Yaa bence evlenecek erkek bulmak zor çünkü hadi erkeklere filan anneleri helal süt emen başlığı altında bir dünya kız beğeniyor ama kızlar napsın? Biz garipler napalm bence her türlü erkeklere kolay bu hayat arada zorluk çekenleri de var ama genele kıyasla kızlar daha zor bulur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkek daha zor kızlar ortamlara rahat giremez
00 Yorumla
+1 yılniçin çıktım? nasıl çıktım? bunu izaha gerek yok. gördünüz, yürüdüm çıktım! ama, çıkmamış da olabilirim. çıkmışsam çıkmışımdır, çıkmamışsam çıkmamışımdır. görünen köy... uzakta değildir. buraya çıktık da sonradan çıkmadık mı dedik? bunlar bir takım uydurma laflardır... ☺☺☺☺
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Bu açıklamayı evde kalmis erkek yaptığını düşündüm 😂😂
+1 yılMadem bu kadar evlenecek insan var evlenin arkadaş ortalık biraz rahatlasın
54 Yorumla
Soran+1 yılhahahahah super yorum 😂
Soran+1 yılhangi yorumu eig secsem diyordum galiba bu gidisle sen olursun 😂 dur bakalim
- +1 yıl
🤣😂😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
193Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikiside aslında. Çünkü zaman çok karışık her açıdan zor yani arkadaşım. Parasal mevzular zaten ortada. Hiç kimse dizilerden çıkmış bir karakter değil. O nedenle beklentiler ne kadar yüksek olursa evlilik kavramıda gözümüzde büyüyor. Ben her şeye rağmen pozitif bakıyorum hep.
10 Yorumla kadınlar birader evinin hanımı çocuklarının anası yapacak hatun yok verip verip geziyorlar sonra erkekler kötü tabi kötü verme namusunla evlen namusuna sahip çıkmaz isen kimse bir orusbuyu afedersin karısı yapmaz sonrada orada burada erkek diye gezerler...
10 YorumlaŞu aralar kız da zor erkek de zor fakat kız bulmak ''kız'' bulmak harbiden çok zor. Bunu bekaret manasında kullanmadım sadece o eski kızlardan yok artık instagram da ki gibi yılış, yapmacıklık arıyorlar erkeklere niye bişey demiyorsan dersen biz hep aynıydık cinsellik, cinsellik, cinsellik :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle evlenecek kız bulmak daha zor.
erkek bulamıyorum dersen bulayım sana. hem yakışıklı hem edepli hem de işi gücü mesleği olan bol.
kadınların eğitim alma oranı daha az ve eğitim almak için üniversiteye gelenler de üniversitede sal_ak erkeklerle takılıyorlar. sonra biz neden erkek bulamıyoruz oluyor.
kendileri o sa_lak erkeklerle takılırken etraftaki düzgün erkekler de onun bu hallerini iğreniyorlardır. sonra o sal_ak erkekler evlenmeye yaklaşmayınca, düzgün erkekler de o tür bir kız için kıllarını kıpırdatmayınca oluyor sana düzgün erkek bulmak zor.
