bana iğrenç bakışlar atanlar kadar cesurum, canımı yakan canının yanmasını göze alsın. Annesinin elinden tutmayan o kızın ellerinden ben tuttum, o kızın annesi, babası, her şeyi benim. Geçmişinden ötürü o kıza yüklenmiyorum, şefkat gösteren oldu mu o kıza, anlamaya çalışan, yol gösteren oldu mu? Tabii ki bu kız duygularını koruyacak, bu kız kötülük yaptıysa can yaktıysa bunu durup dururken yapmadı, bu kızın artık isyanıydı bu, yeter artık dedi yeter. Sadece canı yanan ben olmayacağım, herkesin canı yanacak, hadlerini bilecekler dedi, onların da kalbine iğne batacak dedi, affetmedi, affetmeyecek, çocuk kalbi ağladı, çocuk kalbi titredi çünkü, herkes bu kızı kötü diye etiketlerken hiçbiri bu kız neden bu hale geldi diye sormadı, hangi yollardan geçti de sert oldu demedi, anlamazlar, insanlar işine geleni anlamazlar. Şunu gururla söylüyorum, bu kız harika bir insan, vicdanlı, temiz kalpli, oldukça şefkatli lakin o şefkatini de saklıyor, nereye giderse gitsin o küçük kızı da götürüyor yanında ve verdiği sözü de tutuyor, onun ellerini hiç bırakmayacak, öğretmenini de dinliyor yoluna yalnız devam ederek.
Gözlerin ağlamaklı gibi. Bence çok sıkma canını, gece ağlamayan gündüz gülemezmiş derler. Bence ağlayamamak daha büyük sıkıntı çünkü düşünsene sıkıntım oluyor ağlıyorsun iyi gelmiyor, için rahatlıyor ama bir de hiç ağlayamadığını içine attığını düşün. O daha büyük sıkıntı. Hüzün güzel şeydir insana en güzel duayı ettirir.
Çevrenizde yoran üzen kişilerin birikmesi duygysu bu. Hayr diyemediğiniz sevdiklerinizin, sizin ustunuzden geçinme durumu. Uzaklaşmak ve hayatı iyiye yöneltmek gerek
Bayramdan önce işe bir buçuk ay ara vermiştim. O ara bende baya çok dalıyordum düşüncelere yaşadıklarımdan dolayı işin içinden çıkamıyordum. Psikolojik danışman ile bile görüştüm. iyi gelmişti. Her neyse Allah gönlüne kalbine ferahlık versin.
anlık durum fazala düşünüyorsun arada sahile git arkadaşınla kalabalık cadeye gir bir az kafan dağılsın beliki çok dolusun tavsiyem kalabalık cadde ve uzun sahil yolu bu arada foto cix çıkmış tatalı tubik 😊👍
Aldığın ahları çekiyorsundjr belki de... Burada o iftira attığınız durduk yere bulaştığınız sinirlendirdiginiz üzdüğünüz insanların ahi tutuyordur belki de...
0
59 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Belki de sadece imtihandır. Allah sevdiği kuluna zorluk vermiştir.
Şaka msın? Ne iftirası? Arkdaşım şu siteye geleli 1 ay olmadı yaa sen iyi misn? Ayrıca anonim olarak değil de kendin olarak yaz da bakayım derdin neymiş? Ruh hastalarıyla her yerde uğraşıyoruz her yerde varlar kene gibi 😅
Ayrıca burada sana şj mesahi da vermis oliyorum ama sen almamissin bu mesaji da neyse mesaj şu her şeyde kendinde bjr hata arama üzülme kendine her seyi dert edinme
Benim sana o suruyu sirmam lazim derdin ne benimle de durduk here kavga cikarttin. Bana demedigini birakmadin? Ben burada olasiliklari yazdim diger yaniti da okusana şu imtihandir yazdigimi. Ustelik senin iyiligini dusunup sana uzulme her seyde kendinde sucu bulma vs diye ogut veroyroum ama layik degilmissin ki gelio bana hakaretker ediyrosun benim hakkimda bos bos seyker uyduruyorsun kavga çıkartıyorsun
Yok güzelim benim ihtiyacım yok kendin icin bak hatta dur beraber bakalim soz veriyrium tum masraflarin benden hem tedavi olarak o bas örtüsüne layik biri de olursun belki...
Beyni olana beyin nakli yapilmaz olmayana yapilir o yuzden nakil yaptırmak istiyorsan kendine bakabilrisin😀😀Ama o ruh hastasi da ben degilim. Uzulme iyileşeceksin ve insanlara bulaşamayacaksin normal saglikli bir insan olacaksin 🙂
Bana yeteri kadar ilgi gosteren var o dediklerinden degilim bak yine kendinde olani bana söylüyorsun 2 dk ilgisiz kaldin hemen bu olayi çıkardın. Yazık ama merak etme seni en iyi yerde tedavi ettireceğim