AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
Bu devirde guvenip esimi calistirmayi pek düşünmuyorum heryer oc kaynıyor.
Walla bence bir ev hanımı 3 iş kadınına bedel, ev deyip geçme zor olay. Hele de çocuk varsa..
Doğru. Tandığım hiç bir iş kadını ev temizlemiyor.
Onu bilemem ama ev kadını eğer gerçekten evde yaptıklarını ticarete dökse günlük 1200 tl ye denk geliyor sanırım.
Haklisin
Kadın benim kölem değil. Ayakları üzerinde dursun yeter.
her ikisinin ideali vardır. Ancak kişilik meselesi diyorum.
Bebek ile iş aynı anda yürümez ama belli bir yaştan sonra bir kadın istediği mesleği yapabilir...
Çalışsın ama eve ekmek getirmesin. Kendisi için çalışsın.
Mesleğinde başarılı, evin de tam bir anne gibi olan kadın her zaman en iyisidir!
Bişeyler paylasa bildigin zeki ve ahlaklı kadın tam evlenesi kadındır
parası pulu tatava. ben her zaman sadakat liyakate bakarım.
Kadınlar isterse çalışır istemezse ihtiyacı yoksada çalısmaz. Eş seçimi çalısıp çalısmamasına gore yapılması yanlış.
Çalışması için ısrar etmem çalışmasına hayır çalışma demem tercihi eşime bırakırdım
İyi bir meslek sahibi olsun, benim masrafım çok olur
Ev hanımı olanlarla muhatap bile olmuyorum pis böcekler :DDD
Valla sevgi saygili adaletli bir insansa 2siylede evlenilir
Bence , hemen annelik düşünüyorsa çalışmasın . Anneyle büyüyen bebekler daha mutlu oluyor çünkü ama yine de okusun derim , ileride eşiyle sıkıntıları olursa ona bağlı olmasın.
Dinimizde kadının çalışması, günah! Ama bu yaşadığımız serüvende kadınlarda çalışıyor. Ben karşıyım ben kadınımı çalıştırmam!! Evde otursun yemek temizlik yapsın:)
Kadının çalışması günah değil araştır da konuş
Yanlış biliyorsun kardeşim. Kadının çalışması günah değil. Karma ortamda çalışması günah. Sadece kadınların olduğu yerlerde çalışabilir. Sadece günümüzde bu şartlar çok fazla olmuyor o kadar. Diger koşulda buna gunha diyemezsin. Genelleme yapmamalisin
Ne araştırması ya dinimiz müsade etmiyor ben böyle bilirim
Dinimizin emrettiği şeyi eksik ve yanlısı söylüyorsun ama
Aynen ya sonra bunun gibiler yüzünden insanlar dinden soguyor ayrıca sen kimse üstünde baskı kuramazsin bilgiyi ver ve kararı ona bırak kimse üstünde baskı kurup kimseden elinden iradesini alamazsin erkek kişi
Ne arastirmasi demi sana çok uzak bir kavram olduğu belli
Günümüz şartlarında kadının çalışması doğru değil. Çünki demokrasi ile yönetilen bir ülkede olduğumuz için ister istemez bazı şeylerde zorunlu oluyoruz bir erkekle aynı odada aynı mekanda saatlerce oturmak bu güzel görülen bir şey değil dinde.
Sakin arkadaşlar tartışmaya gerek yok. Sadece yanlış bildiğimiz şeyleri düzeltmemiz gerek.
Hz Muhammed'in bile eşleri çalışmışken günah demen ayrı bir şey
@taşamkocu pardon da ben ne yazmışım yukarıda bir dönüp tekrar oku istersen
Iyi de ona bakarsan sokaktada kadın erkek beraber bulunuyor o zaman kadınlar ve erkekler için ayrı dışarı çıkma saatleri koyunda sokaktada biraraya gelmesinler
Bir saniye ya hanımefendiler tamam haklısınız ama şöyle birşey var ki günümüzdeki bu taciz tecavüz olayları arttığı için kimseye güven olmuyor ve benim araştırmalarımda şunu buldum (Kur’an-ı Kerim’de Hz. Peygamber (asm)'in kadınlardan biat almasının zikredilmesi (Mümtehine, 60/13), İslâm’da kadının iradesinin bağımsızlığını açık bir şekilde ortaya koymaktadır. Bu itibarla kadın olmak, hak ehliyetini ve fiil ehliyetini daraltan bir sebep değildir.) yani ruhen ve bedenen karşı tarafı suistimal ederse eğer günahtır. Çalışması benim görüşümle olmaz eğer ki yanlış telaffuz ettiysem affola
@Abcdefshgh ben size değil yoruma karşılık olarak bunu yazdım.
