• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Eğitim & Kariyer

Ev hanımı mı, meslek sahibi kadın mı tam evlenesi kadındır?

AlmıyımCınımTşk
AlmıyımCınımTşk Takip Et
Yoda Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
34
Yapay Zekaya Sor
Evde otursun bana yemek yapsın, temizlik yapsın diyenlerden misiniz, yoksa çalışsın eve ekmek parası getirsin diyenlerden mi?
Meslek Soruları Evlilik Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
7 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Eşim hep anlatır kreş acılmadan sabah 6da girişe bırakırlarmış onu akşam 4 gibi alırlarmış. 6 aylıkken başlamış kreşe. Annesi dişarda calışmaktan soğuk bir insan haline gelmiş. Evlatlarına icden sarılıp öptüğünü hic görmedim. Okadar para mal varlığı. Kimseye ihtiyacım yok der hep. Cok acıyorum eşimede kayın validemede. Para icin hic Anne oğul olamamışlar. Eşim 38 yaşında hala sevgiye ac muhtac.
    Bir kadının görevi ilk olarak Anneliği. 12 sene oldu stajı taciz yüzünden yarıda keseli. O gün karar verdim iş yerinde hic bir erkeğin emri altına girmiycem diye. Babamın 2 yıl önce haberi oldu. Eşim hala bilmiyor. Kadın olmak zor cok zor. 6 sınıf da öğretmen bana okumakla zaman kaybetme, aklını ve güzelliğini kulanırsan daha cobuk biryerlere gelirsin demişti. Demem oku kadın kendini eğitsın hemde memleket yönete bilecek kadar cok eğitsin kendini. Ben 12 yıldır evdeyim. Son 5 yıl icinde el becerimi kulanarak 20€ ya ufak bir iş kurdum kendime evden calışıyorum. 5 yıl cok güzel yerlere geldim. Hayalim cok büyümek inşAllah. Ev hanımlarına iş vermek. Offf ne cooook yazdım🙈 Hakkınızı helal edin😊

2
    3 Yorumla
    • Oze474747
      Oze474747
      +1 yıl

Hayatını sosyal, medyada paylaşma, duyguların sende zaaf yarata bilir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aslında anlatmak istediğim başka birşey. Anneler evden hem calışıp hem cocuklarına baka bilir. Demek istediğim para icin cocuklarından olanda var. Örnek vermek amacı ile yazdım.

Yorumla
    • Oze474747
      Oze474747
      +1 yıl

Para için, sevgiden maneviyat tan, vaz geçen bir ayle bireyi, anne olsun gerek baba olsun, parayı kazansa ne olurki yine bunları sahte bir biçimde, kazanmaya kalkar busefer yapmacık bir hayat yaşar. Sana saygı duyarım çünkü sen değerli bir, kişisin?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• canselcanım
    canselcanım Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 83%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 417 cevap paylaştı.

İnsan olan kadınla evlenmek mübahtır. Ne yaptığını bilen, kendine saygısı olan ve öğrenmeyi seven kadınlar daha kabul edilesidir bence. Yoksa çalışıp çalışmaması işin sadece ekonomik kısmı.

7
    2 Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Kadın çalışsın veya çalışmasın hayatımızın güzel bir parçası. Böyle saçma sapan konularla ev hanımlığı aşşağlık bir meslek gibi algı yaratıldı toplumlarda. ev hanımı olmak evinin işini yapmak bulaşığı. çamaşırı yıkamak ütü yapmak.. yemek yapmak. Ev hanımlığı kutsal bir meslektir. hem ev hanımı olup hem herhangi bir yerde çalışmakta kutsal bir meslektir. kadın olmak olabilmek te kutsal bir görevdir. ev hanımı olun ve ya dışarda çalışısn fark etmez sizi seviyoruz

Yorumla
    • Zeus54
      Zeus54
      +1 yıl

👍çok doğru

Yorumla
  • Janti_bir_abiniz
    Janti_bir_abiniz Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl

Fakir adama göre meslek sahibi kadin zengin adama göre ev hanımı kadın. Bir müşterim var oğlu okudu kuveytturk de banka müdür yardımcısı oldu. Evlenmek istiyor diye diyordu babası bana halihazırda birisi var mı abi dedim yok dedi. Bakıyor kendi gibi üniversite mezunu memur olmuş birisi olsun istiyor zaten bu zamanda başka türlü de geçinemez diye ekledi. Baktım doğru söylüyor. Ben evli bir erkeğim 1 de çocuğum var eşimin çalışmasını ister miydim ayda 5 binde alsa 10 binde alsa istemezdim çünkü bana göre benim eşim öncelikle anadır analık yapması lazım iş hayatı onun önüne geçecek analiktan feragat edecek. Benim tuzum kuru hicbir maddi menfaate değişmem çocuğumun ilgisini. Ama zorda olan insanlar var onlara göre 4 bin ben maaş alırım 4 de hanım alır mis gibi yaşarız kafasindalar

1
    0 Yorumla
  • mastergreeneyes
    mastergreeneyes Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 57%
    +1 yıl

ıkı secenegınızde bı tarafa ters ıfade ıcerıyor.. lısanı yumusak kullanmak gerek:)) ben ev degıl yuva ıstıyorum ve bununda ne kadar cok ısterse ıstesın calısan bır kadınla olamayacagını cok ıyı bılıyorum.. evde yemek bulasık camasır ıcın degıl evı saray yapmak ıcın basında durmalı.. cocuguma ıyı bakabılmek ıcın basında olmalı.. evım sıcak olmalı... balkonunda cam kenarında saksılar, havlanan yorganlar battanıyeler canı sıkıldıgında buranın seklı olmadı suraya koyayım dıye evın altını ustune kaldırmalar olmalı... calısan kadın bana heray 10 altın getırecegıne evının sulatanı olsun ben cıft ıs yapıp onun nafakasını saglayım yeter... evdekı huzur duzen tonlarca altından evladır.. varsın olsun kaşar yerıne yarım yaglı peynır yıyeyım bana yeter...

