Eşim hep anlatır kreş acılmadan sabah 6da girişe bırakırlarmış onu akşam 4 gibi alırlarmış. 6 aylıkken başlamış kreşe. Annesi dişarda calışmaktan soğuk bir insan haline gelmiş. Evlatlarına icden sarılıp öptüğünü hic görmedim. Okadar para mal varlığı. Kimseye ihtiyacım yok der hep. Cok acıyorum eşimede kayın validemede. Para icin hic Anne oğul olamamışlar. Eşim 38 yaşında hala sevgiye ac muhtac. Bir kadının görevi ilk olarak Anneliği. 12 sene oldu stajı taciz yüzünden yarıda keseli. O gün karar verdim iş yerinde hic bir erkeğin emri altına girmiycem diye. Babamın 2 yıl önce haberi oldu. Eşim hala bilmiyor. Kadın olmak zor cok zor. 6 sınıf da öğretmen bana okumakla zaman kaybetme, aklını ve güzelliğini kulanırsan daha cobuk biryerlere gelirsin demişti. Demem oku kadın kendini eğitsın hemde memleket yönete bilecek kadar cok eğitsin kendini. Ben 12 yıldır evdeyim. Son 5 yıl icinde el becerimi kulanarak 20€ ya ufak bir iş kurdum kendime evden calışıyorum. 5 yıl cok güzel yerlere geldim. Hayalim cok büyümek inşAllah. Ev hanımlarına iş vermek. Offf ne cooook yazdım🙈 Hakkınızı helal edin😊
Aslında anlatmak istediğim başka birşey. Anneler evden hem calışıp hem cocuklarına baka bilir. Demek istediğim para icin cocuklarından olanda var. Örnek vermek amacı ile yazdım.
Para için, sevgiden maneviyat tan, vaz geçen bir ayle bireyi, anne olsun gerek baba olsun, parayı kazansa ne olurki yine bunları sahte bir biçimde, kazanmaya kalkar busefer yapmacık bir hayat yaşar. Sana saygı duyarım çünkü sen değerli bir, kişisin?
İnsan olan kadınla evlenmek mübahtır. Ne yaptığını bilen, kendine saygısı olan ve öğrenmeyi seven kadınlar daha kabul edilesidir bence. Yoksa çalışıp çalışmaması işin sadece ekonomik kısmı.
Kadın çalışsın veya çalışmasın hayatımızın güzel bir parçası. Böyle saçma sapan konularla ev hanımlığı aşşağlık bir meslek gibi algı yaratıldı toplumlarda. ev hanımı olmak evinin işini yapmak bulaşığı. çamaşırı yıkamak ütü yapmak.. yemek yapmak. Ev hanımlığı kutsal bir meslektir. hem ev hanımı olup hem herhangi bir yerde çalışmakta kutsal bir meslektir. kadın olmak olabilmek te kutsal bir görevdir. ev hanımı olun ve ya dışarda çalışısn fark etmez sizi seviyoruz
Fakir adama göre meslek sahibi kadin zengin adama göre ev hanımı kadın. Bir müşterim var oğlu okudu kuveytturk de banka müdür yardımcısı oldu. Evlenmek istiyor diye diyordu babası bana halihazırda birisi var mı abi dedim yok dedi. Bakıyor kendi gibi üniversite mezunu memur olmuş birisi olsun istiyor zaten bu zamanda başka türlü de geçinemez diye ekledi. Baktım doğru söylüyor. Ben evli bir erkeğim 1 de çocuğum var eşimin çalışmasını ister miydim ayda 5 binde alsa 10 binde alsa istemezdim çünkü bana göre benim eşim öncelikle anadır analık yapması lazım iş hayatı onun önüne geçecek analiktan feragat edecek. Benim tuzum kuru hicbir maddi menfaate değişmem çocuğumun ilgisini. Ama zorda olan insanlar var onlara göre 4 bin ben maaş alırım 4 de hanım alır mis gibi yaşarız kafasindalar
ıkı secenegınızde bı tarafa ters ıfade ıcerıyor.. lısanı yumusak kullanmak gerek:)) ben ev degıl yuva ıstıyorum ve bununda ne kadar cok ısterse ıstesın calısan bır kadınla olamayacagını cok ıyı bılıyorum.. evde yemek bulasık camasır ıcın degıl evı saray yapmak ıcın basında durmalı.. cocuguma ıyı bakabılmek ıcın basında olmalı.. evım sıcak olmalı... balkonunda cam kenarında saksılar, havlanan yorganlar battanıyeler canı sıkıldıgında buranın seklı olmadı suraya koyayım dıye evın altını ustune kaldırmalar olmalı... calısan kadın bana heray 10 altın getırecegıne evının sulatanı olsun ben cıft ıs yapıp onun nafakasını saglayım yeter... evdekı huzur duzen tonlarca altından evladır.. varsın olsun kaşar yerıne yarım yaglı peynır yıyeyım bana yeter...