yürüyün gidin işinize ya. az edepli olun. öyle her tanıdığınız erkekler ortalık yerde salyalı köpekler gibi öpüşüp sarılmayın, bir se_ks yapmadığınız kalıyor.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence erkek. Çünkü kızlar çok uçuyor. Çok yakışıklı olsun. Evi olsun. Arabası olsun. Hiçbiri birlikte çabalarız sahip oluruz diyen yok. Kocası çalışacak o evde oturup popo buyutecek. Arada bir altından zannettiği yeri verecek. (verme kelimesinden nefret etsemde yazdım.). Sonra geliyorlar 28-30 yaşına. Evde mi kaldım. Aşk yok aşk. Falan filan. Mutluluk isteyen kız çok az. Ha beni mi ilgilendirmiyor. Evliyim. Evlnedikten sonra evimizde oldu arabamızda ;)
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKızlar eksilediğine göre demek ki doğru yazmışım :)
Soran+1 yılhakli olabilirsin ama illa zengin olmasi sart degil yinede ya. evi geckndirebilsin kafi (bence öyle)
Cevap sahibi+1 yılsen gibi düşünenler evlenip mutlu oluyor işte. düşünmeyenler de suçu erkeğe atıyor sonra
+1 yılBu Söylediklerimi yanlış anlaşılmasını istemem
Allah' nasibini veriyor yani zor değil sen temiz oldukça adam efendi oldukça beklersen geliyor yok sen koca koca diye karı karı diye gezersen
karaktersiz biriyle oluyorsun sonra zincir gibi birbirini takip ediyor hatalar yani diyeceğim şuki sen doğru olda bırak gerisini11 Yorumla
Soran+1 yılaa ne guzel yazmisiniz yorum icin tesekkur ederim 🤗
+1 yılAl birini vur ötekine 😊 yukarı tükürsen bıyık Aşağı tükürsen sakal
217 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 niye ya bak ben yurtdisindayim ve isi gucu olupta bekar olanini göremedim. erkekten cok kizlar bekar
- +1 yıl
O işler orantılı değil mi 😊 erkekler evlendiyse kızlar Niye bekar Sonuçta bunlar birbiriyle evleniyor
Soran+1 yılbende anlayamadim dogru diyorsun? bekar erkegi hemen kapiyorlar ama tanidigim bir suru bekar kiz var bildigin nasil is anlamadim
- +1 yıl
O zaman kızlar aşırı çoğalmış 😊
Soran+1 yıleyvahh 😂
- +1 yıl
Bir erkek iki tane kız alırsa bütün sorun çözülür 😂
Soran+1 yıliste bunun icin eyvah dedim ya 😂dusuncesi bile kötu. kadinlar arasinda ki kiskancligi dusunsene bir 🙈🙈
- +1 yıl
Beyaz Adama acıyorum iki kadın hakkından gelmek kolay mı 😊 adamın iliğinj kuruturlar iliği hep arada kalır onlar tartıştıkca
Soran+1 yılbir ulke vardi erkek nufusu daha fazlahdi izlanda miydi neydi (yada tam tersi miydi acaba) kadinlari oraya salsak olur hani kiskanclikta ortadan kalkar esitlenir durum 😜
- +1 yıl
Sen bir dahisin 😊aynı kafa zehir zehir harcanıyorsun bunlarda bana gönderebilirsin fazlalarının Sen neredesin yurt dışında
Soran+1 yılhahahahahaja niye nikahina mi alacalsin fazlalari hepsini hemde? hani iligin kururdu
- +1 yıl
Orasını karıştırma Benim Bir bildiğim var 😊
Soran+1 yılyuhhhh
- +1 yıl
Ne oldu ya ne kızıyorsun ne dedim 🤔
Soran+1 yılbir bildiginvar derken ne demek istedin tam olsrak
- +1 yıl
Neyse ya şaka kaka olmadan ben kaçtım 😊bu kadar Ciddiye almayın
Soran+1 yıl😁👍👍🙏🙏
Kişilik meselesi sadık kalabilecek insan olmak asıl soru sadık olabileceğine emin olmayan insan evlenmeyi düşünmez zaten öyle de ben evlenicem diyip evlenilecek insan aranmaz aşık olunur önce ama aşk da aranmaz güzel olan kısmı da bu aşkı arayan bulamaz aşkı ararsan aşkı bulamazsın bulduğunu sanar yanılırsın aşk gelir seni bulur işte o zaman neyse uğradığını şaşırırsın o zaman da onun olmayı istersin ömrünü ona adamak
00 YorumlaErkekler, her kızla yatma hayali kurup temiz kız aradığı,
Kadınlar da, biscolata erkekleri hayali kurdukları sürece
EVLENECEK İNSAN BULAMAZLAR!50 Yorumla
+1 yıliki tarafta zor degil güven vermesi yeterli ama gel görki bugün günümüzde güven denen bişey yok sarıp sarmaladıgın tanıştıgın bir erkek hep söyledigi sözlere kaniyorsun evlilik aşamasına geliyorsunuz herşey çok iyi evlenince dünyan başına yıkılıyor farklı biri oluyor ya seni aldatiyor ya yüzüne bakmayıp soguk davraniyor yani kadın bulmak kolay ama ona güven vermek zor
00 YorumlaDoğru insanı bulmak daha zor. Sokağa çık hemen evlenilecek kız, erkek bulabiliriz. Ama o evliliğin ne kadar süreceği tartışılır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlenecek erkek bulmak daha zor bence... Çünkü evlenirken ilk yükü kızlar değil erkekler alır.