5
    2 Yorumla
    • Sazimentt12
      Sazimentt12
      +1 yıl

Katiliyorum size👍

Yorumla
    • mastergreeneyes
      mastergreeneyes
      +1 yıl

@Sazimentt12 hayret:P

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

65

Cevap

121

Cevap

• Tersy
    Tersy Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 47
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Meslek sahibi olmalı, söz sahibi olmalı, toplumda genel kültürü olmalı, kimseye bağımlı olmamalı.

4
    2 Yorumla
    • PrettySam
      PrettySam
      +1 yıl

👏👏👏

Yorumla
    • Tersy
      Tersy
      +1 yıl

😎👍

Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Her kadın evliliği hakediyor gadası

2
    0 Yorumla
  • CansuEY
    CansuEY Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 85%
    +1 yıl

Kadınların erkekelere böyle bire tercihi hakki sunuyor olmasi sorun.

Hayatin kadinlara ve erkeklere böyle bir tercih sunuyor olmsi sorun.

İk eş çalıştığı halde gene dar gelirli olan bir ailede bir eşin evin sorumluluklarını yerine getirmek için işi bırakması değil sorun bence. Bu olağan ve beklenen birşey. ( Malesef bu kiskanilan ekonomimiz...)

Ama o eşin hep kadin olan olmasi
    bunun bir kültür haline gelmesi
    bunun üzerine istenen yeğlenen bir sey haline gelmesi...
    Bunlar büyük bir toplumsal sorun.

Bunlar olduğu vakit elimizde calismak istemeyen tembel, evde kedi gibi bakilmak istenen kadinlar peydah oluyor.

ekonomik sebepler zaten herkesi eve kitliyor. Ama sorumluluk din vs oldu mu kadini daha çok tıkıyor eve. Hayattaki tek amaci gücü eğlencesi kocasi evi çocukları olan kapali kutu bir insan oluşuyor bu kolonlardan biri yikildi mi kadin da yıkılıyor.
    İ hayatında çokça insanla karşılaşıp olgunlaşiyoruz insanlarla basetme yetisi kazanıyoruz. Onlar bunu kazanamiyor.

Kadin kadin olamiyor birey olamiyor " babasinjn kizisi, kocasının karisi, hakannurun anasi " oluyor sadece. Kendisi olamıyor.

Kadın çalışmayacağı için egitim alma ihtiyacı duymuyor, eğitilmesine uğrasilmiyor cahil kaliniyor.

Okuyan kadina calisan kadina pasif bir yıldırma baskısı oluşuyor. Zengin koca bul yav güzel kizsin ne okuycan mühendis olcan ne gerek var zaten anne olunca bırakmalısın vs vs gibi hayatin her evresinde pasif bir yıldırma kültürü oluşuyor.

İşin içine din , ve dışardaki tehlikeler de girince okuyan çalışan kadin sürekli mobbinge maruz kalıyor. Üstüne ne iftiralar ne iftiralar...

Kadının is hayatından uzak olmasi gereken tek süre gebelik sonlari ve çocuğun ilk aylarıdır. Sonralari yarim gün dahi olsa kadin çalışmalıdır.

İnsana iş gerek. Sosyal bir varlıktır insan.
    Bu sosyalligi saglayacak maddi durumunuz yoksa ki yok kendinizi kandırmayın, kadınlari pembe gözlükten bakiyomuscasina hayallerle ama esasinda bencil sebeplerle eve tikmayin.

0
    6 Yorumla
    • CansuEY
      CansuEY
      +1 yıl

Harf yetmedi... Tüm bunların pesinde birde dayanak noktalari , mesnetleri ölen ya da hayirsiz cikan kadin kendi basinda ayakta duramıyor. Tüm ordulari feshedilmis tüm kaleleri zaptedilmis tüm silahlari elinden alinmis kadin... Çalışmayan kadin başkalarının elinde ( ruhen) çok erken ölüyor.

Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Kadın çalışsın veya çalışmasın hayatımızın güzel bir parçası. Böyle saçma sapan konularla ev hanımlığı aşşağlık bir meslek gibi algı yaratıldı toplumlarda. ev hanımı olmak evinin işini yapmak bulaşığı. çamaşırı yıkamak ütü yapmak.. yemek yapmak. Ev hanımlığı kutsal bir meslektir. hem ev hanımı olup hem herhangi bir yerde çalışmakta kutsal bir meslektir. kadın olmak olabilmek te kutsal bir görevdir. ev hanımı olun ve ya dışarda çalışısn fark etmez sizi seviyoruz

Yorumla
    • AgileBoy
      AgileBoy
      +1 yıl

@CansuEY tamamen haklisiniz özellikle "Kadınların erkeklere boyle bir tercih hakki sunuyor olması" beş 👏👏

Yorumla
    • CansuEY
      CansuEY
      +1 yıl

@Dorukkan olay ev hanımligi değil. Asla değil. Mesela Olay hayatini bundan ibaret kılmakta. Başka bir Olay bunu kutsallastirmakta. Ev hanımligi parti time bir meslektir ve bir meslek gibi siniflandirilmalidir. Sigorta vs vs he türlü hak zorunlu kılınmalıdır. Sizinle kutsallastirdiginiz ev hanimlari sadece köleniz. Sizden kopmak zorunda kaldiklari an ölen köleler. Ekonomik özgürlük, bireysellik sağladığı kadar meslektir. Onun dışında amme hizmetidir.