Kadınların erkekelere böyle bire tercihi hakki sunuyor olmasi sorun.
Hayatin kadinlara ve erkeklere böyle bir tercih sunuyor olmsi sorun.
İk eş çalıştığı halde gene dar gelirli olan bir ailede bir eşin evin sorumluluklarını yerine getirmek için işi bırakması değil sorun bence. Bu olağan ve beklenen birşey. ( Malesef bu kiskanilan ekonomimiz...)
Ama o eşin hep kadin olan olmasi bunun bir kültür haline gelmesi bunun üzerine istenen yeğlenen bir sey haline gelmesi... Bunlar büyük bir toplumsal sorun.
Bunlar olduğu vakit elimizde calismak istemeyen tembel, evde kedi gibi bakilmak istenen kadinlar peydah oluyor.
ekonomik sebepler zaten herkesi eve kitliyor. Ama sorumluluk din vs oldu mu kadini daha çok tıkıyor eve. Hayattaki tek amaci gücü eğlencesi kocasi evi çocukları olan kapali kutu bir insan oluşuyor bu kolonlardan biri yikildi mi kadin da yıkılıyor. İ hayatında çokça insanla karşılaşıp olgunlaşiyoruz insanlarla basetme yetisi kazanıyoruz. Onlar bunu kazanamiyor.
Kadın çalışmayacağı için egitim alma ihtiyacı duymuyor, eğitilmesine uğrasilmiyor cahil kaliniyor.
Okuyan kadina calisan kadina pasif bir yıldırma baskısı oluşuyor. Zengin koca bul yav güzel kizsin ne okuycan mühendis olcan ne gerek var zaten anne olunca bırakmalısın vs vs gibi hayatin her evresinde pasif bir yıldırma kültürü oluşuyor.
İşin içine din , ve dışardaki tehlikeler de girince okuyan çalışan kadin sürekli mobbinge maruz kalıyor. Üstüne ne iftiralar ne iftiralar...
Kadının is hayatından uzak olmasi gereken tek süre gebelik sonlari ve çocuğun ilk aylarıdır. Sonralari yarim gün dahi olsa kadin çalışmalıdır.
İnsana iş gerek. Sosyal bir varlıktır insan. Bu sosyalligi saglayacak maddi durumunuz yoksa ki yok kendinizi kandırmayın, kadınlari pembe gözlükten bakiyomuscasina hayallerle ama esasinda bencil sebeplerle eve tikmayin.
Harf yetmedi... Tüm bunların pesinde birde dayanak noktalari , mesnetleri ölen ya da hayirsiz cikan kadin kendi basinda ayakta duramıyor. Tüm ordulari feshedilmis tüm kaleleri zaptedilmis tüm silahlari elinden alinmis kadin... Çalışmayan kadin başkalarının elinde ( ruhen) çok erken ölüyor.
Kadın çalışsın veya çalışmasın hayatımızın güzel bir parçası. Böyle saçma sapan konularla ev hanımlığı aşşağlık bir meslek gibi algı yaratıldı toplumlarda. ev hanımı olmak evinin işini yapmak bulaşığı. çamaşırı yıkamak ütü yapmak.. yemek yapmak. Ev hanımlığı kutsal bir meslektir. hem ev hanımı olup hem herhangi bir yerde çalışmakta kutsal bir meslektir. kadın olmak olabilmek te kutsal bir görevdir. ev hanımı olun ve ya dışarda çalışısn fark etmez sizi seviyoruz
@Dorukkan olay ev hanımligi değil. Asla değil. Mesela Olay hayatini bundan ibaret kılmakta. Başka bir Olay bunu kutsallastirmakta. Ev hanımligi parti time bir meslektir ve bir meslek gibi siniflandirilmalidir. Sigorta vs vs he türlü hak zorunlu kılınmalıdır. Sizinle kutsallastirdiginiz ev hanimlari sadece köleniz. Sizden kopmak zorunda kaldiklari an ölen köleler. Ekonomik özgürlük, bireysellik sağladığı kadar meslektir. Onun dışında amme hizmetidir.
