Aklı başında olan kadınlar. Onlar harikalar..

ya ben yonetilmeye ihtiyac duyan mesela para idaresini bilmeyen ya da kendi yemegini almaya aciz, sanki cicukmus da arkasindan annesi esyalarini topluyomus gibi pisligini ve daginikligini kadinin toparlamasini bekleyen birini adam diye istemem. o kendini bilecek, ben kendimi. kimse kimseyi yonetmicek. akli basinda olacak en guzeli o.
Ejderha gibi alev püskürdün ya :D
benım sordugum soru basit
niye gereksiz yere klavye tuşlarına basıyorsunuz çiğdem hanım? :D
icimden kacmis kusura bakma 😄
Kadınlardır.
Kadın evi iyi çekip çevirecek aklı başında biri ise ve adam da buna layık olacak aklı başında biri ise süper oluyor.
Kadın böyle olduğu halde erkek ne kadar kazanırsa kazansın hesabını kitabını bilmiyorsa hiçbir zaman düze çıkamıyorlar kadına yazık oluyor.
Tabi aynı şey başına gelen erkekler de var. Ne kadar kazanırsa kazansın kadını memnun edemeyen gözünü doyuramayan bu nedenle yazık olan erkekler de var. Ama yine iyi kadın olduğu halde mağdur olanların sayısı erkeklere kıyasla daha fazladır.
Dogru ve yine güzel bir göruş 😊😊
:) :)
Merhaba..
Yuvayı dişi kuş yapar tabi ki.. Kadına büyük görev düşüyor. Dört duvarı "Yuva" ya dönüştüren kadındır.. Ancak erkekte eve geldiğine eşine varsa çocuklarına sevgiyle ilgiyle yaklaşıp huzuru sağlamalıdır.. Yoksa ben erkeğim, asarım keserim deyip tüm yükü kadına bırkamaz.. Devir eski devir değil. Kadında erkekte yuva için ortak fedakarlıktan bulunmak zorunda..
Kısaca herkes üzerine düşen görevi yaparsa sorun kalmaz😊
merhaba..
tab iki size hak veriyorum. Bende aynı fikirdeyim. Ama demek istediğim şey aslında tutumlu olmak.
Bir kadın girdiği evi batırabilirde yükseltebilirde.
Herşey kadında bitiyor. Yuvayı dişi kuş yapıyor. Ve parayı elinde dişi kuş tutuyor.
:)
Bunun ben çok örneklerini gördüm.10 bin lira ile geçinemeyende var
3.5 bin lira ile süper geçinende var. :)
O konuda tabi ki öyle. Yüzde yüz katılıyorum. Ama burada yine erkeğe de iş düşüyor. O da parasını har varıp harman savurmıycak. Kumar, at yarışı ve bazı şans oyunları, gece hayatında parasını harcayıp kadına az bir para verirse buda olmaz.. Her koşulda kadına büyük görev düşsede erkekte sorumlu olmalı... Feministim biraz. Sadece kadına sorumluluğu yükleyemem
'' . Kumar, at yarışı ve bazı şans oyunları, gece hayatında parasını yemeyecek '' böyle adamlara kız veriyorlar mı? :D
Bende bundan bahsediyorum. Kadına az para verilmeyecek kadına paranın tamamının verilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ama aklı başında kadın zorluk bilen gören çeken kadın. Neyin ne oldugunu bilen kadından bahsediyorum.
boşuna eig oranın yüksek değil. Unutmassam eig senindir :))
yorum için teşekkürler
Rica ederim :)
Eğer olgun bir düşünce yapısına sahipse; kadındır.
aynen işte o kadını bulmak ıcın napmalı?
Galiba bir formülü yok. Günümüz kadınları her zorluğun üstesinden gelirim diyorlar ama hayatın karşısına çıkardığı en ufak bir yokuşta çıkmaza düşüyorlar.
senin düşünce tarzın gerçekleri yansıtıyor.
dediğin gibi ufak bir yokuşta cıkmaza düşen insanlarla dolu.