Yorumla
    • CansuEY
      CansuEY
      +1 yıl

@Dorukkan herhangi bir aksi durumda bu kadınlar ele ayaga kalıyor madur oluyor bedenlerin geçim kaynağiymis givi tekrar evlenmek durumunda kalıyorlar. evlenmezlerse dul diye evlenirlerse kocasinin üstüne koca aldi diye her türlü dillerde kaliyor. Baba evine dönse babaya maddi yuk. Baba yasamiyosa akrabaya yük. Kendi ayaklari üstünde durmayan insana kimse insan muamelesi yapmaz. Yapmıyorlar. Bu kadinlar güçlü kadınlar. Ve güçlerini kültüre sığınarak ellerine alamazlar.
      bir gün ev hanımları bosandikladinda esleri öldüğünde çocukları olduğunda ya da olmadığında madur olmadan yasayabilirlerse o zmn kutsalliktan bahsedin bana.

Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Ya ben anlatamadım. Ya sen anlamadın benim anlatmak istediğim kadın çalışsın veya çalışmasın. mevzum para meslek değil.. Fazla uzatmıyacam . bir adam bir kadın ı babasının evinden gelinlikle çıkarıp aldısı ise paşa paşa hanımını yedirip içirip giydiricek hanımı ile ilgilenecek. Ben atalarımdan böyle gördüm

Yorumla
  • Votaaa
    Votaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

Öncelikle şöyle söylemeliyim ev sadece kadının olmadığı gibi ev işleri de sadece kadına ait değildir bence, ama bir çocuğun ahlaki eğitimi için annenin ona küçük yaşta ilgi göstermesi bence şart. Elbette baba da ilgi gösterebilir ama annenin yerinin ayrı olduğunu düşünüyorum ben.
    Ve bir kadın isterse ev hanımı isterse iş kadını olabilir ama ev işi yapmak için çalışmayan kadınları değil de annelik yapmak için çalışmayan kadınları desteklerim sadece, çalışan anneler de olabilir asla karşı çıkmam ama tavsiye etmem. Çünkü benim annem de çalışan bir anneydi ve ben hâlâ bu durumdan rahatsızım çünkü yeterli ilgiyi göremediğimi düşünüyorum.
    Ama dediğim gibi kesinlikle saygım var.
    Ev işinin sadece kadına ait olmadığını belirtmek isterim.

2
    0 Yorumla
  • Bora61_
    Bora61_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 53%
    +1 yıl

Okumuş kültürlü ve meslek sahibi bir anne adayı tabiki. Ne evde otursun bana yemek yapsın nede eve ekmek parası getirsin mantığı aslında ikiside değil. Eve ekmek parasını birlikte getirebildigimiz gibi evde yemekleri ve temizliğide gayet birlikte yapabiliriz. Bu düşünce yapısı artık çok eski zamanda kaldı, kalmalı diye düşünüyorum...

6
    0 Yorumla
  • kimyonlunar
    kimyonlunar Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 40%
    +1 yıl

Evinin hanımı kariyer sahibi bir kadın diyorum yani kendim için öyle ama ne ev kadınları var harikalar ve aynı şekilde iş kadını olup evini evirip çeviren. İnsanın içinde bitiyor bu. İstemekle alakalı ya bende anne olmak istiyorum ama işimde olsun istiyorum evimi de ihmal etmek istemem yani. Bilinçli olmak lazım

3
    0 Yorumla
  • Lonelywarrior40
    Lonelywarrior40 Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 41%
    +1 yıl

Parası için '' çalışsın '' diyorlar, ve bunlar büyük bölümünü oluşturuyor erkeklerin. Çalışmasın diyenler ise '' biz böyle yetişmedik, kıskanırız dine uygun değil '' safsatası ile evde köle arıyor genelde.
    Allah yanlış yoldakileri ıslah etsin.

Bir kadın; elbette ayakları üzerinde durabilmeli ve hakiki bir gelişim kariyerine sahip olmalıdır. Unutmayın, her kötü şeyin başında cahillik var.

5
    0 Yorumla
  • Vildan1903
    Vildan1903 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 50%
    +1 yıl

Kişiye göre değişir, kimi kuş sütü bile olan sofra hazırlar kusur bulunur, kiminin evini shit götürür baştacı edilir.. Garip bir dengesizlik.. Erkek çalışır, kadın çalışır-çalışmaz ama ortak dengeyle yuva hoş olur.. Bütün gün ev işiyle uğraşan kadın da olsa adam gece cilve ister.. Kadın köle, hizmetçi değil, hayat arkadaşı, ruh eşi olarak bakılırsa, evlenilesidir de erkek ne kadar ev'lenisi olur, muamma?😉

4
    0 Yorumla
  • kurkmantolurapunzel
    kurkmantolurapunzel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 73%
    +1 yıl

En iyi olduğu konuda kendini kanıtlasın. Ayakları yere bassın. Birine köle olarak yaşamasın. Dünyaya barış ve sevgi dağıtmak için önce öğrensin sevsin sonra çocuğuna öğretsin. Kadın olmak şu dünyadaki en kutsal şey. Anne olmak kadar mucizevi bir şey bize verilirken dünyada başaramayacağımız hiçbir şey yok. Yeterki öğrenelim öğretelim. Önemli olan çalışmak ya da ev hanımı olmak değil kendini nasıl ne kadar geliştirdiğin.

