Aramız düzelir mi?

1 yıla yakın ilişkimde son 20 gündür soğuk neden diye sordum en başta bişey yok diyordu 2. Hafta benden mi sıkıldın dedim içini döktü Instagramdaki mesajlarımı sildiğim için rahatsız olmuş bana bunu 3defa yaptın diyor bende rahatsız olduğunu belirtseydin bu kadar şeye gerek yoktu benim bişey saklamadığımı biliyorsundur dedim biliyorum güven problemi değil sadece benden rahatsız olman dedi rahatsız olsam en baştan beri vermezdim dedim ama bişey ifade etmiyor diyor özür de diledim şu an aramızda mesafe var diye düzlemedik de 20 gün oldu 1 hafta sonra yanıma gelecek ben gelince sarılsak konuşsak düzelir dedim ama hayır. bana öyle gelmiyor diyor hâlâ uzatıyor içimden gelmiyor bu ikimize de zarar veriyor ama seni çok seviyorum çok özledim diyor saçma bi ikilem arasında kaldık ben yazmasam yazmaz yazdışım Zaman da karşımda buz gibi birini görüyorum tek cevaplar sadece bende bu durumdan yoruldum seviyorum ama sevgi yetmiyor. 20 gündür çabalıyorum yazıyorum ama ben yapamıyorum diyor ayrılmak istediğini de söylemiyor veya içinde yok gerçekten ama içinde böyle bişey yoksa da bu şekilde davranmaz bana yorumlarınızı merak ediyorum sonuç ne olur sizce?
Aramız düzelir mi?