@Dorukkan herhangi bir aksi durumda bu kadınlar ele ayaga kalıyor madur oluyor bedenlerin geçim kaynağiymis givi tekrar evlenmek durumunda kalıyorlar. evlenmezlerse dul diye evlenirlerse kocasinin üstüne koca aldi diye her türlü dillerde kaliyor. Baba evine dönse babaya maddi yuk. Baba yasamiyosa akrabaya yük. Kendi ayaklari üstünde durmayan insana kimse insan muamelesi yapmaz. Yapmıyorlar. Bu kadinlar güçlü kadınlar. Ve güçlerini kültüre sığınarak ellerine alamazlar. bir gün ev hanımları bosandikladinda esleri öldüğünde çocukları olduğunda ya da olmadığında madur olmadan yasayabilirlerse o zmn kutsalliktan bahsedin bana.
Ya ben anlatamadım. Ya sen anlamadın benim anlatmak istediğim kadın çalışsın veya çalışmasın. mevzum para meslek değil.. Fazla uzatmıyacam . bir adam bir kadın ı babasının evinden gelinlikle çıkarıp aldısı ise paşa paşa hanımını yedirip içirip giydiricek hanımı ile ilgilenecek. Ben atalarımdan böyle gördüm
Öncelikle şöyle söylemeliyim ev sadece kadının olmadığı gibi ev işleri de sadece kadına ait değildir bence, ama bir çocuğun ahlaki eğitimi için annenin ona küçük yaşta ilgi göstermesi bence şart. Elbette baba da ilgi gösterebilir ama annenin yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum ben. Ve bir kadın isterse ev hanımı isterse iş kadını olabilir ama ev işi yapmak için çalışmayan kadınları değil de annelik yapmak için çalışmayan kadınları desteklerim sadece, çalışan anneler de olabilir asla karşı çıkmam ama tavsiye etmem. Çünkü benim annem de çalışan bir anneydi ve ben hâlâ bu durumdan rahatsızım çünkü yeterli ilgiyi göremediğimi düşünüyorum. Ama dediğim gibi kesinlikle saygım var. Ev işinin sadece kadına ait olmadığını belirtmek isterim.
Okumuş kültürlü ve meslek sahibi bir anne adayı tabiki. Ne evde otursun bana yemek yapsın nede eve ekmek parası getirsin mantığı aslında ikiside değil. Eve ekmek parasını birlikte getirebildigimiz gibi evde yemekleri ve temizliğide gayet birlikte yapabiliriz. Bu düşünce yapısı artık çok eski zamanda kaldı, kalmalı diye düşünüyorum...
Evinin hanımı kariyer sahibi bir kadın diyorum yani kendim için öyle ama ne ev kadınları var harikalar ve aynı şekilde iş kadını olup evini evirip çeviren. İnsanın içinde bitiyor bu. İstemekle alakalı ya bende anne olmak istiyorum ama işimde olsun istiyorum evimi de ihmal etmek istemem yani. Bilinçli olmak lazım
Parası için '' çalışsın '' diyorlar, ve bunlar büyük bölümünü oluşturuyor erkeklerin. Çalışmasın diyenler ise '' biz böyle yetişmedik, kıskanırız dine uygun değil '' safsatası ile evde köle arıyor genelde. Allah yanlış yoldakileri ıslah etsin.
Bir kadın; elbette ayakları üzerinde durabilmeli ve hakiki bir gelişim kariyerine sahip olmalıdır. Unutmayın, her kötü şeyin başında cahillik var.
