Aslında önceden olsaydı erkek derdim. Ama şu an sanırım kadın. Ben de aynı şekilde evlenmeyi düşünmüyorum. 22 yaşında bir insan olarak şimdiden hayatımı bir erkeğe adayıp genç yaşta evlilikten sıkılıp, sonrasında boşanmak istemekten korkuyorum. Fakat erkekler bu konuda çok rahat. Evlense de %90'ı karısını aldatmayı, dışarda hayatını yaşamayı çok normal karşıladıklarından onlar için evlilik bir sorun teşkil etmiyor bence. Evliliği oyun sanıyorlar. Evde yemek yapan olsun, çamaşırlarım yıkansın ütülensin hesabı...
Erkek zordur kadınlar her zaman daha ciddi düşünürler ilişkisindede herşeyde erkekler öyle değiller erkekler daha basit düşünür kadınlar ince düşünür kadınlar gelinlik giymesi baba evinden telli duvaklı çıkması küçüklükten beri hayalleridir bence her konuda evlilik düşünen erkek bulmak daha zordur heleki bu devirde erkeklerin aklı başka yerde
Evlilik olayı başka tabii, ilişki flörtte kadın ön planda ama evlilik erkeğin insiyatifinde erkek evliliğin hukuki maddi sorumluluğunu üstleniyor o nedenle evlenilebilecek bir erkeği ikna etmek daha zordur.
@peri778 Bunun boşanırken nafakası tazminatı pozitif ayrımcılığı vs var da var ayrıca kadın çalışmasa da erkek bakmak zorunda, genç yaşta aşk evliliği daha kolay, güzelşikler dilerim.
Erkek tabikide. Her erkek evlenmek istese bile kimisi parası yok kimisi yillarca tanımak ister kimisi Kimisi evlenmek istemez ama evlilik hayatını nikahsız yasatmami ister Kimisi bilmemey ney ney ney... Velhasıl kelam ortalıkta evlenilecek olgun aklı başında ne yaptığını bilen çok zengin olmasada sağlam bir işi olan kültürlü kendi halinde bı erkek bulmak çok zor aynı şekilde kadın bulmakta çok zor. Ben şu yaşın sahibiyim daha bulamadim
Günümüzde çoğu kadın 35-40 yaşına kadar daha tadılacak çok lolipop var kafası ile kimseyle evlenmek istemiyor ama aklı olan adamın bu devirde karşısına çıkan ilk bakireye nikahı basması lazım çünkü o gördüğü göreceği son bakire kız olabilir... acı ama net gerçekler bunlar bence...
Erkek bulmanız daha zor bence çünkü erkeklerin isteği az kadınların isteği çok yani benim istediğim şey ev araba falan basit ve gerekli şeyler ama kızların daha fazla istediği şey var ve bunları genelde kocalardan isterler yani haliyle kızlar daha çok vardır piyasada ama erkekler daha azdır...
Bir bayan zor beğenir bir erkeği ama evlilik hayalleri daha kolay ve candır... Evlilik hayalleri olan bir bayan bulursun ama senin kafasından geçen sen olur musun? Orası meshuldur. :) Erkeklerin kafasından geçenleri çok zordur bilmek... Ne istedikleri belli olmaz. Erkekler pek evlilik pesinde kosmaz o yüzden oyum bayanlar.
Erkekler cocuk sahibi olmak isteyecek kadar bilinçli bir yaşa gelmeden asla evlenmez. Erkeleri evlenmeye ikna etmek zordur. Bu yüzden erkekler diyorum. Cunku adamlar evlenmek istemiyorlar 😀
Kadın milletinin 18 yaşını geçtikten sonra ya annesi ya kendisi çeyiz hazırlamaya başlıyor. Erkekler rüyalarında evlilik görse kabus muamelesi yapıp tövbe yarabbim diye uyanıyorlar shsjks
Evliliği karşısındakini mutlu etmek için isteyen birini bulmak zordur. Sırf kendi mutluluğu için karşıdakinin isteklerini yoksayarak körü körüne evlenmek isteyeni bulmak kolay, sürüyle hatta.
Erkek... Kadınların hepsi belli bir yaştan sonra evlenmeyi planlar. Çünkü biyolojik olarak süre bitmektedir. Ama erkekler daha rahatına düşkün olduğundan evlilikten kaçarlar...
Çoğu kadın erkek tanıdıklarım evlenmicem evlenmicem dediler ve şuanda evliler bazılarının çocukları bile var kısacası sonunda kendinizi nikah masasında buluyosunuz
Evlilik düşünmem. Evlilik düşünen erkek bulmak çok çok zor değil ama evlilik düşünen doğru düzgün erkek bulmak çok çok zor. Bu devirde evlenen erkekte beyin nakli yapsın.
Bence erkek. Sonuçta günümüz evliliklerinde yük erkeğin üzerinde oluyor daha evlenmeden bir dünya borca giriyor üstüne bir de kadını mutlu etme derdine düşecek bence kadınlar daha çok ister evlenmeyi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler neden evlensin ki? Nafaka ödemek için mi? Düğün masrafları ile altından kalkamayacağın büyük bir yüke girmek için mi, şu ana kadar çalıştığın bütün paralar ile ev ve araba alıp, tüm servetini kızın üzerine yapıp fakir kalmak için mi?