2
    1 Yorumla
    • AgileBoy
      AgileBoy
      +1 yıl

Aynen öyle Tr de bu yargılar yikilamadigi ve kadınların biraz daha caba gostermemesiyle hergun haberlerde aci haber duyuyoruz maalesef -_-

Yorumla
  • butcherofblaviken
    butcherofblaviken Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 56%
    +1 yıl

ayrım yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama tercih yapmam eğer akademik olarak kendini yetiştirmiş mesleğini eline almış biriyle evlenirsem çalışmasını desteklerim hatta mutlu olurum. ev hanımı olacak biriyle de evlenirsem kendisinin halinden anlardım diye düşünüyorum. evimi çekip çevirebilecek eşime rahat bir hayat sunabilecek durumdayım. yanisi bu durum karşımdaki kişiye kalmış. nasıl isterse, saygı duyarım.

1
    0 Yorumla
  • GodPhantaso
    GodPhantaso Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37 , eic 42%
    +1 yıl

Burası türkiye malesef kadın için şartların zorlaştığı ön yargının çok olduğu yer ne diyelim gönül isterki kadının kendi seçimlerine yürümesi ama o yürüdüğü yolda rahat bırakmaz burası haberler izliyoruz hep kötü haber hep sorunlu insanlar hep rahatsız edilen kadınlar vs vs

1
    0 Yorumla
  • EvreninEvrimsizAdamı
    EvreninEvrimsizAdamı Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl

Bir yandan diyorum ki meslek sahibi olması, kendi ayakları üzerinde durması daha iyi. Bir yandan da ben zaten çalışıyorum en azından eve gidince bir bekleyenim olsun, eve gitme isteğim gelsin içimden o yüzden ev hanımı olsun diyorum. Bende ne istediğimi tam olarak bilmiyorum sanırım.

1
    5 Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Bunun en ortasi nasil olur biliyor musunuz? Kadinin kendi meslegi olacak ama calisip calismama durumu kendine kalsin. Kocasi her zaman arkasinda olsun. Cunku evlenince cocuk oluyor ise ara vermek durumunda kaliyor zaten kadin. Ama erkek sonucta hayat sigortasi degil. Bu yuzden kadinin kendi meslegi olsun cepte

Yorumla
    • EvreninEvrimsizAdamı
      EvreninEvrimsizAdamı
      +1 yıl

Yaa aslında erkeğin maddi durumu evi rahat bir şekilde çevirebilecek düzeydeyse kadın ev işleriyle ilgilensin. Eşiyle ilgilensin. Kendiyle ilgilensin. Çalışmasına gerek yok. Ama erkek maddi zorluklar yaşıyorsa kadın da çalışmalı. Meslek konusunda haklısın ama her mesleği olan her zaman icra edemiyor bu ülkede ne yazık ki..

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Siz bir ara hayat musterek calissin diyordunuz. Tekrar mi fikriniz degisti?

Yorumla
    • EvreninEvrimsizAdamı
      EvreninEvrimsizAdamı
      +1 yıl

Düşüncelerim anlık değişebiliyor 😏

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

Anladim.

Yorumla
  • freedomofspeechh
    freedomofspeechh Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Şimdi şöyle.. bence kadının her zaman bir mesleği olmalı ki kimseye mecbur kalmasın. Ama kadınlar evlenince çocuk doğurduğu için o an çalışmak istemeyebilirler. Çünkü o bebeğin sorumluluğunu üstlenmiştir artık. Ama küçük bebeği yoksa bence kesinlikle çalışması daha doğrudur çünkü bir kadın annesine babasına bile muhtaç kalmamalı.

1
    0 Yorumla
  • taşamkocu
    taşamkocu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 83%
    +1 yıl

Evde otursun yemek yapsın beni beklesin. Bir kadın özeldir eşinin özeldir o yüzden yerinde evi eşinin yanıdır. Bir erkek evine ekmek getirmeyecek kadar aciz ise ölsün kadının görevi eşine bakıp hizmetini görmek tabi bir hizmetçi gbi değil sevgi ile hayat arkadaşı olarak. Erkeğin görevi ise evinin eşinin her eksiğini giderip onlara güzel bir hayat ve kalp dolusu sevgi vermek herkez kendi işini yaparsa huzur o zaman bulunur

0
    0 Yorumla
  • omer26_
    omer26_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

evledigim kadin istedigini yapabilir ozgur isterse ev hanimi olsun isterse calssin. istersede sevdigi spora yazilip orda spor yapabilirim tabi cocuklara iyi anne olucak herseye bagirmiycak bagarar yetisirse bir cocuk her kaba olur benim gibu bey efendi kibar olamaz

0
    2 Yorumla
    • mert1842
      mert1842
      +1 yıl

Sonunda EGO yapmamış olsaydın beğenecektim

Yorumla
    • omer26_
      omer26_
      +1 yıl

ornekleme yapmak egomudur

Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

kariyer hedefi varsa çalışmalı eşim olacak hanım..
    sırf para için kimsenin stresini sıkıntısını çekmemeli..
    ev hanımı olupta eve kapansın demiyorum ki beraber yemek yapmanın keyfi var..
    sosyal projelerde yer alsın.. Çocuk esirgeme kurumu gibi, huzurevleri gibi..

