Sevdiğim biri vardı oda biliyordu onu sevdiğimi ama beni arkadaşı olarak görüyordu aramız çok iyiydi ama bazı olaylar oldu ondan dolayı aramız çok kötü konuşmuyorduk. Ben ona doğum günün de mesaj atmıştım oda bana saol teşekkür ederim ama istersen bir daha mesaj atma sorun olmasın sonra senin için dedi bende tamam dedim neyse geçen gün de instagramda bir hikaye paylaştım bana atarmısın bunu whatsaptan dedi bende atarım tabi dedim neyse o hikaye de bir kaç söz paylaşmış bende merak ettim acaba bir derdimi var birşeye morali mi bozuk diye mesaj attım ki cevap vermez sanıyordum ama cevap verdi işte. Neyse sonra dün akşam da yine instagramdan mesaj attı işte slayt gösterisi yapabilirmisin diye bende yaparım tabi dedim neyse işte slayt gösterisini yaptım sonra whatsaptan konuşmaya devam ettik. Eskisi gibi ilk defa bana gulsahım dedi çok sevindim çok mutlu oldum 😇Aramızın tekrar düzelme ihtimali var mı sizce?
Bak seni üzmek istemem ama bu çocukla aranız olsa da sonunuz yok. Çünkü sana sadece arkadaş gibi yaklaşmış. Konuşmada her hangi bir umut verme falan söz konusu değil. Sen en iyisi aklından sil at hayat devam ediyor. Karşına bir bakarsın çok daha iyisi çıkar ve çok seversin. Bu şekilde kendini yer bitirirsin. Tamam 3-5 gün acısını falan çekersin ama unutursun. Sonuçta kimse vazgeçilmez değil. Takıntı haline getirmişsin vazgeç yol yakınken. Olmayacak yani olsa da daha fazla üzüleceksin. Erkek seviyorsa, saklamaz seviyorum der. Bu demediğine göre maalesef sevmiyor. Kendini kullandırma, önüne bak hayat ondan ibaret değil.
Yani bilmiyorum dün kısa bir konuşmamız oldu onunla 5 dk konuşmak bile mutlu etti beni 😊 birde dün yeğenimle markete gidiyorduk onu gördük işte ben karşı yola geçtim yeğenim hemen onun yanına gitti Emrah abi napıyon diye öyle konuştular ben gitmedim yanına dün yeğenime mesaj atmış napıyon zehra diye oda iyi abi sen yazmış oda moralim bozuk yazmış yeğenimde niye abi yazmış Yani ne biliyim bugün sizi gördüm sen geldin yanıma Gülşah karşı yola geçti falan onun öyle yapması zoruma gitti oda haklı tabi ama ne biliyim işte eskiden gelirdi yanıma muhabbet ederdik çay içerdik onunla çay içerken konuşmayı özledim yazmış mesela 😊😊
Yaa aslında çok iyi bir çocuk ben sana şöyle anlatıyım bizim burda bir bim var bimin önünde arabada bişeyler satıyor neyse devamlı yanına gidiyordum konuşuyoduk işte bir gün yine gittim yanına konuştuk baya sonra kuzenim gördü yanlış anladı olay çıktı ondan dolayı konuşmadık neyse orda bir teyze var oda elbise falan satıyor orda bana demişti ki ben emraha dedim ki şikayet etseydin ya dedim oda bana gülşahın hatrı için etmedim dedi onun mesaj atma demesi de o yüzden yani yine beni düşündüğünden mesaj atma sıkıntı olmasın senin için dedi yani
Yaa ben çok seviyorum gercekten öyle böyle değil hemde baya baya çok seviyorum ona olan sevgimi anlatamam. Yaklaşık 2 senedir tanışıyoruz ama sanki uzun yıllardır tanışıyormuşuz gibi. Bizim beraber Çanakkaleye gitmişliğimiz bile var 😂😂😂
Onu bilmiyorum ama aramız iyiyken bana böyle sıkıntısını derdini anlatıyordu sonra en yakınım sen varsın seni kendime yakın gördüğüm için sana anlatıyorum seninde bir derdin sıkıntın olursa bişeye ihtiyacın olursa sende bana anlat çekinme yani diyordu
Yani bilmiyorum dün kısa bir konuşmamız oldu onunla 5 dk konuşmak bile mutlu etti beni 😊 birde dün yeğenimle markete gidiyorduk onu gördük işte ben karşı yola geçtim yeğenim hemen onun yanına gitti Emrah abi napıyon diye öyle konuştular ben gitmedim yanına dün yeğenime mesaj atmış napıyon zehra diye oda iyi abi sen yazmış oda moralim bozuk yazmış yeğenimde niye abi yazmış Yani ne biliyim bugün sizi gördüm sen geldin yanıma Gülşah karşı yola geçti falan onun öyle yapması zoruma gitti oda haklı tabi ama ne biliyim işte eskiden gelirdi yanıma muhabbet ederdik çay içerdik onunla çay içerken konuşmayı özledim yazmış mesela 😊😊
senin gibi birini bende olsam bende istemem aşırı detaycisin insan bir görüntü atar sonra soru sorar insanlar daha çok insan yanıt verir ne böyle gilgamis destani gibi ay çok sıkıcısın
En İyi Cevaplar