İlk yük masraflar ondan sonrası kolay. Kızların ilk yükü de evladı...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen evlenilcek erkegim cok yakışıklı olmama agzim iyi laf yapmasina zeki olmama sportif olmama ve insanlarla iyi anlasmama rağmen capkinlik 0 :D suana kadar 2 kisiyi sevebildim ama benim gibi birinin degeri bilinmiyor. Capkin olmadigim icin kimsenin umrunda degil. Kimse ilgilenmiyor boyle olunca. Ama ben gidip onume gelen kiza yazssaydim tum kizlar bana asik olurdu. Olay bu kadar basit
12 Yorumla- +1 yıl
Belki fazla özgüvenlisindir
Cevap sahibi+1 yıl@ygskasankiz ne alakasi var ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sorun çok tatlı ndlcşgçföbl
Kız daha zor kanks
Erkekleri kafeslemek daha kolay açık ve net25 Yorumla
Soran+1 yılhahahaha aynen cok ise yariyo cilveles tamamdir
Soran+1 yıl🤗 sence öyle degil mi? yelkenleri suya indiriyorsunuz az sevimli olunca
+1 yılyıl olmuş 2018. daha ortaokul lise yaşlarındaki kızlar erkekler yerli ve özellikle yabancı dizileri izleyip kendi hayatlarına empoze ediyorlar. buda sağlıksız nesil yetişmesine neden oluyor. şu zmanda ne erkek var güvenip evlenilcek ne kız var.
10 Yorumla
+1 yılKızların hepsi erkek demiş 😊 bir taraflarımla gülüyorum şu an
35 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
Sende eksile sende 😊
Soran+1 yılhadi arti verdim gitti! 😂 bence erkek bulmak daha zor ama dusunsene saygi duyuyorum 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim de ben bu eksileyen pembeli sen sanmıştım 😀başkasının zoruna gitmiş
Soran+1 yılyok ben degildim 😁
Evlenilecek erkek bulmak zor tabi ki boşuna kızlara laf atmayın beyler.
01 Yorumla- +1 yıl
evlenecek kız bulmak zor. her tanıdığı erkek arkadaşıyla sanki yıllardır sevgililermiş gibi her karşılaştıklarında öpüşüp sarılıyorlar. ee düzgün bir erkek seni öyle görse istemez tabi ki.
+1 yılevlenilecek kiz cok evet ama gonlumdeki o kiz cikmadı herseyi gectim de kizlar cok erkekle cikip sevgili oluyor
20 Yorumla
+1 yılSana bağlı güvenmene duygularına bağlı
Ben bulacağımı sanıyordum buldum
Çünkü gerçekten güven sorunu yaşayan bir insanım
Her şey güvende bitiyor10 Yorumla
+1 yılHer ikisini de bulmak zor..
Ama daha çok erkek sanırım.
Çoğu ya evli ve flört peşinde. Ya da sevgiliyle olmak ve herşeyi onunla yaşamak varken, evlilik gibi süreklilik ve sorumluluk gerektiren bir kuruma girmekten kaçıyorlar.00 Yorumlaevlencek erkek daha zor. kadınlar bir şeklde anaçlaşıp ev yuva moduna cabuk giriyolar. erkekler öyle degil. tutturmuşlar bir ben erkegim cumlesi. o cumleyi kurup kurup çocuguda olsa yoluna bakıyo cogu.