2
    0 Yorumla
  • ALSalvatore
    ALSalvatore Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Çok gereksiz bir soru. Basarili erkek ya da kadın herşeyi idare edebilir. Her ikisininde hayatta alması gereken yapması gereken sorumluluklar vardır. Bir evlilikte yardımlaşma düşüncesiyle yükü hafifletmek düşüncesiyle çalışıyorsa çalışsın. Yük denince akla kendi ihtiyaçları içinde soylenebilir. Dışarıda çalışmayı farklı algılayan her önüne gelene ıs yerinde pas veren karaktersiz bir kadin olmadiktan sonra hayat gayet güzel olur.

1
    0 Yorumla
  • osmannur
    osmannur Takip Et
    Xper 5 Yaş: 51
    +1 yıl

Bayanlar önçe okumalı adademik kariyeri olmalı evlenince çocuk falan bunlarla uğraşacağı için evinde kalmalı ama mesleğinde olmalı çünkü evlendi kişi ölür kumarbaz olur hayatın çıkılmaz bir döngüye sokar yarılmak zorunda kala bilir o zaman hayatını idame ettirmek için meleği devreye girmiş olur bence bayanlar bayların en kıymetlı hazineleridi kıymetli altın vs gibi şeyleri nasıl koruyo saklıyorsak bayanları daha da iyi muhafaza etmeliyiz

3
    0 Yorumla
  • Dorukkan
    Dorukkan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

2
    1 Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Soruyu soran hanımefendi bende sana soruyom ideal koca temizlik personeli olanmı bakan vali olanmı. nedeninide soruyom tabii

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Büyüklerimizin deyimiyle kolunda Altın bileziği yanı mesleği olmalı bir kadının yapsın ya da yapmasın...
    Ha çalışmak istiyorsa da eğer çocuk en erken 5 yaşına gelince filan başlamalı yoksa çocuk hep sevgi eksikliği içinde büyür.
    Bir çocuğu anne büyütmeli
    Anneanne babaanne ya da dadı değil.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Çalışsın çalışsında ona bir sey demiyoruz ama yorgunum , gec geliyorum diye diye evde yemek yapmazsa , temizlik yapmazsa evi çekip ceviremezse bende kendime sorarim ulan niye evlendim ki ben ha bekar he evli hicbir fark yok ki hayatimda, negatif olarak aslinda hayatim bile kısıtlandi derim kendi kendime

1
    5 Yorumla
    • hvva97
      hvva97
      +1 yıl

Bunu neden sadece kadının sorumluluğuymuş gibi düşündün? Hayat müşterek bir daha düşünmelisin.

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Sen işten eve gelince yorulmuyomusun kadının yorulmasını öne sürüyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yoo ben şu an bekarim evimde gayet temiz her hafta köşe bucak temizlerim titiz biriyim , yemegimi iyi kotu hazirlarim ama evlenincede ben yapicaksam o yoruldum filan diyecekse niye evlendim ki onu soruyorum

Yorumla
    • hvva97
      hvva97
      +1 yıl

Bak şöyle düşün o evlenene kadar bu işleri senin gibi yapıyor sen de yapıyorsun sonra evleniyorsunuz ve o bunları yapmaya devam ederken sen neden kendini geri çekiyorsun. Yani sanki o yeni bir işe başlamış gibi her şeyi yapacak ve sen öylece duracaksın. Tamam kadına erkeğe belli şeyler yaratılıştan verilmiştir ama ben evlendikten sonra yapmam diyorsan bu kadını ezmekten başka bir şey değil. O çalışıyorsa ne yapmayı düşünüyorsun yine de her şeyi o mu yapmalı?

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

O zaman işe gitsin diyemezsin

Yorumla
  • Güzelsevmek
    Güzelsevmek Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 50%
    +1 yıl

Maddi gereklilik yoksa çalışmayabilir, evi idare etmeyi de küçümsemeyin öyle kolay bir iş değil. Hatta çalışmak daha kolay

4
    0 Yorumla
  • SchrodingersCat
    SchrodingersCat Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 65%
    +1 yıl

Ya sinirleniyorum bakın bildirim geliyor kadınları böyle böyle bir oldunuz sacma sapan şeyler kadın da erkekte insan olsun düzgün karakterli olsun. evliliği ve çocuğu da ona gore yapsınlar

2
    0 Yorumla
  • Sazimentt12
    Sazimentt12 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Calisan calismayan diye ayirim yapmak yanlış.. insan olsun huzur versin gururla kolunda gezdirebilsin sadakatli ve sevgi dolu olsun para bir sekilde kazanılır..

2
    1 Yorumla
    • askmaviydisonsuzdu
      askmaviydisonsuzdu
      +1 yıl

Ki ev kadını da çalışıyor aslında bir emek var bu yüzden çalışan kadın çalışmayan kadın diye bişi yok

Yorumla
  • Volkan_91
    Volkan_91 Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 51%
    +1 yıl

Hiç fark etmez ama kadın çalışması gerektiğini düşünüyorum sosyal ekonomik geliri olmalı, malum günümüzde şerefsiz erkek çok en azından geliri olmalı kadın el üstünde tutulmalı Mustafa Kemal Atatürk'üm böyle diyor bizde ona uyarız

0
    0 Yorumla
  • murat_bzsln
    murat_bzsln Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

Hiç fark etmez aşkın yaşı mesleği yoktur ama şöyle bir şey var yemek yapmasını bilmeli insan ful kitap okumayla bir yere varılmıyor sonuçta el marifetide lazım insana

1
    0 Yorumla
  • noyansgt
    noyansgt Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 30%
    +1 yıl

İkisinden de yana değilim. Bireylerin ikisi de çalışıyor olabilir. Hal böyle iken evdeki erkek eşine yardım etmeli ve ev işlerini beraber yapmalılar diyorum...

