• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Bu devirde evlilik düşünen kadın mı daha zordur erkek mi?

çevrimiçiiii
çevrimiçiiii Takip Et
Guru Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
https://youtu.be/CSoL11mIqoo şarkının uyumu
Bu devirde evlilik düşünen kadın mı daha zordur erkek mi?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Cihanmert07
    Cihanmert07 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Bu devirde evlilik düşünen erkek zordur abicim. Çünkü kadınlar artık evliliği bir kez evlenmiş olmak İçin yapıyor. Bir yuva kurmak değil amaç. Amaç gününü gün etmek.😎 bunu anlayan erkek et kadına bir obje gibi davranmaya başlıyor. Kadın ise belli bir zaman sonra ilgisizlikten sıkılıp manita değiştiriyor. Ancak evlilik isteyen aşık erkek duygularına yenik düşüyor. Evlilik istemeyense yendiği önünde yemediği arkasında gayet mutlu işine bakıyor maalesef durum bu.
    Kadınlar sorgulanmak , kısıtlanmak istemiyor canlarının istediğini yapmak ve her durumda güvenilme istiyorlar. Ki ayrılırken zor olmasın😜

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• BehruzuFurkan
    BehruzuFurkan Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Of bayılıyorum aga bu şarkıya...
    Evliliğin tek zor yani duzgun insan bulmak bence; küçük bir olumsuzlukta kapiyi cekip gitmek yerine çözüm arayan insan bulmak. Bu doğal zorluğuydu, insan zorlastirmasi ise düğün ve gelenek adi altinda yapılan çifti maddi yönden soyma cabasi.
    Halbuki doğru insani bulup sade bir nikahla hayatını birlestirmenin yeterliliğini kavramis bir kere evleniyoruz yiaa zihniyetinde biri degilse karşındaki (buna uyumluluk diyoruz) evlenmek iyidir ve flört gibi sacma şeylere de sonuna kadar karşıyım. Iki gün mutlu olup ardindam bitiyor iliskiyi de basite indirgiyor bana gore. Ya ömürlük olsun ya hic olmasin kafasındayım kisaca..

1
    0 Yorumla
  • süslü_şirinn
    süslü_şirinn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Bazıları zor demiş. Zor olan ne anlamıyorum ama, üremek için evlenmek şart bi kere. Doğanın kanunu bu, evlenmeye karşı çıkanlar zaten evlilik dışı her haltı yiyen kesimdir net. Evlenmek zor derler ama evlilik dışı aynı evde yaşarlar çocuk yaparlar. Zor olan ne peki? Sadece bir imza mı?
    Maddi anlamda erkeğe zor evet ama, evliliğe soğuk bakmak da ne bileyim. Yani yorum yapan üyelere sinir olup yazdım🤦‍♀️😅 yoksa soruyu da pek anlamis değilim cevap yanlış olabilir sjshshhsj😆

3
    0 Yorumla
  • mutsuz18li
    mutsuz18li Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Şöyle eğer ki karşıdaki kişi evlenmek istemiyorsa. Partneri evlenmek istiyorsa cinsiyet fark etmesini zordur. Bu yüzden baştan niyetinizi söyleyin. Evlenmek istemiyorsanız belirtin. Mesela ben buna benzer bir durum yaşadım. Konuştuğum kişi deisti islamiyette de yabancı dinden biriyle evlenemezesiniz. Bende çocuğa seninle sevgili olurum ama evlenmem demiştim. O ise niyetinin ciddi olduğunu söyleyip ayırılmıştık.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

57

Cevap

36

Cevap

• cileklivodka1
    cileklivodka1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 97%
    +1 yıl