Erkeklerle çok içli dışlı olmayacağı bir ortamdaysa calsimasinda hicbir problem yok kardeşim.
@taşamkocu pekala
Uyusinsan ve tasamkocu Kitabimizda kadın için derki konuşurken sesini edali bir şekilde kullanma ve erkeğe de derki haramdan gözlerini sakinsinlar eğer erkeğin olduğu yerde kadının olmasi günah olsaydı Allah kadınla erkeğin arasında nasıl bir iletişim ölçüsü olmasi gerektiğini belirtmeden direk erkeklerin yanında kadınlar olmasın derdi Allah herseye bir ölçü koymuş Allah in ölçülerini yok etmeyin ya da daraltmayin neyse o na uyun kendi kafanıza göre günahkar uydurmayin
@abcdefshgh onu bilemem ama günümüzde nerede var böyle erkeğin olmadığı yer bana birkaç yer belirle ve o milyonlar kadar kadın varken hangi birini erkeksiz bir ortama koyacaksın saygı duyarım
https://youtu.be/uU4wtVV_5hs
Ufkum açıldı teşekkürler o vakit 🤩bakın sinirlenmeye veya şiddetlenmeye gerek yok bazılarında kızarak yazılmış cümleler okudum lütfen kızmayın tamam yanlış düşünüyor veya yanlış telaffuz etmiş olabilirim bu yüzden teker teker özür dilerm
@Uyusİnsan ben bugünkü koşulların buna çok el vermediğini ilk yazımda zaten söyledim. Ben dinimizde var olan emri söyledim sadece
Okuduğunu anlamamissin uyusinsan ben dedim ki kadında erkekte bir arada bulunur günah değil ama aralarındaki iletişim ne ölçüde olacak bu Kitapta var diyorum kadın edali konuşmaz erkek Te harama bakmaz. sende ki sorun ne biliyomusun namus kavramini yalnızca kadına ait goruyorsun erkeğin de namusu var erkekte namusunu korumalı
Tamamı günah olmayan birseye her koşulda günah demek sizi vebale sokar. Fıkıh ince ayrıntıları olan bir durum. Fetvası kişiden kişiye de değişiklik gösterir
Uyusinsan sorun değil her Müslümanın bir hatası olabilir önemli değil ve Özür dilemek te bir Erdemdir⚘⚘⚘kibarligindan dolayı teşekkür ederim
Diyelim ki bir kadının kocası yok veya eve ekmek getirmiyor. Ama çocukların karni doyması lazım. Eee ne olacak? Bu durumda İslam o kadına çalışma aç kal mı diyecek? Mümkün mü böyle birşey?
Bende özür diliyorum ya tamam pek fazla üstüme gelmeyin çünkü çok sabredemiyorum anlattıklarınız için söyledikleriniz için minnettarım her ne kadar olursa olsun birşeyler öğrendim yanlış düşünüyormuşum tekrardan teşekkür eder ve sizi bu durumda kızdırdıysam özür dilerm
Ben kızmadım ki. Sadece yanlışı duzeltmeye çalışıyorum. Kalbinizi kırdıysam ben özür dilerim
Ben şu an buradan şöyle bir şey çıkardım ( kadın çalışabilir namusuyla çalışabilir erkeklerin iç içe olmadığı bir yerde çalışabilir ve dinimizde kadının çalışılması ile ilgili günah yoktur ya da belirtilmemiştir)
Abcdefshgh teşekkür ederim önemi yok özür dilemenizin
Uyusinsan ve abcdefshgh 😊 Kitabimizda hem erkeğin hem de kadının toplum içinde yani (kadın erkek karmasi) olan yerde kadına edali konuşma erkeğe de haram a bakma diyerek bir ölçü koymuş oluyor yani kadın ve erkeğin aynı ortamda olmasi günah değil Allah in koyduğu sınırı yani kadının isveli konuşması ve erkeğin haram a bakması günah. Ayrıca suna lütfen dikkat edin erkek kendi namusunu korumalı kadında kendi namusu nu korumalı ikiside Allah in kurallarına uymali kadını eve kapatmak ya da kadını erkeklerin arasına koymamak çözüm değil cozum:Allah in dediğini şekilde kadın kendi