Olmak ister misin yoksa bana ne el alemden der bencillik kutunda kalmaya devam mı edersin?

Olmak ister misin yoksa bana ne el alemden der bencillik kutunda kalmaya devam mı edersin?

Aileme karşı hep korumacı, iyimser , şakacı ve pozitif davranırım;mutsuz veya yorgun olsamda. Ailem için mutluluk dağıtırım 🥰
İnsanlara biraz mesafeliyimdir. Eğer gönlümdeki yerini alırlarsa ailemden sayarım
En güzeli🤌 herkese samimi olmak da iyi gelmek de doğru değilmiş sonra kullanmaya kalkışıyorlar olmuyor
Maalesef sonuç öyle oluyor
Hayatın bize sunduğu en büyük hediye mutlu edebilmek ama tabi bunu hakeden o kadar az insan var ki bazen kendi mutsuzluğunuzu yaratıyorsunuz birini mutlu etmeye çalışırken yakın bir zamanda bunun yeniden farkına vararak artık kendi hayatımın kapılarını kapatarak yaşamaya başladım.
Yanlız bir kral , ülkesini mutlu şekilde yönetir.👑 KingArthur
Çok doğru ama bunu baltalayan da biz değil miyiz? Bunu hak eden az insan var dememiz kimin hak edip etmediğini karar verme yetisine sahip olduğumuzu düşünmemiz.. bencillik olmaz mı? İnsan ayırt etmeden herkesi mutlu etmeye yeltensek bu mutluluk hepimize yetmez mi?
Bunu çok denedim ama ayağım ilk takıldığında arkamı dönüp baktığımda kimse yoktu ellerim yata bere içinde olsada ruhumda yaşadığım o tarifsiz derin yaralar hiç iyilesmedi , kötü davranmak yerine mutlu edebilmeyi kenara koydum huzur dolu değilim ama en azidan üzülmüyorum yani başımda yalnızlık var ama belkide bu beni mutlu etmesede üzmüyor 🥺
Keşke anlattığın gibi olsa gerçek hayat ama kelimeler gibi de değil her insan başka bir hayat hikâyesi ve gerçekten okudukça anlıyorsun bencillesen dünyanın ne kadar zorlu bir yolculuk olduğunu
anlamam için bi yola çıkmam şart sanırım ben daha yolun başındayım bi iki adımda önümü görmem ya da insanları anlamam zor yine de yakalamaya çalışıcam bişiler, teşekkürler
Biraz yol alıp geriye dönüp bakacaksın işte o zaman beni anlayacaksın 👑
Sevgilye kal
KingArthur 💐👑👑
Çocuklara havadan şeker dağıtmıştım bir keresinde. Yamaç paraşütü ile uçarken çocuklar da oradan oraya peşimde takip ediyorlardı 🤣 şekerleri kapmak için. Anılardan biri
hayallere eklendi 🤌 teravih sonrası sakız çikolata vs dağıtmak da olabilir o da çok güzel
Beni mutlu edeni ben de mutlu ederim.
Karşılıklı olunca iyi hissettiriyor sadece. Tek başına mutluluğun bir anlamı olmuyor.
ama öyle de çıkar gibi gelmiyor mu?
Sadece diğerlerini mutlu etmeye çalışmak da biraz enayilik gibi gelmiyor mu peki :)
Öncelik olarak başkalarını düşünmek, onların 'gereksinim karşılayış metası' olmaktan ibaret kılar insanı. Biliyoruz, görüyoruz zaten günümüzde.
Hayatta her şey karşılıklı olursa güzel deriz ya, bu da benim için öyle bir konu.
İşte bunun dengesini kuramadım ben aptallık etmek her önüne gelene yardım etmekte haklısın ama öbür türlüsü de bana gelene giderim demek çıkar gibi geliyor. Ben bi yollara düşeyim en iyisi 🌱
Cevap
10Cevap
Mutluluk sebebi ben? Sanmiyorum nerde çıkar insanlar orada
Öyle deme yahu mutluluk saçıyordun bi ara hem ikizlersin sen ikizler demek neşe demeek 🥳
O ayri ama kimsenin bireysel mutluluğu falan olmadim
Ama seni yersem görürsün 🌸
olmuşundur bee mesela önceden bazı soruların bana yalnız değilsin dedirtiyordu farkında olan insanlar da var her şey bitmedi dedirtiyor bazı sorular 🤌 o zaman afiyeeet
Duygulandım ❤
🥹💮
Olmuşumdur herhalde, yalan değilse :D
Elimden geldiğince birilerine yardım etmek, derdine ortak olmak, sıkıntılarını gidermek isterim. Karşımdaki kişilerde genellikle bundan dolayı mutlu olduklarını belirtirler. Onlar mutlu oldukça ben de daha çok mutlu oluyorum Elhamdülillah 🌿
Güzel bir kalp kendini her zaman belli eder 🌱 maaşallah
Estağfurullah 😌🌿
Fazlasıyla oldum. Mesela dün gördüğüm teyzelere içten tebessüm edip sohbet etmek gibi.
Güzelliğin her yerde gösteriyor kendini maaşallah sana 🥰🤌
Bilmukabele 🌹
Mutluluk bulaşıcı sen gül o gülsün o gülsün ki yanındaki ve diğerleri ve tüm Acun gülsün… Tarlan verimli olsun istiyorsan etrafınıda iyi tutacaksın yoksa diğer tarlalar gelir senin verimini düşürür
Mutluluk sebebi oldum mu birinin hmm mutluluk sebebi olduklarım eğer bu yorumu görüyorsa yorumu begensin 👀
İlkten arkadaşım oldu çünkü kimsesi yok ona kôtü gününde destek oldum sonra hep beni istedi okulu bitirdi o acıyı atlattı
maaşallah
Hayattaki misyonum bu gibi hissediyorum bazen o derece akskdkfkfkfkfkfk
helal bee işte ruh buduur 🥳
Gözlüğümü takıyorum hemen 😎
wayss çok cool oldun hee 🤌 dur bi foti çekim karizmanın profil deriz altına da gjhbvg
Hahahshshxh gaz verme beee 😂😂
gvjhjg artık çok geeç
Avcuma ne s*çtın da suratına ne süreyim? der,
Bencillik kutumda ipimle kuşağım takılırım..
Çooooooooook ama hep mutsuz olduk kahrolasıca erkekler
amaan boş ver onları enerjk bi şarkı açar keyfimize bakarız biz de 🥳
😛 gıcıklık
Gıcıklarr
Oldum ama unuttular. Teşekkür ederim...
Beşer şaşar insan unutan demek değil mi? Biz de unuturuz onları
en güzelii
Çocukların olmuşumdur diye düşünüyorum.
en güzeli 🤌
Daha çok mutsuz ettim
neden
Olmadım bu ara
İnsanları mutlu etmeyi biliyorum ve seviyorum.
Olmadım ama olmak güzel olurdu sanırım.
Oldum oluyorum:))
Oldum
oldum sanırım
yok be
Bir çok kez oldum
Evet oldum
Belki eskiden
Oldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?