Ben İstanbul'da bir kadın gördüm zar zor yürüyordu geniş giyinmiş kısa kol tişört bide beyaz kıvırcık tüylü bir köpeğin ipini tutmuş yürüyüş yapıyordu 🙂 Bende ona gülümseyerek 👍 bu işareti yaptım kadının yüzünde güller açıldı 😄 başarılı olduk bu beni de mutlu etti baya 😄
Hiç tanımadığınız insanlara , karşılaştığınız bir yerde tebessümle selam vermek kesinlikle mutlu ediyor herkesi. Bu yüzden “selam vermek “ bu kadar önemli işte. Bie gün yürüyüş yaparken tanımadığım cicili bicili giyinmiş bir teyze bana bakıp öyle güzel gülümseyerek selam verdi ki , morali sıfır olanın 100 e çıkardı kesin :)
geçtiğimiz hafta sel bastı öğleden sonra… holdingte herkes rahattır bizim … köpeğinle gelen de oluyor çocuklarıyla da … bir Hanfendi iki çocuğuyla gelmiş o gün …. Çocuk arabası vardı…. Ben de gördüm çocuk arabasını ben arabaya götürmeyi teklif ettim …
o çocukları arabaya bindirdi ben de çocuk arabasını taşıdım … çok sevindi …. Biraz ıslandım haliyle ama yapacak bir şey yoktu 😄
Hastane koridorunda oturmuş bir çocuğu güldürmek için şekilden şekle girmiştim etrafta bir sürü insan ve onlar çocuktan çok gülüyorlardı ama pişman değilim tekrar yaparım 😅😂