Eski eşimle tekrar evleniyoruz ama beni severek değil?

Merhaba ben 3 yıl önce evlendim ve 2 aya kadar evliliğimiz çok güzeldi 17 yaşındayken evlendik şu an yaşımız 21 2 yaşında kızımız var, ben onu hala çok seviyorum, bana hep çocuk gibisin der asıl kendi öyle davranıyor ben ona göre daha olgunum, beni hep aldattı ve şiddet gösterdi, ben dayanamayıp boşanma davası açtım, ilk başta boşanmak istemedi sonra oda istedi boşanmak, ben onu unutamadım çünkü herşeyi onla yaşadım, beni sevmesede ben onu çok seviyorum, evliyken bana arada ilgi gösterirdi, ben şımarmim diye öyle derdi neyse biz boşandıktan sonra 1 yıl geçti, arada görüştük tabi kendisiyle beni sadece cinsel anlamda yanına çağırıyırdu sonra işini haledip beni salıyordu bende belki bir umuttur dye seviyordur diye onun istediklerini yaptım, sonra ben ailemle tartışıp çocuğumu alıp evden ayrıldım, Eşimin ailesinin yanına gitmek zorunda kaldım çünkü çocuğumuz vardı, tekrar evlenin dediler, ilk başta istemedim çünkü beni sevmiyordu, oda istemedi neyse o istedi ben istemedim, ben istedim o istemedi öyle karışık şeyler oldu neyse ortak yolu bulduk tamam dedik zaten 1 yıl sonra anca resmi nikah oluyor biz imam nikahı kıyıcaktık, ve Ben öğrendim ki hayatında bir kız var ve o kız benim boşanma sebebim olan kız onun yüzünden boşanmıştım ben, ve ben onu çok seviyorum, ben onsuzda olmakta istemiyorum, O kızla ciddi olacak diye ödüm kopuyor ailesi karşı gelir ama ylnede gizli gizli bişey yapmasından çok korkuyorum ben, ne yapabilirim, lütfen kalp kırıcı yorumlar yapmayın.
Eski eşimle tekrar evleniyoruz ama beni severek değil?