Çocuk yapmak, ilişkiye girmek, aynı evde yaşamak falan filan gibi şeyler evlilik diye lanse edilmiş, bir kere evlilik yasalar önünde sizin boşanana kadar beraber olacağınızı garanti altına alan çıkış amacı kadın ve çocuk haklarını korumak olan sistemdir. (Resmi nikahtan bahsetiyorum çıktığı dönem kadın istihdam oranı düşük ve dünya savaşlarından dolayı nüfus azdı, dini nikahlar bahsettiğim kategoriye girmiyor çünkü yasal bir yaptırımı yok.) evlendikten sonra ayrılmak zor olabiliyor bizim ülkemiz boşanmanın kolay olduğu ülkeler arasında siz düşünün. Bence de evlilik kararı çok zor, yorumlara baktım genel olarak evliliği savunanlar s*KS yaparlar ama evlenmezler işte ahlaksızlık denmiş. Tüm hayatınızı etkileyecek kararı güdüsel yapılan bir eylemle veren kişilerden beklenen yanıt da maksimum bu olurdu. İlişkinin başında söylenmeli diyen de var ama bence süreç içinde hisler değişebilir yaşa göre bile değişir. O yüzden bence toplumsal dayatmalara boyun eğmek yerine secdiğiniz insanla güzel zaman geçirmeye bakın.

0
    0 Yorumla
  • bilinmeyen0_0
    bilinmeyen0_0 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25 , eic 31%
    +1 yıl

Kadın turkiyede bu devirde kadın olmak zor baskıcı bir ailen vardır ve kocanın evinde napiyosun yap der geçer fakat kocanı evine gidince agzina sıçar şiddetli desem kufur hareketli desem çocuklu deşme ev temizliğini desem şimdi asla demim ama ben böyle bir evlilik istemem hiç bir kadın istemez erkekler kadınların gözlerini korkutuyor adalet yok ülkemizde ben feminist değilim fakat karşı cinsin yaptıkları aşırı ağır şeyler ben evlenmekten çok korkuyorum sorun bede değil bizim gorduklerimizd3 arkdaslar uyarıyorum okulunuzu mesleğinizi elinize alın öyle evlenin güçlü bir kadın olarak evlenin hergun kocanızdan tursil detarjan diye para istemeyin.

0
    0 Yorumla
  • mrtcnsmsk23
    mrtcnsmsk23 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 40%
    +1 yıl

Onu bilmem de evlilik bu devirde çok mantıksız bir olay. Düğün desen 400.000 500.000 ₺ evin iç oluşumuda içinde gözden çıkartmak demek. Hadi evlendin bu borcu ödemeyi geçtim hayat artık çok pahalı bir pilot değilsen aldığın maaş 3000 ile 5000 arası. Ev kira ise daha berbat e araba şart. Alışverişler desen afedersin götü boklu t-shirt 50 TL baldır desen 30 TL 40 TL yemeklikleri söylemiyorum bile elektrik var su var KDV den aldıkları en aşağıya 300 500 ₺ Doğal gazı söylemiyorum bile canın sıkılıyor tatil desen ona gitmiyorum hadi uzun yol desen onada hiç girmiyorum. Milletin kesin sürekli bir iş garantisi yok memur değilse. Yani millet kendini zor geçindiriyor aldığı maaş ile evini ailesini nasıl geçindirecek üstelik bir ton borç ile..

0
    0 Yorumla
  • Karadutsuyuuu
    Karadutsuyuuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 23
    +1 yıl

Aslında kadınların artık evlenme istememe sebebi annelerin kaderlerini yaşamamak istemesi. Kendi ailesi tarafından şımartılmış bir olgunluğa varamamış evlenince düzelir denilen erkeklerle uğraşmak kimse istemiyor. Hele ki bu zamanda kadınlar erkek kimseye güven olmuyor insanlar evlilikten sonra değişiyor bu çok korkutuyor beni bile. Konu yine aynı yere gelecek ama iyi gözüküp evlendikten sonra psikopat gibi ortaya çıkan bir adamla evlenmek istemiyorum ve bundan korkuyorum.

1
    1 Yorumla
    • çevrimiçiiii
      çevrimiçiiii
      +1 yıl

Takip göndersene konuşalım

Yorumla
  • Oylesinederin
    Oylesinederin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Bence zordur demek yanlis olur evlilik esittie sorumluluk demek ve erkeginde kendine gore yukumlulukleri olacak kadininda bu yuzden ikisi icinde zor kiz ceyiz yapmak icin ugrasirken erkek dugun derdi ev derdine dusecek bu yuzden evlilik herkesin surdurebilecegi birsey degil simdiki evlilikler hep bosanmaya dayali girdikleri cabaya bile degmiyor hemen bosaniyorlar velhasil kelam her iki cins icinde zor

