Nişanlım beni eskisi kadar sevmiyor olabilir bilmiyorum bana yardım edin evlenmek üzereyiz ve ben korkuyorum galiba pişman oldu?

Nisanlimla 2 yıldır sevgiliydik bir gün ayrıldık çok kötü şeyler yaptım ona aldattım bile ciddi düşünmüyordum. Oda bana yaptı ve bir gün artık birbirimize saygınızın kalmadığını ortaya atarak sebep ederek ayrıldık ben küçük bir yerde yasiyorum artık kimseyi sevemeyecegime inanıp istemeye gelen birine evet dedim ve nişanlandım bunu duyunca gelip beni kaçırdı sonra nişan atıldı ailem çevre duymasın diye gel iste Nisan düğün yapalım dediler evet ben onu çok sevmeye başladım oda aynıydı artık ikimizde değişmiştik nişanlandık çok önemli bir yerde ise başladı yavaş yavaş uzaklaşiyo işi çok kolay önceki işi çok zor olduğu halde yanımdan ayrılmayan adam artık yorgunum uyuyacağım diyo ve erkenden evine gidiyo bir bakıyorum gece 1 de 2 de uyumuş benimle başbaşa kalmak istemiyo yanımdayken sürekli telefonda oyun oynuyo artık hiç dışarı cikarmiyo beni 1.70 boyum var 60 kiloyum şişman olduğumu soyluyo kendime bakmadığimi soyluyo ama ben aynıyım hiç değişmedim dışardan bişey istediğimde aman boşver diyip almiyo önce ne istersem alırdı. Sizce kuruntum mu bu benim
Nişanlım beni eskisi kadar sevmiyor olabilir bilmiyorum bana yardım edin evlenmek üzereyiz ve ben korkuyorum galiba pişman oldu?