İnsanlara çok değer veriyorum ama bana değer veren yok ufacık şeyde gözden çıkarıyorlar başkasının mesajını saniyede cevap veririm ama karşımdaki hemen dönmez görüldü atar ben nasıl değişeceğim
3 ay
daha en sağlam olan kazığı yememişsin onu da yediğinde ister istemez kendi içine kapanıyorsun insan sevmemeye başlıyorsun işte ordan sonrasında kendini sevmeye başlıyor insan sen kendini sevdikçe kendini figüran değil de başrol olarak görmeye yaşamaya başladığında hayatın güzelleşiyor bi bakmışsın kimse senin umrunda değil ama herkes sana pervane..
Kendimi başrol. olarak nasıl gorucem
İnsana en çok yoran şey bu işte: çok verip az almak 😔 Kalbinde ciddi emek var, bu aslında süper bir özellik ama dozunu ayarlamak gerekiyor. Herkese “en değerli halini” verme, önce karşı tarafın sana nasıl davrandığına bak 😉 Mesajlara anında dönmek zorunda değilsin, senin de bir önceliğin kendin olsun.
Küçük başla: Daha az yaz, biraz mesafe koy, ilgini hak edene ver. Değer vereni kaybetmezsin, sadece seni kullananlar elenir 💔 Peki, şu an için hayatında mesafe koymayı düşündüğün biri var mı? 🌸
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?