Kendimi de mutlu ettim, başkalarını da.
Kendimi de mutlu ettim, başkalarını da.
Hem kendimi hem başkalarını mutlu da ettim, mutsuz da. Ben bu hayatı genelde kendi doğrularına göre yaşayan biri oldum. Yeri geldi kendi tercihlerimi yaşamak için ailemle bile burun buruna geldim ama geri adım atmadım. Kararlarıma saygı duyulmasını beklerim. Ne kadar uyum sağlayan neşeli biri gibi görünsem de aslında sert ve baskın tarafım daha belirgin. Sanırım bu biraz da yaşanmışlıklarımın sonucudur. Hayatı ve insanları erken tanıyınca bazı şeylere baş kaldırır hale geliyoruz. Hırslı ve kararlı biri olmak durumunda kalıyoruz. Bu halimden de oldukça memnunum. Keyifli akşamlar..
Her ikisini de zaman zaman yaptım. Yeri geldi mutlu ettim, yeri geldi kendimi mutlu ettim. Ve yeri geldi mutlu ettiğime bin pişman oldum. Anladım ki her ne olursa olsun insan ilk önce kendini mutlu etmeli. Kendi mutlu olamayan biri bir başkasını asla mutlu edemez.
Cevap
5Cevap
Önce kendimi mutlu ettim ki başkalarını da mutlu edebileyim...
Daha çok başkalarını.
Keşke onlara verdiğim değerin yarısını kendime verseydim belki biraz daha mutlu hissederdim...🚬 şeytan sigaraya başla diye dürtüyor tövbe estağfurullah 😃
Bir daha sigara kelimesini duymayayım senden.
Değeri şu an kendine verebilirsin 🤨
Anlaştık 🤝
Başkalarını sonra anladim ki bu hayat benim baskalarini baş köşeye koyarsam kaybederim benden bir tane daha yok fikrindeyim artık
Kesinlikle
Ben bencil biriyim önce kendimi mutlu ederim. Ben mutsuzsam herkesi mutsuz ederim mutluysam da mutlu. Öyle bir enerji yayıyorum 😃
Atın dışarı arkadaşı 💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️💂🏻♂️
😂😂
Hayatımda genel olarak kendimi mutlu edemedim. başkalarına da elimden geldiğince iyi olmaya çalıştım
Ben artık kendime çalışıyorum önceliğim kendim 🌼
Daha çok başkalarını mutlu etmişim onu fark ettim.
Benum baskalarini mutlu edicek halim yok ki kendimi mutlu ediyim
Hem kendimi hem de başkalarını💫
Bende sen gibi
Bilemedim yengeç 🤔
Bilirsin 🤔
Kendimi diyeyim o zaman 🤔
Ben de bunu tahmin etmiştim 🤔
Çay demleyince mutlu olan adamım be yengeç 😂
Böylesi yakışır. 😎
Her türlü yengeç kardeşim , eyvallah 😎
Ben yara bandıyım
kendimi