00 Yorumla
+1 yılErkek daha zor bence. Erkeklerin yüzde 97.4 lük oranı şerefsiz
54 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim.
- +1 yıl
dedi genç kızların yeni sevgilisi. Kendisi % 97,4 lük kısmın dışında kalıyor
- +1 yıl
Ben hiçbir şey yapmadım, ama bu durumda kızlarında erkeklerden farkı yok
- +1 yıl
Ben dışındayım demedim. Gerçekler bunlar adam olan bu yaşıma kadar daha gormedim.
+1 yılKriterler önemli, bence kızlar erkeklerden daha edepli sonuçtu anadolu insanı ama erkkleer bir onda bir bunda
20 Yorumla
+1 yılEvleniyor da kadir kıymet bilen insan bulmak zor azizim.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılherkes karşısına çıkanlar ile değerlendirecek bunu
bence kız10 Yorumla
+1 yılbunda bir zoruluk yok, her insan hak ettiğini bulur.
10 Yorumlaİki tarafta karşı cevaplar veriyor. İkisinide bulmak zor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılZaten erkek bulmak zor bide onu evlenmeye ikna etcen evlenilcek hale getircem çok zor
40 Yorumla Bu tamamen karşılaşılacak insanlara bağlı kalınacak bir soru adı üstünde evlenilecek...
10 Yorumla
+1 yılEvlencek kalp bulmak zor
Ben buldum siz düşünün :D10 Yorumla
+1 yılvalla bende şöle benim gibi çılgın ruhlu manyak bir dişikopat bulmak istiyorum ama yok :D
10 Yorumla
+1 yılErkek bulmak daha zordur. 😉
Her kızın hayali evlenmektir. Ama her erkek evlenmek için evlenmez.30 Yorumla
+1 yılBence erkek bulmak daha zor. Toplumu düşününce zaten kadın olmak komple zor
30 Yorumla
+1 yılYalancı ve kaypak olmayan, günübirlik düşünceden uzak insan bulmak en zoru; huzur verecek insanı bulmak zor yani: geçici hevesleri insana kendi eli de verebiliyor sonuçta 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılbu devirde en önemlisi iyi bir karakterliktir. karakteri bozuk kızda olabilir erkek te olabilir mesele tamamen karakterlikten ibaret.
10 Yorumla
+1 yılEvlenme şartlarına bağlı olarak erkek için de kadın için de değişecektir. Bir erkek için kadın bir kadın için de öyle bir erkek bulmak zor olacaktır. Muhtemelen en çok böyle cevaplar geleceği görüşündeyim.
00 Yorumlagünümüzde evlenmelik kız bulmak sıkıntı hepsi neredeyse eğlenmelik olmuş bende evlenmek istiyorum ama
10 Yorumla
+1 yılBence erkek. Erkek adam olursa en kasarini bile yola getirir. Erkek gibi erkek olmak lazim
20 YorumlaEvlenecek erkek zor bulunur ilgili dusunceli saygili ve koruyucu ayrica eglenceli komik bir erkek zor yani
00 Yorumla
+1 yılEvlencek insan bulmak çok kolay sürdürmek zor ne iyi karakterli insan dedgmz insanlar evliliklerini surduremiyolar insanlarla geçinmesi zor bence..
00 Yorumla
+1 yılherkes icin doğru kisi vardır.. sarki vardi aklima geldi her erkegi diz cökürten kadin vardir😂 kendine göre dogru kisiyi bulmak zor bence
00 Yorumla39 yaşındayım, 4 evlilik bitirdim (şaka yapmıyorum) , deniyorum deniyorum yok anacım olmuyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılyinede bulmussun evlenmissin 😂 hemde dört kere bazilari 1 tane bile bulmakta zorlaniyor
Yaşadığım şeylere dayanarak söylüyorum. Evlenilecek kadın yok maalesef
06 Yorumla
Soran+1 yıldaha clok gencsin ama
Soran+1 yılbir erkek olarak bunu slylemen gercekten tuhaf benkm bildigim erkekler tek esli degilledir. kadinlarin dogasina var bu tek eslilik, bozulan kadindir öyleleri. yani normal bir kadinsa bunyesi kaldirmaz aldatan ztn o kisiyi kafadan silmistir demektir.