1
    0 Yorumla
  • İlkeer06
    İlkeer06 Takip Et
    Guru Yaş: 39
    +1 yıl

meslek sahibi kadın kadın gibi kadın.
    çalışmayıp evini idare edemeyen cok kadın var calısıp calışmamasından cok. evine ailesine özeni ilgisi cabası önemli ve bunlardaı severek yapıp yapmadığı

1
    0 Yorumla
  • ByZii
    ByZii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 76%
    +1 yıl

Benim gönlümün sultanı evimin HANımı ne isterse onu yapar. İster çalışır, istersede sadece çocuklarımızla ilgilenir.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Benim annem hem evine ekmek getirir, hem işi eve getirir öğrencileri için ders hazırlığı yapar, hem sabah kalkar kalkmaz yemek yapar, hem de 2 günde bir temizlik yapar. Evi pırıl pırıldır.
    Hiçbir ev hanımı annemin tırnağı olamaz.

2
    4 Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

Annene yardımcı olmuyor musun?
      Biraz yardımcı ol annene :) işlerin ucundan tut

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Annemle aynı şehirde değiliz.

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

Hmmm sen yuvadan uçunca işler annene kaldı sanırım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Lisedeyken biraz yardım etsem de o kızıyordu ders çalışmamı söylüyordu. Şimdi bütün işler ona kaldı.

Yorumla
  • Deistmm
    Deistmm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 52%
    +1 yıl

Devir tek maaş ile geçim devri değil herkes kendi alın teri ile kazanmayi kimseye muhtaç olmamayı öğrensin yok ben kadınım kocamın maaşını harcarim demesini desteklemiyorum erkekler ATM değil

0
    0 Yorumla
  • SonSarımay
    SonSarımay Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 49%
    +1 yıl

Eğer bunun kararını vermek bana kalıyorsa, çalışsın. Çalışmayı istemiyorsa çalışmaz zaten. Olmadı sanayiye Harun Usta'nın yanına veririm hayatın zorluklarını görsün biraz.

0
    0 Yorumla
  • Gamze1337
    Gamze1337 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Bir kadın hem evine bakabilir hemde çalışıp ayakları üzerinde durabilir öyle de olmalı. Bir erkeğin eline bakmak bu zamanda cidden ölü yatırım bence. Hele ki devir bu kadar kötüylen yarın ne olacağın belli değilken herşeye hazırlıklı olmalı bir kadın. Bu yüzden de ayakları sağlam yere basmalı. Basmalı ki özgüveni olsun.

0
    0 Yorumla
  • Emreykaya3545
    Emreykaya3545 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Valla şimdi ne desem bilemedim aslında kadın erkek eşittir lafına katılanlardanım evin işlerini ortak görülmesi gerek kadın erkekte çalışması gerek eğer güzel bir yaşam standartları isteniyorsa evde bir kişinin çalışmasıyla olmaz benim düşüncem herşey eşit olmalı

0
    0 Yorumla
  • Srdrydn
    Srdrydn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36 , eic 64%
    +1 yıl

Çalışan biri olması daha iyi. Hem maddi açıdan ailenin yaşam kalitesi bir tık yukarı çıkar hemde iki tarafta çalışınca birbirleri için empati kurmaları daha rahat olur

0
    0 Yorumla
  • mt_rider
    mt_rider Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 33%
    +1 yıl

Artık ev hanımı kadınla aile kurmak ve maddi olarak aileyi geçindirmek zor. Ticaretle uğraşan zenginlere göre. Maaşlı çalışan için zor. Zaten kimse azla yetinmiyor. O yüzden çalışan kadın.

0
    0 Yorumla
  • Hazel39
    Hazel39 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

çalışan feminist kendi Ayakları üzerinde duran kadin ayrıca hem çalışıp hemde evinin kadini olabilen bence

1
    4 Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Yorumla
    • Hazel39
      Hazel39
      +1 yıl

Bu düşüncelerini yoruma yaz lütfen benim yazımın altına yazma

Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Sanada bayılmadık

Yorumla
    • Hazel39
      Hazel39
      +1 yıl

Bayilmadigin için teşekkür ederim

Yorumla
  • ecetann
    ecetann Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 42%
    +1 yıl

Ben yerine göre ev kadını da olurum lakin benim için öncelikle kariyer. Yarın bir gün o it bakmayacak bana. Kendi ayaklarımın üzerinde durabilmeliyim

1
    5 Yorumla
    • deadialand7
      deadialand7
      +1 yıl

eşine it diyen birisin seninle kimse evlenmez

Yorumla
    • ecetann
      ecetann
      +1 yıl

Eşime it demedim? Eğer böyle bir düşünceye sahipse ittir. Kardeşim hani evde otursun hamur yoğursun ayakları yapmasın bir erkek. Kadının elini kolunu bağlamasın

Yorumla
    • ecetann
      ecetann
      +1 yıl

Varsın olsun kımse evlenmesin bir kez geliyorum dünyaya hayat benim hayatım.

