Nasıl düzelir aramız bizim?

Hem en iyi arkadaşımdı hemde kuzenimdi kendisiyle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan çok yardımcı oldu bana maddi manevi hep destek oldu yanımda oldu hayallerimi gerçekleştirmem de destekçimdi ailemden bile fazla yardım etti sonra işte ben geçen sene üniversitemde birisiyle flört etmeye başladım kimseye söylememiştim kuzenime de söylemedim sonra flört ettiğim çocuk bana senin kuzenin seni bana kotuluyor bana da küfürler ediyor dedi baktım kuzenim ekli onda bende direk ona beddualar ettim engelledim aradı açmadım numaramı değiştirdim filan annemi aradı konuşmadım anneme beni birisi ekledi evet sonra bana kuzenini tanıyorum bana ayarlasana dedi bende karışmam benle konuşmuyor şu an zaten sevgilisi varmış herhalde dedim sonra bana yavsadı bende ağzıma geleni saydırdım demiş engelledim sonrada demiş anneme ben inanmadım dinlemedim konuşmuyoruz görüşmüyoruz bir senedir aileler de tavır aldı birbirine tabi şimdi hiç yazmıyor karşılaşmıyoruz bile onun yokluğunu hissetmeye başladım ama nasıl düzelir aramız bilmiyorum oda inat bende
Nasıl düzelir aramız bizim?