Sevgilim her fırsatta 'ne yapsam yaranamıyorum insanoğlu yetinmeyi bilmez' diyor, sizce ne yapmalıyım?

sevgilimin uyku düzensizliği var o yüzden çok uyuyamıyor doktorun verdigi ilaçlarda onu sersem gibi yapıyor hatta kaç aydır adam gibi çalışamıyor elimden geldigi kadar destek oluyorum yeri geliyo borclarnı ben ödüyorum her zaman allah senden razı olsun diyor attığım mesajlara cevap verebilirse veriyo idare et bir müddet deyip duruyo dün ise ailemle onun yüzünden kavga ettim eve geç gittiğim içn ailem sorun çıkardı bunu ona söyledim.. ve bana sadece dediki allh yardımcın olsun... zoruma gitti çünkü ben ona hep destektim her üzüldüğünde dert etme geçicek gibi teselli laflar verrirken onun verdigi cevap tatmin etmedi ve bunu dile getirdim... verdigi cevap degişmedi 'vay arkadaş ne yapsam yaranamıyorum ayakta zor duruyorum gördün aama insan oğlu yetinmeyi bilmiyor' dedi gerçekten sorun bende mi ?
Sevgilim her fırsatta 'ne yapsam yaranamıyorum insanoğlu yetinmeyi bilmez' diyor, sizce ne yapmalıyım?