Yorumla
    • deadialand7
      deadialand7
      +1 yıl

sen doğru bir insan değilsin

Yorumla
    • ecetann
      ecetann
      +1 yıl

Eyvallah kardeşim sen doğrusun

Yorumla
  • kral_92
    kral_92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Eğer bir kadının evlenmeden önce çalışma hayatı olmuşsa meslek sahibi ancak olmadıysa evlendikten sonrada ev hanımı olarak devam etmeli. Yoksa parayı bulunca sapıtıyorlar. Ben öyle düşünüyorum. ☺️

1
    0 Yorumla
  • adımcafer
    adımcafer Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 46%
    +1 yıl

çalışsın. çalışmayan kadınlar hep şunu söylüyor "ben saçımı süpürge ediyorum sen eve gelip yatıyorsun"

1
    1 Yorumla
    • mozerellaaa
      mozerellaaa
      +1 yıl

haykırdım :D

Yorumla
  • DusunenHanim
    DusunenHanim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Bazilari hem calisan hem ev hanimi olan demis. Ben de ben calissam bile evi kendisi gecindiren erkek isterim o halde. Kisasa kisas.

1
    0 Yorumla
  • ÜNSALCEM
    ÜNSALCEM Takip Et
    Yoda Yaş: 63 , eic 46%
    +1 yıl

Ben ayırtetmiyorum her ikiside gönlümün sultanı olur

2
    0 Yorumla
  • loverboy22
    loverboy22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Kendine bırakırım isterse çalışır istemezse çalışmaz benim sevgim veya görüşüm ona karşı değişmez

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.

Çalışıp çalışmamak kadının kararı, ikiside evlenilesidir.

2
    1 Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Yorumla
  • romantikseraeri
    romantikseraeri Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 35%
    +1 yıl

Kişiye göre değişir ama ev hanımı daha iyi bı tercih

2
    0 Yorumla
  • Tüccar-Bey
    Tüccar-Bey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

Ev hanımı olsun benim rahatımı sağlasın , bana bebek gibi baksın sadece bunu isterim çalışmayla falan kendini hiç yormasın :)

0
    0 Yorumla
  • tenekee
    tenekee Takip Et
    Bilge Yaş: 49 , eic 48%
    +1 yıl

Nüfüsun yüzde 88'nin 4000 liradan az maaş aldığı bir ülkede kadın nasıl çalışmadan para bekler. Bekleyen yüzde 12 ve üstü zaten tuzu kurular

0
    16 Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Kadın para bekler ne boş bir anlatım sende çoçuk temizlik bekleme bir kadından

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Sen lafı nerenden anlıyorsun. Erkekler artık tek başlarına evi döndüremşyor. Tek asgari ücret ile ev bakamazsınuz. Bu yüzden kadın evde kalıp ben çalışmıyorum diyemez. Oda çalışmalı. Ev temizlik işine gelince valla biz babalarımıza benzemiyoruz. Elimizden herşey gelir. Kısaca büyük şehirlerde yaşayıp özel sektörde çalışan evli insanların yüzde 90 nı çalışmak zorunda kadında erkekte. Anladın mı?

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Asıl sen nerenden anlıyorsun

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Terbiyesiz

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Ben sadece herkes eşit dedim insan gibi yaz kadın evde para beklemesin ne demek acaba adam gibi yaz

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Tabii işine gelmez. Sen yat adam sana baksın. Birde nazlan. Sürekli alışverişe çık. Magazin programlarına katıl işin gücün yok.

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Ben evli değilim çalışıyorum. Sen nerden biliyorsun da böyle konuşuyorsun

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

https://youtu.be/Kjvj3cy7hpA

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Bunu izle dizi anlatıyor

Yorumla
    • tenekee
      tenekee
      +1 yıl

Sizi anlatıyor

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Hemde okuyorum

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

İzlemiyorum

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Bak akıllı ol

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Yazdığını oku ben kadın çalışmsın demedim

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Sadece düzgün yaz dedim

Yorumla
    • burcuyıldızzzm
      burcuyıldızzzm
      +1 yıl

Burda kaç kişi yorumlarında aslan gibi ben evime. Tek bakarım demiş sende eğer bir taraflarına güvenmiyorsan evlenme

Yorumla
  • kirlak28
    kirlak28 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Bu eşimin kararı kendisi nasıl isterse öyle olur ne zorla çalış derim nede çalışma derim kendisi bilir

0
    0 Yorumla
  • tutkuylasevbeni
    tutkuylasevbeni Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Evliliği anlamsız hale getirdik biz insanlar. Şimdi de o mu bu mu diye soruyoruz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadın çocuğu oluncaya kadar çalışmalı bana kalırsa. Çocuk oluncada güzel bir şekilde büyütmeli diye düşünüyorum

3
    7 Yorumla
    • Blackwarrior38
      Blackwarrior38
      +1 yıl

Tam aradığım cevap...

Yorumla
    • AgileBoy
      AgileBoy
      +1 yıl

Çocuk bakmak sadece kadının görevi değil ki ama?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadının görevi değil tabiki de. Ama emzirmek ve anneye olan bağlılık ve birşeyleri öğrenmesi için normal çalışma saatleri (8-5) olduğundan daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu dğşğnüyorum. Ya anne ya baba birinin vefakarlık göstermesi gerekirse bu anne olmalıdır. Çalışan bir ailenin çocuğu olarak her ikisinide çok az gördüğümden böyle olması gerekir diye düşünüyorum :)

Yorumla
    • Blackwarrior38
      Blackwarrior38
      +1 yıl

Kesinlikle ama anne şefkati farklıdır... Çocuk anne şefkatinden mahrum kalmamalı bence...