üstüne düşeni yapacak erkek Te kendi üstüne düşen sorumlulugu yapacak. Ayrıca kimse kimse üstünde baskı kuramaz kitabimizda Allah peygamberimize söyle diyor :sen yalnızca bir tebliğ edicisin yani bu su demek sen sadece doğru ve hak bilgiyi soylersin zorla ve baskiyla kimseye bişi yaptiramazsin ki zaten iman kalpte olur yani sen ilerde ne Karina ne kızına baskı yapamazsin doğru ve hak olanı söyleyip gerisini onun iradesine birakirsin birde söyle düşün bir kadın mirasindan harcamasimi daha güzel yoksa mirası varken bile benim elim ayağım tutuyor gidip çalışıp alın terimle para kazanayim demesimi daha güzel bu yüzden kadının çalışma hakkını elinden almayin
Uyusinsan özelden yazarmisin
Aşkmaviydisonsuzdu özür dileyerek söylüyorum özelden yazamıyorum yeni katıldım uygulamaya xper yok yani
Tamam sen kabul et takip isteğimi ben yazarim
Tamam
Takibimi kabul et ve beni takip et ben yazarım
Takibini kabul edip seni takip ettim
Beni takip et yazamiyorum
Takip isteği gönderdim
Meslek sahibi olmak, kimseye muhtaç olmamak ve kendi ayaklarinin uzerinde durmak çok guzel bir şey , imkaniniz varsa okuyun
Evde oturanin masrafi calisandan daha cok. Uygun bir iste calisabilir elektrik su dogalgazi odesin yeter =)
Tamam kadın çalışsın sende ev işi yap ortak yapılması lazım
@burcuyıldızzzm ohooo sorun yok yaparım yardımcı olurum. ben kendı kız kardesımden bıle su ıstemıslıgım yok , annemi yormam bulaşığına kadar yıkarım
Ne mutlu sana
Evet bireyler asgari ücretle geçiniyorsa katkı ve yardim amaclı eşide çalışabilir çocuk olunca zaten ev hamimliginada yonelebilir
Ev hanımı diye bir şey kalmadı artık herkesin bir mesleği var ve tabii ki mesleği olan kadın tercih edilir daha çok.
Kadin calismasin diyenler ekonomik gucu olmasin ben dovsem de aldatsam da beni birakamasin kafansinda olanlardir genelde
Bu görüşünüze katılmıyorum islamı iyi anlayan bir insan hanımını başka erkeklerin içinde çalıştırmaz bununla birlikte ne döver ne söver ne de aldatır hanımından korktuğu için değil allahtan korktuğu için. Aynı şey kadın içinde böyledir kocasını ve yuvasını son derece mutlu etmeye çalışır çünkü dinini iyi öğrenmiş bir kadın allahın rızasının bunda olduğunu bilir ama dinsizleri veya dinini iyi öğrenemeyen öğrenmek istemeyen araştırmayanlarada sözüm yok öğrenmemekle çok büyük kusurları var
@muratc34 illa erkekler arasında çalışmak zorunda değil kadın
kadınların arasında da çalışabiliyor.
Evet haklısınız ama maalesef çoğu kadın da sadece kadınların çalıştığı işleri beğenmiyor
Saygılı kadındır sorunun cevabı şuanki kadınlar en ufak şeyde küsüyor terk ediyor
Ayarlarizz. Evde boş boş durmasın. Onunda hayatı var
Mesleği varsa çalışa bilir. okuma mişsa çalışmaması daha iyi
Meslek sahibi, ekonomik özgürlüğünü kazanmış kendi ayaklari üzerinde durabilen kadın.
İnsan olsunda düzgün bir kız olsunda gerisi önemli degil
Meslek sahibiyim
Evlenmeyecegim
Evlenseydim maddi durumum iyi olduğu müddetçe calismazdim.
Birlikte mutlu olalımda çalışsın veya ev hanımı olsun farketmez.
sokakta hanım efendi mutfakta aşçı yatakta ve batakta eş :D
Güven versin şefkat göstersin sevsin huzur versin nasıl mutluysa onu yapsın ister otursun ister çalışsın
İkisi de uyar bana önemli olan iyi geçinmek anlaşabilmek.