Soran+1 yılbelkide ben uanlis biliyorum 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenecek erkek bulmak kolay Türkiye de.. ama evlenip mutlu olunacak erkek az... evlenecek kız bulmak gerçek ten zor ama.
00 Yorumla
+1 yılherkesin gönlüne göre bir insan vardır bir yerlerde doğru zamanın gelmesini bekleyen
06 Yorumla
Soran+1 yılbu dogru zaman lafini da bir anlayamadim neymis bu dogru zaman ne zaman dogru zaman oluyor?
- +1 yıl
Doğru zaman Allah ın senin için belirlediği kişiyle yine senin için belirlediği zamanda tanışıp evleneceğim zaman oluyor. Ben de birini çok sevmiştim evleneceğim kişi diyorsun. Öyle şeyler oldu ayrıldık. Erkek yüzü görmek istemiyordum, o kadar soğudum. Fakat sadece 3 ay sonra üstelik hiç tanımıyorum rüyamda gördüm hatta şu an evli olduğum kişiyi. Ve de çok zaman geçmeden tanıştık 1 sene içinde evlendik 2 hafta sonra hamileydim. 6 aylık bebeğim var. Anlıyor musun?
Soran+1 yıliyide bazi seyler senin elinde olmuyor mi? esinle nasil tanistin mesela ne vesile oldu?
- +1 yıl
Tabii ki de. Şimdi sen gidip de hiç olmayacak biriyle evlenip de kaderim buymuş dersen senin seçtiğin gerçeğini değiştirmez. Diyorum ya nasipse yoksa bir şekilde bur şeyler oluyor ve de vazgeçiyorsun. Bu demek değil ki sen evlendin o senin için en hayırlısıydı. Şu demek onunla evlendiysen onda da var bir hayır. Olur boşanırsın karşına biri çıkar inanamazsın. Olur hiç çıkmaz bekar bekar ölürsün. Rabbim ahirette nasip eder, bu dünyada nasibin yoktur. Bilmem anlatabiliyor muyum? Ben eşimle bir ablam sayesinde tanıştım. Eşim de 28 yaşında aradığını bulamamış hiç. Buldukları da nasip olmamış. İkisiyle ciddi bir ilişkisi olmuş ama işte beni bekliyormuş :) O ablayla aynı yerde çalışıyorduk. bir de iyi eleman. Oldu bı kavga çıktı başka yere işe girdi. Ben de bırakmıştım zaten. Eşim istanbuldan 1 sene önce falan gelmiş. Ablanın çalıştığı yerde bı arkadaşı var. Yok mu bı tanıdığın derken ilk aklına ben gelmişim. Üstelik aramızda 10 yaş var. Hiç aklıma gelecek şey değil.
- +1 yıl
Neyse bana söyledi baktım beğenmedim. İnceledim aa rüyamda gördüm dedim ağladım. İcimde bı tomurcuklar tabii. Gördüm zaten ilk tanışmada uçacaktım. Falan filan ailem izin vermedi. Yaş farkı, maddiyat bilmem ne nasipmiş oldu, üstüne bir de evladım var. Hiç düşünmezdim.
Soran+1 yılay ne guzel 😍😍 senin adina sevindim esini bulmans ve cok sevmene ömur boyu mutluluklar 💕💕
+1 yılKazasız sıfır km kız bulmak çok zor tampon ağır hasar almış motor yıpranmış oluyor genelde şimdiki kızlar.