0
    0 Yorumla
  • Takıtoka
    Takıtoka Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence evlenmek istememek değil de evlilikten korkmak bütün olay. Günümüz şartlarına bakıldığında çevremizde birçok olumsuz örnek var. Aldatılma problemi, geçim sıkıntıları, ailelerin işin içine girmesi gibi. Artık kadınlar maddi açıdan daha özgür olduğu için çalışıp kendi ayakları üzerinde durabildikleri için kendi paralarını kendileri yönetebiliyorlar. Toplumsal dayatmaları yavaş yavaş kırmaya başladık. Evlilik zaten bu kadar kolay olmamalı bence. Sırf çocuk yapmak için evlenilmemeli. Evlilik düşünen bir kadın ve bir erkek birbirini bulup sevdiyse, hayat planlamaları birbirine uyuyorsa evlensinler çokta mutlu olsunlar

0
    0 Yorumla
  • NoraShepley
    NoraShepley Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 92%
    +1 yıl

Biz evlilik düşünmüyoruz hıh, evlilikte neymiş otur evinde bide evlencem diyo KSKCJSKDKWKFKWMMSKXNCNSNS

1
    0 Yorumla
  • Wolf-man
    Wolf-man Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 75%
    +1 yıl

Her ikisi de zordur. Çünkü evlilik demek hayatları birleştiren senete imza atmak demektir. Evlilik süresince ve boşanma durumunda kanunların yüklediği sorumluluklar var. O yüzden iyi düşünmek gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • hafifrüzgarG
    hafifrüzgarG Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.

Ben flört insanı değilim o nedenle çıktığım adam evlendiğim adam olsun isterim ha hadi hemen tarzında değilim bir iki yıl tanıyıp ciddi adım atmayı beklerim 🍓😊

1
    0 Yorumla
  • serverus00
    serverus00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

bu devirde geliri güzel birikimi olmayan bir insan hayal kurmaya korkar düğün yapması dert ev falan yoksa miras kalmadıysa fakirse ne yapacaz bilmiyorum.

1
    0 Yorumla
  • Zeynepkocagenc
    Zeynepkocagenc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Ben şahsen bı kadın olarak konuşuyorum evlenmeyi düşünmüyorum çünkü evlenmek kdr boşanmakta bir hak ama ben durup dururken can güvenliğimi tehlikeye atiyomusum gibi düşünüyorum bı erkeğe güvenerek. Çünkü bu devirde HICBIR ERKEGE HICBIR SEKILDE GUVEN OLMAZ.

2
    0 Yorumla
  • tizianofresh
    tizianofresh Takip Et
    Xper 3 Yaş: 41
    +1 yıl

Kadınlar ne söyler erkekler ne anlar tam da bu soru için yazılmış benim fikrim erkeğin evlenmesi daha zor önce çok çalışacak para biriktirecek kendini evliliğe hazır hissedecek sonra onu anlayacak bir kız bulup tabi oda karşı cinsi anlaması lazım sanırım bu yüzden hala bekarım 😭😭

0
    0 Yorumla
  • 5Xper
    5Xper Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 32%
    +1 yıl

Genelleme yapacak olursak toplumsal ahlak baskısı erkekten çok kadın üzerine kurulu. Bu konu üzerinden düşünecek olursam kadın diyebilirim. Üzerindeki baskıyı ister istemez partnerine yansıtacaktır.

0
    0 Yorumla
  • deryalosangeles
    deryalosangeles Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

zorluğu yok aşk sevgi güven varsa evlenilir ben evlendim

3
    0 Yorumla
  • LBBKS
    LBBKS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 48 , eic 96%
    +1 yıl

Evlilik düşünen erkek daha çok ama kızların aşırıya kaçan istekleri karşısında erkekler geri adım atıyor.

1
    0 Yorumla
  • liddleprince
    liddleprince Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

Bu devirde evlilik her acidan zor ama kadin uygun sartlar bulunmassa evlenmez erkek ise evlenmemek icin hep kacis arar

0
    0 Yorumla
  • ekayi61
    ekayi61 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 32%
    +1 yıl

yaşa bağlı aslında biraz daha geç evleneli insan eskisi gibi bir devirde yaşamıyoruz. ar yok utanma yok çekinme yok.