Kişiye göre değişir, kimi kuş sütü bile olan sofra hazırlar kusur bulunur, kiminin evini shit götürür baştacı edilir.. Garip bir dengesizlik.. Erkek çalışır, kadın çalışır-çalışmaz ama ortak dengeyle yuva hoş olur.. Bütün gün ev işiyle uğraşan kadın da olsa adam gece cilve ister.. Kadın köle, hizmetçi değil, hayat arkadaşı, ruh eşi olarak bakılırsa, evlenilesidir de erkek ne kadar ev'lenisi olur, muamma?😉
En iyi olduğu konuda kendini kanıtlasın. Ayakları yere bassın. Birine köle olarak yaşamasın. Dünyaya barış ve sevgi dağıtmak için önce öğrensin sevsin sonra çocuğuna öğretsin. Kadın olmak şu dünyadaki en kutsal şey. Anne olmak kadar mucizevi bir şey bize verilirken dünyada başaramayacağımız hiçbir şey yok. Yeterki öğrenelim öğretelim. Önemli olan çalışmak ya da ev hanımı olmak değil kendini nasıl ne kadar geliştirdiğin.
ayrım yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama tercih yapmam eğer akademik olarak kendini yetiştirmiş mesleğini eline almış biriyle evlenirsem çalışmasını desteklerim hatta mutlu olurum. ev hanımı olacak biriyle de evlenirsem kendisinin halinden anlardım diye düşünüyorum. evimi çekip çevirebilecek eşime rahat bir hayat sunabilecek durumdayım. yanisi bu durum karşımdaki kişiye kalmış. nasıl isterse, saygı duyarım.
Burası türkiye malesef kadın için şartların zorlaştığı ön yargının çok olduğu yer ne diyelim gönül isterki kadının kendi seçimlerine yürümesi ama o yürüdüğü yolda rahat bırakmaz burası haberler izliyoruz hep kötü haber hep sorunlu insanlar hep rahatsız edilen kadınlar vs vs
Bir yandan diyorum ki meslek sahibi olması, kendi ayakları üzerinde durması daha iyi. Bir yandan da ben zaten çalışıyorum en azından eve gidince bir bekleyenim olsun, eve gitme isteğim gelsin içimden o yüzden ev hanımı olsun diyorum. Bende ne istediğimi tam olarak bilmiyorum sanırım.
Bunun en ortasi nasil olur biliyor musunuz? Kadinin kendi meslegi olacak ama calisip calismama durumu kendine kalsin. Kocasi her zaman arkasinda olsun. Cunku evlenince cocuk oluyor ise ara vermek durumunda kaliyor zaten kadin. Ama erkek sonucta hayat sigortasi degil. Bu yuzden kadinin kendi meslegi olsun cepte
Yaa aslında erkeğin maddi durumu evi rahat bir şekilde çevirebilecek düzeydeyse kadın ev işleriyle ilgilensin. Eşiyle ilgilensin. Kendiyle ilgilensin. Çalışmasına gerek yok. Ama erkek maddi zorluklar yaşıyorsa kadın da çalışmalı. Meslek konusunda haklısın ama her mesleği olan her zaman icra edemiyor bu ülkede ne yazık ki..
Şimdi şöyle.. bence kadının her zaman bir mesleği olmalı ki kimseye mecbur kalmasın. Ama kadınlar evlenince çocuk doğurduğu için o an çalışmak istemeyebilirler. Çünkü o bebeğin sorumluluğunu üstlenmiştir artık. Ama küçük bebeği yoksa bence kesinlikle çalışması daha doğrudur çünkü bir kadın annesine babasına bile muhtaç kalmamalı.
Evde otursun yemek yapsın beni beklesin. Bir kadın özeldir eşinin özeldir o yüzden yerinde evi eşinin yanıdır. Bir erkek evine ekmek getirmeyecek kadar aciz ise ölsün kadının görevi eşine bakıp hizmetini görmek tabi bir hizmetçi gbi değil sevgi ile hayat arkadaşı olarak. Erkeğin görevi ise evinin eşinin her eksiğini giderip onlara güzel bir hayat ve kalp dolusu sevgi vermek herkez kendi işini yaparsa huzur o zaman bulunur
evledigim kadin istedigini yapabilir ozgur isterse ev hanimi olsun isterse calssin. istersede sevdigi spora yazilip orda spor yapabilirim tabi cocuklara iyi anne olucak herseye bagirmiycak bagarar yetisirse bir cocuk her kaba olur benim gibu bey efendi kibar olamaz
kariyer hedefi varsa çalışmalı eşim olacak hanım.. sırf para için kimsenin stresini sıkıntısını çekmemeli.. ev hanımı olupta eve kapansın demiyorum ki beraber yemek yapmanın keyfi var.. sosyal projelerde yer alsın.. Çocuk esirgeme kurumu gibi, huzurevleri gibi..
