7 yıllık bi ilişkim vardi aldatildim hep aileler biliyordu nisanlanacaktik hep affettim hatalarına rağmen seviyordum sonra çok kötü birine dönüşmeye başladı çok fazla yalan söylemeye başladı benimle alay etmeye başladı dengesiz davranışlar seviyorum diyordu ama yaptıkları bambaşka şeyler soyluyrodu sonra uzun ilişkilerinin olduğunu öğrendim orada burada başka bi kıza aşık olduğunu söyledi peşinden koştu kızda nişanlısından ayrıldı sürekli kari kızın peşinde ama benim ondan önce ilişkim olmadı ve biraz muhafazakar bi ilişki kafam var başkasıyla bisey yaşasam ona ihanet etmiş yazık etmiş gibi düşünüyorum o yüzden kimseye gitmiyorum istemiyorum ilerde tekrar mecburen onunla evlenmek zorunda hisediyorum tabi o başkasıyla evlenmezse evlenmelimyim mutlu olur muyum hiç bi münasebet olmamıştı aramızda beni evliliğe mecbur kılan düşüncelerimden başka bisey değil ailesinide cok seviyorum Çok iyi insanlar ama çocuk çok kötü serseri şerefsiz çok soğudum sevmiyorum hatta bazı hareketlerinden utanıyorum biraz ezik zavalli
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sizin kararınız bu biz veremeyiz.
İşin içinde bir kere aldatma girdiyse o adamdan olmazzz
Doğru keşke ilk yaptığında affetmeseydim şimdi bu kadar delirmiş olmazdım 😒
Sen bu adamı seviyorsun bence
Kizim sen iyimisin. Sevmedigin hic guvenmedigin hic inanmadigin insanla evlenmek nedir ya. Cidden ben bu kadinlardan artik tiksiniyorum.
Başka bi ilişki düşünmüyorum kimseyle ailesiyle evlilik falan konuşuyormuş benimle evlenmek istiyormuş ama hala saçma sapan şeyler yapmaya devam ediyor bende ilerde gelirse evlenmelimiyim ya da uzak mi durmalıyım çok mutsuz olur muyum
Sakamisin 🤣🤣🤣 adam senle evlenmekte hakli. Yedigi naneleri gizlemek icin Senden daha saf ve kandirikmaya musait birini bulamaz.
Evlenmen için onu kendine göre biri haline getirebilirsin
Çok denedim çok fazla şans verdim o kadar iyi oynuyor ki bu olanlardan sonra arkadaşları ailesi herkes çok şaşırdı böyle biri olamaz yapmış olamaz diyip durdular o da sürekli psikolojim bozuk diyip duruyor ama hep böyleydi sadece tahtı yıkıldı diye oluşturduğu mükemmel profil kayboldu diye üzülüyor çok iyi yalan söylüyor çok iyi yalan söyleyen biriyle basedemeyecegimi anladım şu an bisey yapmıyorum ama gelecek kaygılarım başladı
Kızım sen neyin kafasını yaşıyorsun? Sevmiyorsan ezik buluyorsan kafası bu?
Sevmediğin insana nasıl ihanet etmiş gibi hissediuorsun
Kafam çok karışık gerçekten psikolojim bozuldu napacagimi bilmiyorum
Sevmediğine emin misin? Yoksa boşlukta mısın? Ondan takıntı yaptın
Hayır sadece kendi açımdan bakıyorum kötü biriymisim gibi hisediyorum çok fazla manipülasyona uğradım sanırım sevmediğime eminim ayrıca yeni iliskimde ki insana da haksızlık yapmaktan çok korkuyorum
Ya saçmalama allah aşkına büyük ihtimalle küçük bir yerde yaşıyorsun ondan kafan karışmış. Ne haksızlığı adam ağzına sçmış sen hala ona haksızlık etmekten mi korkuyorsun? İyice delirdin…
Ortada ilişki yok sen ne ilişkisinden bahsediyorsun bu ne saflık vah vah vah ya üzülüyorum ya bizim kızlarımız niye böyle saf
😔haklisin
Niye evlenesin ki sevmediğinle
Daha önce hiç sevgilim olmamıştı sonrasını da düşünmüyorum ama hayatımın bi noktasında evlenmem gerekecek isim yok gücüm yok okul yok erkek olsaydım belki yalnız yaşayabilirdim ama kadın olduğum için yalniz olmaktan korkuyorum ne kadar modern dünya bunu reddetsede kadın ruhu böyle yaratıldı hep tamamlanmaya ihtiyacı var gibi bence bi ailem olsun istiyorum ama onu hiç sevmiyorum kendime yakıştıramıyorum da ben deliridm galiba ya yazarken bile saçma geliyor yazdıklarım
Seveni bulana kadar bekle
Evlenmezsen ayıp. Go girll 💅🏻