Sevmedigim eski sevgilimle evlenmeli miyim?

7 yıllık bi ilişkim vardi aldatildim hep aileler biliyordu nisanlanacaktik hep affettim hatalarına rağmen seviyordum sonra çok kötü birine dönüşmeye başladı çok fazla yalan söylemeye başladı benimle alay etmeye başladı dengesiz davranışlar seviyorum diyordu ama yaptıkları bambaşka şeyler soyluyrodu sonra uzun ilişkilerinin olduğunu öğrendim orada burada başka bi kıza aşık olduğunu söyledi peşinden koştu kızda nişanlısından ayrıldı sürekli kari kızın peşinde ama benim ondan önce ilişkim olmadı ve biraz muhafazakar bi ilişki kafam var başkasıyla bisey yaşasam ona ihanet etmiş yazık etmiş gibi düşünüyorum o yüzden kimseye gitmiyorum istemiyorum ilerde tekrar mecburen onunla evlenmek zorunda hisediyorum tabi o başkasıyla evlenmezse evlenmelimyim mutlu olur muyum hiç bi münasebet olmamıştı aramızda beni evliliğe mecbur kılan düşüncelerimden başka bisey değil ailesinide cok seviyorum Çok iyi insanlar ama çocuk çok kötü serseri şerefsiz çok soğudum sevmiyorum hatta bazı hareketlerinden utanıyorum biraz ezik zavalli

Evlenmemelisin
Evlenebilirsin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevmedigim eski sevgilimle evlenmeli miyim?