Çok gereksiz bir soru. Basarili erkek ya da kadın herşeyi idare edebilir. Her ikisininde hayatta alması gereken yapması gereken sorumluluklar vardır. Bir evlilikte yardımlaşma düşüncesiyle yükü hafifletmek düşüncesiyle çalışıyorsa çalışsın. Yük denince akla kendi ihtiyaçları içinde soylenebilir. Dışarıda çalışmayı farklı algılayan her önüne gelene ıs yerinde pas veren karaktersiz bir kadin olmadiktan sonra hayat gayet güzel olur.
Bayanlar önçe okumalı adademik kariyeri olmalı evlenince çocuk falan bunlarla uğraşacağı için evinde kalmalı ama mesleğinde olmalı çünkü evlendi kişi ölür kumarbaz olur hayatın çıkılmaz bir döngüye sokar yarılmak zorunda kala bilir o zaman hayatını idame ettirmek için meleği devreye girmiş olur bence bayanlar bayların en kıymetlı hazineleridi kıymetli altın vs gibi şeyleri nasıl koruyo saklıyorsak bayanları daha da iyi muhafaza etmeliyiz
Büyüklerimizin deyimiyle kolunda Altın bileziği yanı mesleği olmalı bir kadının yapsın ya da yapmasın... Ha çalışmak istiyorsa da eğer çocuk en erken 5 yaşına gelince filan başlamalı yoksa çocuk hep sevgi eksikliği içinde büyür. Bir çocuğu anne büyütmeli Anneanne babaanne ya da dadı değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çalışsın çalışsında ona bir sey demiyoruz ama yorgunum , gec geliyorum diye diye evde yemek yapmazsa , temizlik yapmazsa evi çekip ceviremezse bende kendime sorarim ulan niye evlendim ki ben ha bekar he evli hicbir fark yok ki hayatimda, negatif olarak aslinda hayatim bile kısıtlandi derim kendi kendime
Yoo ben şu an bekarim evimde gayet temiz her hafta köşe bucak temizlerim titiz biriyim , yemegimi iyi kotu hazirlarim ama evlenincede ben yapicaksam o yoruldum filan diyecekse niye evlendim ki onu soruyorum
Bak şöyle düşün o evlenene kadar bu işleri senin gibi yapıyor sen de yapıyorsun sonra evleniyorsunuz ve o bunları yapmaya devam ederken sen neden kendini geri çekiyorsun. Yani sanki o yeni bir işe başlamış gibi her şeyi yapacak ve sen öylece duracaksın. Tamam kadına erkeğe belli şeyler yaratılıştan verilmiştir ama ben evlendikten sonra yapmam diyorsan bu kadını ezmekten başka bir şey değil. O çalışıyorsa ne yapmayı düşünüyorsun yine de her şeyi o mu yapmalı?
Ya sinirleniyorum bakın bildirim geliyor kadınları böyle böyle bir oldunuz sacma sapan şeyler kadın da erkekte insan olsun düzgün karakterli olsun. evliliği ve çocuğu da ona gore yapsınlar
Calisan calismayan diye ayirim yapmak yanlış.. insan olsun huzur versin gururla kolunda gezdirebilsin sadakatli ve sevgi dolu olsun para bir sekilde kazanılır..
Hiç fark etmez ama kadın çalışması gerektiğini düşünüyorum sosyal ekonomik geliri olmalı, malum günümüzde şerefsiz erkek çok en azından geliri olmalı kadın el üstünde tutulmalı Mustafa Kemal Atatürk'üm böyle diyor bizde ona uyarız
Hiç fark etmez aşkın yaşı mesleği yoktur ama şöyle bir şey var yemek yapmasını bilmeli insan ful kitap okumayla bir yere varılmıyor sonuçta el marifetide lazım insana
İkisinden de yana değilim. Bireylerin ikisi de çalışıyor olabilir. Hal böyle iken evdeki erkek eşine yardım etmeli ve ev işlerini beraber yapmalılar diyorum...
meslek sahibi kadın kadın gibi kadın. çalışmayıp evini idare edemeyen cok kadın var calısıp calışmamasından cok. evine ailesine özeni ilgisi cabası önemli ve bunlardaı severek yapıp yapmadığı
Benim gönlümün sultanı evimin HANımı ne isterse onu yapar. İster çalışır, istersede sadece çocuklarımızla ilgilenir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim annem hem evine ekmek getirir, hem işi eve getirir öğrencileri için ders hazırlığı yapar, hem sabah kalkar kalkmaz yemek yapar, hem de 2 günde bir temizlik yapar. Evi pırıl pırıldır. Hiçbir ev hanımı annemin tırnağı olamaz.