Çalışıp kendi kuaför ve makyaj vb şeyleri alması yeter 😂
Çalışan kadın daha bakımlı daha kadınsı oluyor bence çalışanladın iyi ev kadını salıyor kendini
para vermez bakıma yollamazsan tabi salar araba gibi düşün :D
Meslek sahibi kadın niye derseniz çalışan kadınla seks olmuyor mu çocuk ev iş yemek olur yani hem kadın çok farklı
Ev hanımı olmak çok zor herkes başaramaz.
Her iki tarafinda insani degerleri yuksek olsun yeterli bence geri kalan tiri viri
Kesinlikle meslek sahibi ayakları üzerinde duran bir kadın olmalı.
Ev hanımları iş kadınlarının zorluklarını yaşamıyor o yüzden meslek sahibi kadınlar daima öndedir..
Evde dursun iş hayatında harap olmasın
Keşke herkes senin gibi düşünse 😊😊😊🤗🤗
Malesef o düşünce eskide kaldı çünki asgari ücret 2000 ev kiraları istanbuldaysan 1500 bir kisi evi yoksa zengin değilse tekbasina evi gecindirmesi için 2 veya 3 is yapmasi gerekiyor eşimi goremiyeceksem evlenmem gerek yok zaten
Tabi orası öyle çok haklısın
@emremete80 sabah seninle işe giden akşamda seninle işten dönen bir kadını görsen de tartısmaktan başka bir şey yapamazsın. En basitinden yemek problem olacak yorgunluk stres olacak. Hepsinden önce onun çalışıyor olması "sen yeterli para kazanamadigin icin ben calismak zorunda kaldım" kisvesi altinda olacak. Buda ummadık yerlerden ummadık sorunları doğuracak. Ondan dolayı bence erkek gerekirse gece taksiye çıkmalı ama yine de geçinmek için kadını çalışmaya mecbur bırakmamalı, ondan gelecek olana bel bağlamamalı.
Ben sana söyle anlayatim o zaman gece gündüz çalıştım eşimle kardes oldum para kazandım evime baktım eşim ne dedi söyliyeyim bize neden zaman ayirmiyorsun ne zaman bizi gezdirecesin hayat musterek lafini ben cikarmadim ekonomi bakanida değilim zenginde onlar eski Türk filimlerinde kaldi malesef bende calismamasini isterim fakat ne ana ne baba ne dayi var destek olmadan tek basina yapamassin karini goremiyeceksen evlenme
Ayakları üzerinde durabilen kadınlar tabiikide
Benim için ideal eş, ev hanımı.. 👍
#Vesselam
Çalışsa çalışmasa zaten o Kadın senin evin hanımı oluyor.
@PrettySam çalışıp da niye daha fazla yorulsun? Gerek yok elin adamlarına para karşılığı hizmet etmesine, hürmet etmesine..
Eşine ve çocuklarına yapsın yeter.. Ben ona bakarım
Çalışmak artık bu devirde sadece fiziksel değildir, zekası olan evinden de çalışır. Senin kadının çocukları özgüvenli yetiştirebilmesi için ilk önce kendisi o özelliğe sahip olmalı. Olur da isterse maddi katkıda bulunmak, engel olma destekçi ol derim.
@PrettySam onun bana maddi değil manevi desteğine ihtiyacım var..
Bu sanılmasın ki ev hanımı olup da özgüvensiz olsun.. Öyle ev hanımları varki, aldığı eğitim ve bilgisiyle, cebinden 10 iş kadını çıkarır..
Eşine verdiği destekle, ülkesine yaptığı katkıyı hesaplarsak, nice çalışan kadından daha faydalıdır..
Hz. Hatice (ra) Rasulullah’ın (asm) ilk eşi ve ilk müslüman olan kişi..
Onun verdiği destekle İslam alemi bu noktada.. Onun Rasulullah’a (asm) verdiği desteği, 10.000 sahabi veremez..
Maço bir kişiliğin var, hep senin isteklerin söz konusu nedense :). Kadın isterse ona engel olman yanlış. Ev hanımlığını kendi tercih etmeli sen değil.
@PrettySam seninle anlayışlarımız farklı..
Benim için çocukların eğitimi herşeyden üstün..
Çocukların da en büyük öğretmeni annesidir..
Kreş hocaları değil..
Ayrıca ben müsade etmedikçe, razı olmadıkça eşimin çalışması caiz değil..
En büyük eğitici anne diyorsun, kendinde olmayanı çocuğa nasıl verir?