Kadinin köle haline gelmesi ve ya köle olmamasi kendi elinde ve kadin erkekten beni köle degilde insani ve ahlak kurallarina kalbinde ki sevgiyle sevip ozgur yasamasini beklemesi yanlis keza bu erkek icin de gecerli kadinda beklemesi cok yanlis..
Aslinda tam tesi şagadigimiz cografyada kadin sorunu ve erkek soru cok başak durumda konusulmasi tartisilmasi gereken bir sey sizi cok rahat ve herseyi dilediginizce yasaya bilirsiniz belki ama siz de bir bayan olarak konu sizide bizzat ilgilemdirir cunku bugun cok iyi ola bilirsiniz ilerde cok sey degise bilir kisacasi en pati yapa bilirsiniz...
Beni ingilendirdi onca yıl savundum kadın erkek değil hepimiz insanız diye ne dediler delirmiş dediler aranıyor dediler derdi belli dediler. Ee artık boşverdim.
Once den yaptigin seyler taktir edilir tabiki ama bir hedef vardi onunuzde ama bu hedefi baskalarinin dediklerine kulak vererek yarida birakmis oldugunuz bu cok yanlistir. Hep deriz insan isterse herseyi basara bilir demek bizler basar biliriz ama zorluklari gondukmu kaciyoruz bu basarisizlik degil pes etmedir Dusunun birini seviyorsunuz ve ask engel tanimaz kelimesi sizin icin de dogru ise hic bir engelden pes etmede savasmak o zMn sevginizin askinizin yuceligi daha da yuce olmus olur
Erkek kadin fark etmez kotusude vardir iyiside ama birileri kotudur diye hepsi kotu olacak degiller veya bu senin onun de hedefe engel degilki toplum erkek ve kadin %90 kor bir zihniyet yurutuyor tabiki bunlari degistirmek keza kotulukte gormus ola bilirsiniz. Guclu kalmak savasmak daha iyi ve herseyde once siz bir bayansizini bu kendiniz icin yapin... degeri kiymeti birilerinden beklemeyin siz kendinize o degeri ve kiymetin verin emin olun sizi anlayanlr etrafiniza toplanir
Bir insanin özeline yazmak icin onun izni olmasilazim... özel yani önune gelen herkes yazamaz rahatsiz edemez ve hakkida yok Ve size rahatsizlik vermis isekte özurdileriz ama sizinde bunu hoş goruyla kasilayip gormezden gele bilirdiniz 😊
Ben nedemek istedinizi ve madur yetinizin ne oldugunu cok iyi anladim Ama burumda sizi merakli olmanizin berdigi neden den dolayi size gelen bildirimler sizi geldi mantigiyla bakarsaniz durumlar degisir ve bu artik sizi progleminiz olur ve lutfen bizi suclamayin... haa soyle rahatsiz ola bilirsiniz biz insani ve ahlaki konusamalrin disinda ahlaksiz ve insani degerlere tabi olmayan seyler konusmuş olsaydik ve siz bunu gorup okuyup rahatsiz olumus iseniz sonuna kadar hak veririm size onun icin yapmaniz gereken tek sey merak etmeyin 😊
Feedomicimizdee= ben her zman eşit mesafede olaylara ve konuslara yaklasirim ikimize hakve verip haksiz duruma dusurmeye calisir isek bencillik yapmis oluruz ve kendi sucumuzu goremeyiz bu seferde kavgacikar eşit ve dogruluk bakmaliyiz.
Erkek tabiki. Kadın evlenip yuva kurmaya her zaman mryillidir. Nikahsiz cinsellik hoşgörüyle karşılandığı ve arttığı için erkek evlenme gereği duymuyor eğer çocuk sahibi olmak isterse belki düşünüyor
Evlilik düşünen erkek bulmak daha zordur çünkü evlilik olunca çoğu şeyi erkeğe yıkıyorlar ve erkek de bunca masrafın altına girmek istemiyor o yüzden erkekler daha az düşünür bence. Hele bu zamanda...
Ömrünün sonuna kadar maaşının yarısını başkalarıyla cinsel ilişki yaşayıb senin paranı yiyecek olan eski karısına vermeye razıysan buyur evlen kardeşim.
Kadınların gelinlik hayali vardır ama geçmişte bir mallık yapıp ciğeri beş para etmez için hata yapmıştır. Sonra evliliğe erkeklere iyi bakmıyorum der durur
Evlenilecek kadın bulmak daha zor.. Evlilik düşünüp düşünmemesi önemsiz..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek Bulmak Daha Zordur Çünkü Toplumumuzdan Olsa Gerek Kadınlar Daha Çok Bir Yaşam Kurmak ve Düzen istiyor erkeklerde bu durum daha ileri yaşlarda oluşuyor bu yüzden erkek bulmak daha zordur
En İyi Cevaplar