Devir tek maaş ile geçim devri değil herkes kendi alın teri ile kazanmayi kimseye muhtaç olmamayı öğrensin yok ben kadınım kocamın maaşını harcarim demesini desteklemiyorum erkekler ATM değil
Eğer bunun kararını vermek bana kalıyorsa, çalışsın. Çalışmayı istemiyorsa çalışmaz zaten. Olmadı sanayiye Harun Usta'nın yanına veririm hayatın zorluklarını görsün biraz.
Bir kadın hem evine bakabilir hemde çalışıp ayakları üzerinde durabilir öyle de olmalı. Bir erkeğin eline bakmak bu zamanda cidden ölü yatırım bence. Hele ki devir bu kadar kötüylen yarın ne olacağın belli değilken herşeye hazırlıklı olmalı bir kadın. Bu yüzden de ayakları sağlam yere basmalı. Basmalı ki özgüveni olsun.
Valla şimdi ne desem bilemedim aslında kadın erkek eşittir lafına katılanlardanım evin işlerini ortak görülmesi gerek kadın erkekte çalışması gerek eğer güzel bir yaşam standartları isteniyorsa evde bir kişinin çalışmasıyla olmaz benim düşüncem herşey eşit olmalı
Çalışan biri olması daha iyi. Hem maddi açıdan ailenin yaşam kalitesi bir tık yukarı çıkar hemde iki tarafta çalışınca birbirleri için empati kurmaları daha rahat olur
Artık ev hanımı kadınla aile kurmak ve maddi olarak aileyi geçindirmek zor. Ticaretle uğraşan zenginlere göre. Maaşlı çalışan için zor. Zaten kimse azla yetinmiyor. O yüzden çalışan kadın.
Eşime it demedim? Eğer böyle bir düşünceye sahipse ittir. Kardeşim hani evde otursun hamur yoğursun ayakları yapmasın bir erkek. Kadının elini kolunu bağlamasın
Eğer bir kadının evlenmeden önce çalışma hayatı olmuşsa meslek sahibi ancak olmadıysa evlendikten sonrada ev hanımı olarak devam etmeli. Yoksa parayı bulunca sapıtıyorlar. Ben öyle düşünüyorum. ☺️
Sen lafı nerenden anlıyorsun. Erkekler artık tek başlarına evi döndüremşyor. Tek asgari ücret ile ev bakamazsınuz. Bu yüzden kadın evde kalıp ben çalışmıyorum diyemez. Oda çalışmalı. Ev temizlik işine gelince valla biz babalarımıza benzemiyoruz. Elimizden herşey gelir. Kısaca büyük şehirlerde yaşayıp özel sektörde çalışan evli insanların yüzde 90 nı çalışmak zorunda kadında erkekte. Anladın mı?
Kadının görevi değil tabiki de. Ama emzirmek ve anneye olan bağlılık ve birşeyleri öğrenmesi için normal çalışma saatleri (8-5) olduğundan daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu dğşğnüyorum. Ya anne ya baba birinin vefakarlık göstermesi gerekirse bu anne olmalıdır. Çalışan bir ailenin çocuğu olarak her ikisinide çok az gördüğümden böyle olması gerekir diye düşünüyorum :)
Her Şey bitti şimdi de kadınları buna göre mi ayırıyorsunuz?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ev hanımı olmak istiyorsa ev hanımı olan çalışmak istiyorsa çalışan kısacası istediğini yapan kadın özgürlük adına herkesi kariyere sürüklemeyin bir ev hanımı da okuyabilir. Okumak sadece üniversite okumak değil bilinçlenmektir.
Bana göre, kadın istediği zaman istediği şeyi yapsın, ama yeterki bana sadık kalsın? Beraber aksiyon aşk mutluluk huzur, kısacası herseyin bileşimi olması lazım🌹
Çalışabilir. Erkeğin maaşı düşükse kocasına destek olma adına çalışabilir. İyi ise de evde canı sıkılıyorsa işkerden oturmaktan işte çalışması yine iyi
En İyi Cevaplar