@PrettySam kendinde olmadığını nerden biliyorsun? Özgüven sadece çalışarak mı elde edilen bişey?
Eğitimden bahsediyorum. Neyse boşver. Görüşüne saygı duyarım :).
@PrettySam ev hanımları eğimsiz mi yani?
Kuran ve Sünnet eğitmi almış bu tezgahta yetişmiş bir hanım, şirketler yöneten kadınlardan evladır..
Zira Fatihler, Yavuzlar, Kanuniler; şirket sahibi kadınlardan değil, mütedeyyin hanımların eseridir..
Herkesin hayati tercihi kendine sonuçta. Zaten şirket yöneten kadınların da tercihi senin görüşündeki adamlardan yana olmaz 🙂. Her insanın görüşü ve kalbine göre dengini çıkarır Allah karşısına. Sana da hayırlı ve gönlüne göre bir kısmet nasip etsin :)
@PrettySam amin
Eşler zaten birbirine küfüv (denk) olmalı zaten
Sen ve türevlerin sayesinde İslam yanlış anlaşılıyor ama neyse...
@burakmccall İslamla ne alaka? Bu benim tercihim
İsteyen karısını çalıştırıp parasını yiyebilir
Kimse karısını çalıştırmayı senin gibi dar düşünmüyor.
@burakmccall he tamam
Kendi paşa Gönülleri bilir.
ayaklarının üzerinde durabilen güçlü kadın.
Kadın çalışsın veya çalışmasın hayatımızın güzel bir parçası. Böyle saçma sapan konularla ev hanımlığı aşşağlık bir meslek gibi algı yaratıldı toplumlarda. ev hanımı olmak evinin işini yapmak bulaşığı. çamaşırı yıkamak ütü yapmak.. yemek yapmak. Ev hanımlığı kutsal bir meslektir. hem ev hanımı olup hem herhangi bir yerde çalışmakta kutsal bir meslektir. kadın olmak olabilmek te kutsal bir görevdir. ev hanımı olun ve ya dışarda çalışısn fark etmez sizi seviyoruz
sankı calısan eve gelıp yatıyo hallah hallah
Fark etmez namuslu olsun yeter
Nerden bilebilirsin
@Eliffffff7 Ben bilirim :)
test ederim çoğunlukla bir kızla ben cinsellik yaşıyorsam herkes yaşar abi kızın ağırlığını test ederim kolaylıkla kendisini bırakıyorsa o kızdan karı olmaz
Ee namusuna girmis oluyorsun , ne anladin bundan 🤣
@Eliffffff7 E ben girebiliyorsam herkes girer işte :D
Kimse girmiyosa, tek sen giriyosan, kiz da Sana guveniyosa girer misin
Kizda seni test edebilir
@Eliffffff7 Anlaşılır zaten kız bana güveniyorsa güvenini sarsmam tabiki ama güvenen kızla kuyruk sallayan arasında çok fark var
Guvenini sarsmamak için yaparsin yani
Ben genelde kızların testini görüyorum ve ben hayatımda hiç ilişki yaşamadım yani çok o durumda ittiğim kız oldu ben günahından korkuyorum açıkcası o yüzden karşı taraf da öyle olsun isterim :)
Hayır yani güvendiği için kendini teslim etmesi ayrı azdığı için eğlence araması ayrı
Sen de haklisin kendince
Kiz iyiyse ama seviyosa sende bagliysan naparsin
@Eliffffff7 O ayrı tabiki sevgiyle olan ilişki bence masumdur ama o sevgiyi gerçekten hissetmezsem pek masumane bakmam
Hmm tamam
Şöyle olsun böyle olsun vırvırrvırrrrr
Sevilen kadın evlenilmesi gereken kadındır.
İkiside olur onun düşüncesi önemli olan
hiçbiri bekarlık en iyisi
Meslek sahibi kadınlar daha öz guvenli olurlar..
Kendine bakan kültürlü sevmesini bilen olgun kadın
bununla cok ilgisi yok konunun
İkisinin dozunu tutturanlarla cehenneme giderim
Farketmez ama tercih meselesi işte
Koca çok zenginse ev hanımlığı olabilir.
Hem çalışıp hemde eviyle ilgilenen birini arıyorum
Yok yok tek dişiliğini yapsın yeter,
İkisi de olabilir ne isterse ben karışmam tab2
Ev hanımı... çocuklara kim bakıcak?
Parasi olsunda ne olursa olsun 😄😄😄