Aslında sorumu tek anlayan sensin. O yüzden eig senindir.
Teşekkür ederim. Hayatı çözdüğümü iddia edemem bu çok büyük bir yanılgı olur fakat bu bizim toplum yapımızdan kaynaklanıyor bu da aşikar bir durum. İnsanlar otuzlu yaşlarına kadar ailesi tarafından desteklendiği için hayata geç atılıyor. Nerede ne yapacağını kestiremiyor. Bu kadın için de erkek için de geçerli.
tespitlerin harika valla :D çok doğru söylüyorsn şefim
Teşekkür ederim. Naçizane sohbet benimkisi sesli düşünüyorum sadece.
Cevap
5Cevap
galeri14.uludagsozluk.com/.../...n-kiz_1205426.gif
sussana şapşik :D bence de kadın :D
allam çok tatlı yaa :(( :( :( :( aşık oldum
burdan gidermisin. Aşık ettin beni :D ortonorm.com/.../gulumse-bagisiklik-kazan.gif
ayyyy olmadı :( böyle link çıkınca tüm havası kaçtı uf ks
şu gif atmayı bir türlü öğretemicem sana :D
hayır hep aynı attım giften gife değişiyor bu gelmek istemedi sana :/
Huhh epeyce yüklü bir görev, umarım bana yüklenmez.
Kesinlikle erkeğin olmalı, kesince.
anladım teşekkürler
Evlilik bir insan gibidir kadın bir kolsa erkek de diğer koldur evin direği kadındır onu ayakta tutan çimento da adamdır.
doğru ama Kadıın eğer tutumlu olmassa ayakta durmaz o yuva.
Evi çekip çeviren kadındır ama erkek evine biseyler almıyorsa evinin sorumluluğunu almıyorsa kadın g*t mu verip getirecek?
Soru tutumli olmak yanlis anlamissin
Kadın tabiki 😂 ama erkekten erkeğe fark var. Öyle erkekler var ki benden iyiler
kadınların olduğu kesin.
biz elimizi yüzümüze bulaştırırız yoksa :(
yuvayi disi kus yapar 💪💪💪
helal kız :D
😂😂
Yuvayı dişi kuş yapar boşuna demiyorlar
aynen öyle kanka.
Kadındır her zaman. :)
Eskiden kadınlardı, günümüzde erkekler.
Kadın
neden kadın kalender hanım :) :D
Mesela evin ekonomisi erkekte gibi gözükse de aslında evin ihtiyaçlarını karşılama da kadın etken. Evin bütçesini kadın belirler aslında. Ve ayrıyeten bir kızı yetiştirmek bir aileyi yetiştirmek demektir çünkü eğitip öğreten kadındır. Allah, kadınları erkekleri adam edin diye, erkekleri de kadınlara kol kanat gersinler ilgisiz sevgisiz bırakmasın diye yaratmış..
kadın düzeni sever, erkek de dağıtmayı sever..
O dağınıklığı düzelten evi evirip çeviren kadındır.
müthiş bir yorum. Yine headshot ! :D
Kadindir bence
aynen öyle..
kadınlar kesinlikle..
Ortaklasa iki kisi beraber
Annelerimiz..
aynen öyle.
İkiside
erkek kazanır kadında harcamaları ayarlar. Kadın düşünür. Eğer kadın tutmazsa erkek ne kadar kazanırsa kazansın boş.
Kadındır yani
aynen aklı başında kadın..
Kadındır
yani
Kadın
tabi ki ama aklı başında kadınlar.
Öyle kadınlar çok az. :)
Kadındır
teşekkürler :)
Kadındır
Kadındır.
Kadındır
Kadın
Kadin.
Kadın
ikisi
Evet kadındır.
Kodindir 😀
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?