Yorumla
    • AgileBoy
      AgileBoy
      +1 yıl

Zaten doğum izni var ilk 6 ay sonra da ücretsiz olarak. Baba ya da ilk 1 ay izin sonraki 2 ay ücretsiz diye biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İşte o verilen zamandan daha fazlası olmalı diye düşünüyorum. Bir çocuğu kendi yetiştirmenle başkasının yetiştirmesi çok farklı çünkü

Yorumla
    • AgileBoy
      AgileBoy
      +1 yıl

Aynen haklısınız. O yüzden anne için ücretsiz olarak 2 ya da 4 seneye kadar çıkabiliyor diye hatırlıyorum

Yorumla
  • OBELISK777
    OBELISK777 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

İyide zaten ikisinide yapmıyorlar mı yani çalışan kadın olursa ev işlerini kim yapıyor erkek mi 😀

1
    6 Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

beraber yapiyorlar

Yorumla
    • aşkarayanx
      aşkarayanx
      +1 yıl

Eşitlik yardım etmek eş eşin yanında olur

Yorumla
    • aşkarayanx
      aşkarayanx
      +1 yıl

Annem hem çalıştı işte evde ev işleri babamda yardım etti bende kardeşimde
      Eş sadece yatakta eş değildir

Yorumla
    • DusunenHanim
      DusunenHanim
      +1 yıl

@aşkarayanx

Haklisiniz beyefendi. Babanizdan ve sizden de Allah razi olsun.

Yorumla
    • aşkarayanx
      aşkarayanx
      +1 yıl

Belki de bu kadar iiyiii olduğum için yanlızım

Yorumla
    • aşkarayanx
      aşkarayanx
      +1 yıl

Senin kalbin güzellik anladı beni ben teşekkür ederim😀

Yorumla
  • bade90
    bade90 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl

namuslu olsun beni sevsin
    eli helalinden ekmek tutsun yeter ❣️

1
    0 Yorumla
  • ezgi32
    ezgi32 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 47%
    +1 yıl

Her Şey bitti şimdi de kadınları buna göre mi ayırıyorsunuz?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ev hanımı olmak istiyorsa ev hanımı olan çalışmak istiyorsa çalışan kısacası istediğini yapan kadın özgürlük adına herkesi kariyere sürüklemeyin bir ev hanımı da okuyabilir. Okumak sadece üniversite okumak değil bilinçlenmektir.

2
    0 Yorumla
  • Fatihkzc
    Fatihkzc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 48%
    +1 yıl

İsteğine göre yani benim dememle hayat sürülmesi sorun olabilir

1
    0 Yorumla
  • İssizlikdizboyu
    İssizlikdizboyu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 32%
    +1 yıl

Altın bilezik derler ya o bulunmalı bence insanın kolunda
    Mesleğini yapıp yapmamak ona kalmış

1
    1 Yorumla
    • Dorukkan
      Dorukkan
      +1 yıl

Yorumla
  • hytrl
    hytrl Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 41%
    +1 yıl

Farketmez, her kararına saygı duyarım. Evlenecek olsam bunu faktör olarak belirlemem yani.

1
    0 Yorumla
  • Oze474747
    Oze474747 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bana göre, kadın istediği zaman istediği şeyi yapsın, ama yeterki bana sadık kalsın? Beraber aksiyon aşk mutluluk huzur, kısacası herseyin bileşimi olması lazım🌹

1
    0 Yorumla
  • Anonim1010
    Anonim1010 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Çalışabilir. Erkeğin maaşı düşükse kocasına destek olma adına çalışabilir. İyi ise de evde canı sıkılıyorsa işkerden oturmaktan işte çalışması yine iyi

0
    0 Yorumla
  • Camelliaa
    Camelliaa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 25
    +1 yıl

Mesleği cepte dursun ama Ev Hanımı olsun.

4
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (126)
Devamını Gör(171)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Ev hanımı mı, meslek sahibi kadın mı tam evlenesi kadındır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eş olarak çalışan kadın mı, sadece ev hanımı olan kadın mı? 9 cevap verildi
Evinin hanımı olan bir bayanla mı evlenirsiniz yoksa çalışan bir bayanla mı evlenirsiniz? 16 cevap verildi
Evlenilecek kadın sizce meslek sahibi mi olmalı yoksa ev hanımı mı olmalı? 33 cevap verildi
Günümüzde çalışan eş mi yoksa ev hanımı mı evlenmek için ideal ? 20 cevap verildi
Günümüzde çalışan eş mi yoksa ev hanımı mı evlenmek için ideal? 27 cevap verildi
Çalışmayan, ev ve çocuklarla ilgilenen ama zengin koca isteyen kadın mı? Yoksa çalışan ama ev... 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanır, bu durum normal mi?
  • Bugünün küçük mutluluğu: çilekli dondurma, sizin ki ne?
  • Mesajlara bakmayan erkekten sevgili olur mu, ilişki yürür mü?
  • Kendinde en çok beğendiğin şey nedir?
  • Kadınların göğüs dışında fiziksel olarak en dikkat çeken bölgesi nedir?
  • Aşkı kalıcı yapan şeyin tutku mu, yoksa arkadaşlık mı olduğuna inanıyor sunuz?
  • Birinin değişmesini beklemek sevgi midir, yoksa kendini kandırmak mı?
  • Birinden hoşlandığınız zaman ona nasıl hissettiriyorsunuz, bu konuda başarılı mısınız?
  • İlişkilerde erkekler görmek, kadınlar da duymak mı ister?
  • Ayrıldıktan sonra karşı cinsi unutmanız ortalama ne kadar sürüyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