10 YorumlaKadın bulmak zor çünkü erkekler bir şekilde yola sokulabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şimdiye kadar gördüğüm en güzel soru diyebilirim 😂 erkek için kız kız icin erkek olsa gerek 😂
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂👍👍 aynen yorumlar yikiliyor bu soruya bir cvp bulmak zor
Bence kız bulmak zor çünkü kızların hepsi diyelim okuyan var bir iş sahibi olan var ama erkeklerin yarısı iş sahibi değil bu yüzden bence kız bulmak zordur efenim.
10 YorumlaBulmaya ugrasmasaniz o sizi bulur aslinda da bizim milletimiz pek evlenme meraklisi. Evlenecek erkek diyorum. 🦌
13 Yorumla- +1 yıl
Ben hiç bulmaya uğraşmuyorum oda beni bulmuyor. senin orantında hata var 😊
- +1 yıl
@Yalnız-mühendiss senin kaderin bu demek.
- +1 yıl
😂😂😂
Bence kız erkekkerin hepsi zaten berbat o yüzden sıkıntı yok ama kızlar içinden altın cevherine ulaşmak daha zor 😂😂
010 Yorumla
Soran+1 yılbir erkegin bu yorumda bulunmasi ilginc 😁 hemcinslerini iyi taniyor olmalisin
- +1 yıl
Evet objektif olarak bakıyrm erkekler berbat kız kardeşim iyi ki yokmuş diyorum kızlarında bir çoğu berbat bir kısmı ise saklı madrn misali çok temiz saf diye düşünüyorum dolayısla erkeklerin o madenleri bulması daha zor 😂 kadınlar için bütün seçenekler aynı aşağı yuksrı o yüzden sıkıntı yok 😂
Soran+1 yılya her erkek mi berbat benkm abimin biri capkin digeri evcil. kisiden kisiyedir o
Soran+1 yılyas gecince bir de 😂 ya tam birbirinize göreymissik ozaman benim kiskancliklarim had safhada olur bu konuda rahat ederdim hic degilse 😂 ama gel gelelim sanal. reelde etrafimda öyle erkek ne yazik ki göremiyorum vayy be diyorum buraya geldim geleli
Soran+1 yılhahahahahahahaha kucuk dilini bu iyidi 😂😂😂 ay yok yok usengec erkek iyi degildir ben sendenvazgectim ozaman 🤪
Soran+1 yılhayir umutsuz vaaka gibi geldin bana 😂
+1 yılBabannemin söyleyişi ile ! Bu devirdin kızları fena :D
20 Yorumla
+1 yılBirine inanmak zor çünkü bize hep inanmamamız öğretildi
10 YorumlaEvlenecek kız bulmak daha zor bu zamanlarda maalesef
10 Yorumla
+1 yılHer ikiside tatlım...
24 Yorumla- +1 yıl
Çoğu erkeğin kadına nasıl davranması gerektiğini bilmediğinden kadınlar erkekleri geçmiş durumda erkekler kadına sahip çıksa emin olun kölesi olur biz duygusal kadınlar onlar kadar ketum değiliz nereye çekersen oraya gideriz. Bunu yapmayı bilmediklerinden kadınlar kötü yola düşüyor veya erkeklerde gördüklerini yapmaya başlıyorlar falan işte... Yanlışmıyım? Yanlışım varsa düzeltmeyin... En sevmediğim şeydir 😂😂😂
Soran+1 yıl😂😂👍👍👍👍
- +1 yıl
+1 yıliki taraf içinde zor sanırım. güvensizlik sorunu yaşandığı için.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik düşünmüyorsa karşında ki insan cinsiyet fark etmez.
00 Yorumla
+1 yılKadını erkeği geçelim de yalandan kendini inandırmak bile birine zor.
00 Yorumla
+1 yılBence erkeği kızı yok bunun allah düzgün insanlarla karşılaşmayı nasip etsin herkese
00 Yorumla
+1 yılbence iki türlüsü de zor ama en zoru evliliğe bu kadar para harcayacak kafayı bulmak
00 Yorumla- Devamını Gör (271)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat