1 yıla yakın ilişkimde son 20 gündür soğuk neden diye sordum en başta bişey yok diyordu 2. Hafta benden mi sıkıldın dedim içini döktü Instagramdaki mesajlarımı sildiğim için rahatsız olmuş bana bunu 3defa yaptın diyor bende rahatsız olduğunu belirtseydin bu kadar şeye gerek yoktu benim bişey saklamadığımı biliyorsundur dedim biliyorum güven problemi değil sadece benden rahatsız olman dedi rahatsız olsam en baştan beri vermezdim dedim ama bişey ifade etmiyor diyor özür de diledim şu an aramızda mesafe var diye düzlemedik de 20 gün oldu 1 hafta sonra yanıma gelecek ben gelince sarılsak konuşsak düzelir dedim ama hayır. bana öyle gelmiyor diyor hâlâ uzatıyor içimden gelmiyor bu ikimize de zarar veriyor ama seni çok seviyorum çok özledim diyor saçma bi ikilem arasında kaldık ben yazmasam yazmaz yazdışım Zaman da karşımda buz gibi birini görüyorum tek cevaplar sadece bende bu durumdan yoruldum seviyorum ama sevgi yetmiyor. 20 gündür çabalıyorum yazıyorum ama ben yapamıyorum diyor ayrılmak istediğini de söylemiyor veya içinde yok gerçekten ama içinde böyle bişey yoksa da bu şekilde davranmaz bana yorumlarınızı merak ediyorum sonuç ne olur sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kadın karşısında asla yalvarma ve ısrar etme
O hatayı zamanında yaptım 3 ay boyunca ikna etmek için uğraştım ama fikrini değiştiremedim.
Soğuk şekilde yazıyordu, yanına gittiğimde o eski guler yüzü goremiyordum
Tabi Erkegiz ya idealist seviyoruz ya
Vicdanen rahat olmak için ne gerekiyorsa yaptım onu kaybetmemek için
Daha sonra en sonunda kendisi ayrıldı baktım fikrini degistiremiyorum
Kabul ettim ayrılık kararını ve o saatten sonra bir daha iletişime geçmedim aramadım yazmadım.
2 ay sonra kendisi aradı ve yazdı...
Diyeceğim o ki ayrılmak mı istiyor
Süper, migros poşeti kapıda giderken eşyalarını da al canım deyip gondermen gerekir...
Bir kadın kafaya ayrılığı koyduysa bunu çok öncesinden hesaplanmıştır ve asla onun fikrini değiştiremezsin.
Ne yazık ki bazıları acıdan besleniyor.
Dizlerinin üzerinde değil , Ayaklarının üzerinde ayrıl derim
Sonra noldu düzeldi mi
Kabul ettim aramız düzeldi defalarca ısrar etti ve ikna etmek için günlerce uğraştı kabul ettim. Fakat 2.5 ay sonra tekrar tekrar terkedildim hiç bir şey yokken ailevi ve hastalik sebeplerini bahane ederek. Bu sefer ikna etmek için uğraşmadım kabul ettim ve kendi yoluma gittim
Bu olayin uzerinden ne kadar gecti ve konusmadiniz mi sonra?
Bu olayın üzerinden de 3. Ay geçti ve hayır bir daha konusmadik
Knklar şimdi bizim 1. Ay olacak seviyorum diyor arkadaşları da düzelir yan yana gelince kıyamaz yumuşar şu an gergin diyor sizce ne kadar haklı ya ikilemde kalıyorum böyle konuşmuyoruz pek
Uzak dur
Kardeşim eğer içinde ona karşı sevgin varsa
( hakaret, aldatma, tehdit, toksik davranışlar, kişilik bozukluğu davranışları vb ) yoksa kötü bir şekilde ayrilmadiysaniz bu tip olaylar yoksa bir kez daha şans verebilirsin. Ama tavsiye etmem. Çünkü bir kez terkeden bir kez daha terkedecektir.
Bak konu ne biliyor musun benim Instagramım vardı bunda arkadaşlarla mesajlarımı sildim konuştuktan sonra ama bişey sakladığımdan değil gereksizdi diye buda benden mi rahatsız oldun dedi soğudu 3 defa silmişim diye bende dedim ki madem rahatsız oldu böyle soğuk yapmasaydın sorsaydın niye diye biliyorsun bende vsr niye sorayım diyor 1 aydır soğuk yapıyor uzunca bi mesaj attı bize iyi gelmiyor bu durum dedi bikaç gün Sonra gelince görüşürüz o zaman düzelir sarılırız geçer dedim ama bana öyle gelmiyor diyor bende neyse dedim gelince bakacaz ama biz bidaha yaşadık yan yana gelince düzeldi ben zaten ayrılmadım bi şans verme şeyim yok ben bekliyorum şu an o gelince konuşacaz ama ne olur bilemiyorum
Cevap sahibine biraz katiliyorum yani iletisime bir sekilde yanasmiyorsa sen suclu dahi olsan yapabilecegin bir sey yok
Haklısınız da işte sevgi de ağır basıyor gurur daha önemli biliyorum ama yapamıyorum özür diledim ama bişey ifade etmiyor diyor bana güvenmiyor musun dedim bişey saklamadığını bende biliyorum diyor ama hâlâ da aynıyız
Sen kadına karşı onetis gelistirmissin. Kadının sana saygısı yok ki özür diliyorsun umursamıyor bile. Dostum bir kadına karşı özür dileyecek herhangi bir davranışta bulunma. Kimsenin eline koz verme. Aynı hareketi kendisi yaparsa da ona göre rutbesini belirle. Arkadaşın dediği gibi suçlu dahi olsan kıymeti yok sana saygısı kalmadiysa
Saygısı şimdiye kadar vardı ama hata yapınca tabi ona göre hata ben bişey saklamadım gizlim yok hata olarak gördüğü ıçin içinden gelmiyor ne konuşmak ne ilgilenmek ben kırdıysam özrümü dileyeyim dedim elimden geleni yaptım fazlasıyla ama çaba tek taraflı
Şunu hiç bir zaman unutma
Bir kadına
Asla Yalvarma
Hakaret
Tehdit
Küfür
canım Aptal dahi deme.
Sana hakaret mi etti
Tamam Canım Çıkarken Migros posetini de al daha fazla beni uğraştırma de.
Bir kadının sana saygısı yoksa ne dinler, ne cinsellik verir, ne seni adam yerine koyar, ne de senin dediklerini umursar.
Hepimiz bu yoldan geçtik.
Bağımlı olduğunu biliyorum
Kendini yıpratma.
Ozrumu diledim ama olmadı dedin ya
Su saatten sonra kadının üstüne gidersen daha da itici pespaye, çekilmez bir adam olursun onun gözünde itici ve cepte gozukursun
Sen kendine saygı duymazsan
Kadın sana hiç saygı duymaz
Yapabileceğin en rasyonel hareket
No Contach iletişimi kesmektir.
Arama yok
Yazmak yok
Hikayelerine bakmak
Fotoğraf beğeni asla yok
Ondan ve çevresinden komple bilgi akisini kesmen ve yoluna devam etmen gerekir.
Bunları yaparsan sana saygısı artabilir, cinsel çekim beraberinde Saygı duyabilir
Yoksa yerinde debelenir durursun
Gerçekten o kadar haklısın ki
Ama benim içimden gelen de bi kez yüz yüze görüşelim sonra nenolursa olsun ayrılık mı devam mı nekarar olursa yan yana verelim
Bir kez değil
Yüz kez de gorussen
O kadın ayrılığı kafaya koyduysa geçmiş olsun
Bunun hesabini çok önceden yapmistir.
Madem öyle hiç tavsiye etmiyorum ama içinde kafanda kalacağına en azından aklindan çıksın.
Karşısına geç konuş
Ancak yalvarma ısrar etme ikna etmeye çalışma
Olumsuz cevap alırsan da
Onun mekanindaysan ceketini al kalk ve kapıyı çek devam et
Bir daha da iletişime geçme sakın.
Bazı insanları ayrılık ve acı terbiye eder maalesef
Bırak istemiyorsa yokluğunla baş başa bırak
Yok görünce düzelir diye değil ne olursa yüz yüze olsun diye
Ama kızın arkadaşları biz tanıyoruz yüz yüze gelince düzelir gibisinden söylüyor ve bunu bidaha yaşadık yan yana geldik barıştık
Uzak mesafe ilişkisi mi
Normalde değil ama 1 aydır başka şehirde okul için tekrar gelecek az kaldı
Kadınlar Hipergamik canlılardır
Uzak mesafe ilişkisini asla tavsiye etmem. Seni manupule etmesine izin verme. Kadında ki davranis paternlerini iyi gözlemle. Kadına karşı cerceveni her zaman koru ve cervevene girmesini sağla.
Ve sana saygı duymayan kadından uzak dur..
Diyebileceklerim bunlar..
Teşekkürler
Rica ederim
Kanka sen overdose redpillciymissin ya
Kanka sen overdose redpillciymissin ya
@diaryofjone kankam travma yaşadıktan sonra kırmızı Hapa sarıldık ve icsellestirmeye başladık. Rollo Tomassinin The Racionel Male kitabının Türkçe versiyonunun çıkmasını 4 gözle bekliyorum. Acı tecrubeler bilmediğimiz bir çok gerçeği öğretti iyi ki Redpil iyi ki kırmızı hap
Sende mi redpilcisin kanka?
Kanka ben 2020de baslamistim cok derinlerine indim sonra biraz beynimi zehirledigine karar verdim çünkü youtubede çok sayıda content var ve herkes ayri bir yorum yapıyor sanki bizim bu yaşlarda iliskide yasayacagimiz sıkıntılardan para kazanmak istiyorlarmış gibi geliyor
Şöyle kadınlar hipergamiktir evet ama her birinin hipergamisi ayrı çalışır kimi kadın arkadasim gold digger paraya onem verirken kimisi ask falan yasamak istiyor karakter ve tipine bakiyor falan.
Bu hipergami tam olarak overall ozelliklerine baglidir yani tum ozelliklerinin toplamlarindan olusur ve kadının gozunde iyi bir erkek isen ve sana bag kurduysa daha iyisi gelse dahi birakmaz
Kanka doğrudur mutlaka
Ancak bu konuda Türkiye'de ağırlıklı bir kişiyi çok iyi takip ediyor ve kanalına da katıl uyesiyim.
Dr Redpil.
Kadın Erkek iliskilerinin doğasına kendi yaşadığı tecrübe ve deneyimleri de katarak söylüyor.
Bir de Erkek Adam sitesi güzel
Bu işi Blackpill Morpill vs gibi çeşitli yerlere çekip kırmızı hap kavramlari uzerinden para devsirmeye çalışan tipler de var.
Ama ben gerçekten Dr Redpil ve kırmızı hap sayesinde travmadan sonra kendime gelmeye başladım kendimi yalnız hissetmedim..
Yaptığım hataları görmemi sagladi ve sağlıklı bir iliskinin temel noktalarını öğrendim.
Yani biraz bu konuda kadinlara haksızlık edildigini dusunuyorum cunku ona bakarsak erkek te hipergamik biz de daha gencine ve daha guzeline gidiyoruz kadinlar da boyle dusunuyor bizim hakkimizda
Kankam
Hipergamiktir
Kendi içinde para, tip, vs hepsi genelde menfaat odaklı yaklaşır.
Örnekleri çok fazla var nasıl diyeceksin.
Andre Tate gibi bir adam dahi aldatildi.
Misal çevremde yakışıklı bir doktor üstelik parası da var yüksek değer alfa bir adam oda karısı tarafından aldatildi.
Bu tip paternleri görünce
Kadınların Hipergamisinin her an daha iyisini bulduğunda bırakacağı korkusu korkuda demim gerçeği görmek oluşmaya başladı.
Redpilin dediği gibi
Beta silik bir tip olmaktansa
Erkek her gün kendiki geliştirmeli ve bir şeyler katmalı yoksa aldatan bir şekilde yine aldatıyor
Kadınlar Hipergamik
Erkekler poligomik
Kadınlar En iyi erkeğe ulaşmaya çalışırken
Feninizm dalgasında
Erkek gibi cinsel strateji uyguluyorlar
Yanlış geliyor bu bana.
Çünkü kadın cinsel olarak bunu herkese sunduğu zaman cinsel pazar değeri ve kendi değeri düşer.
Erkek de böyle bir durum yoktur
Bugüne kadar kadınlara feminizm ile güzel gaz verdiler ve bundan ne yazık ki kozmetik sektorunden tut, mahkemeler hukuk bankacılık sistemi kazandı
Blackpillcilerin dedikleri de dogru redpillcilerin dedikleri de doğru yani her ideolojide haklılık payı var tip çok onemli kanka boy vucut ve yuz guzelligi cunku bu isler aslinda cinsellik uzerine kuruluyor ve kadin senden genetigini alacak ama karakter ozelliklerin de cok onemli kadin karakterini beğeniyorsa ve bag kurduysa kokay beri kopmaz
bence dönmez artık
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!