0
    0 Yorumla
  • tecrubebılgı
    tecrubebılgı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 70%
    +1 yıl

kadınlar çok daha zor. her şey olsun onu isterim bunu isterim diye diye işleri daha da zorlaştırıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • askywater
    askywater Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bence erkeğe zor kadınlar merak için bile dünden razı evlenmeye. Erkek maddi olarak kaldıramayacağını düşünür günümüz kadınlarını.

0
    0 Yorumla
  • lunaapienaa
    lunaapienaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

bu dönemde iki taraf için de evlilik zorlaştı bence

1
    0 Yorumla
  • Congruent
    Congruent Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar hâlâ eskisi gibi evliliğe sıcak bakıyor da, erkeklerde o düşünce artık kalmadı gibi. Özellikle maddi sorumluluklar vs gözlerini korkutuyor.

1
    0 Yorumla
  • selverbakir10
    selverbakir10 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

Evlilik düşüncesi ve zorluk ne alaka onu anlamadımmmm

0
    0 Yorumla
  • Zlatan_red
    Zlatan_red Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 39%
    +1 yıl

Bakın evlilik başlı başına iyi bir sektör değil :)

0
    0 Yorumla
  • langsam
    langsam Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Evliliğin devirle alakalı olduğunu sanmıyorum istedikten sonra samanlık seyran olur.

0
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Düşüneni bulmak kolay, geçinmeyi bilen bireyler bulmak zor.

0
    0 Yorumla
  • MrtBrs88
    MrtBrs88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Evlilik istemeyen kadınla sevgili olmak çok iyi de bir kere kaçırdım elimden bir daha bulabilir miyim bilmiyorum :D

0
    0 Yorumla
  • Hdmdkdk
    Hdmdkdk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 92%
    +1 yıl

O değil de şarkı efsane, erkek daha zor bulunur bence

0
    0 Yorumla
  • Shsjsjy
    Shsjsjy Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Ikisinide bulmak çok zordur çünkü iki bireyinde çocuklukta gördüğü evlilik profili evlenme düşüncesini etkiler.

1
    0 Yorumla
  • cerenyalcn
    cerenyalcn Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Evlilik düşünen erkek ya da kadın fark etmez iki tarafta zor değildir. Zorluğu çıkaran cinsiyet değil karekterdir. Evlilik güzel şeydir. :)

0
    0 Yorumla
  • mabelpisijr
    mabelpisijr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Ya baktığında kadın daha zor. Artık kadınlar eskisi gibi evlilik peşinde değil sözde. Ama bakıyoruz gene herkes evleniyor dmdmdm değişir o yüzden

0
    0 Yorumla
  • Ayışığıgeceaşığı
    Ayışığıgeceaşığı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    +1 yıl

Öncelikle norm Ender in hastasıyım♥️🥰

Bence kadınlar evlenmek ister ama etrafta güvenecek kimse olmadığından evlenmez erkekler ise keyfî gönül eglendirir

0
    0 Yorumla
  • nurçikolataistiyor
    nurçikolataistiyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

bilmiyorum ben evliliğe karşıyım şahsen ama sevgilim evlenmek istiyor. Şimdilik daha gencim diye kapatıyorum konuyu ama ilerde bu yüzden ayrılabiliriz bile :(

0
    9 Yorumla
    • mrtcnsmsk23
      mrtcnsmsk23
      +1 yıl

Bu devirde iş yok güç yok alınan maaşlar belli. Herşeyin fiyatı ateş pahası.2. el arabalar bile nerden baksan hasarsız ortalama modeller 100.000 lerde. Ev kirası elektrik su günlük gider.. Bu devirde evlilik zaten durduk yere zarar.. Hayatınızı kurtarmaya bakın..

Yorumla
    • nurçikolataistiyor
      nurçikolataistiyor
      +1 yıl

@mrtcnsmsk23 kesinlikle haklısın bir de sevgilime anlatabilsem... yakın zamanda bir ayrılık bekliyor galiba beni :/

Yorumla
    • mrtcnsmsk23
      mrtcnsmsk23
      +1 yıl

Ayrılmak istiyorsa ayrılsın çocuk mu bu. Olgun insan bul kendine bir tane. Hadi gaza geldin evlendin para yoksa nereye kadar mutlu olacaksın iki gün sonra çocuğun doğdu ona bir t-shirt bir pantalon alamayacaksın yazık günah değil mi insanların içinde rezil olacak üzülecek belki ağlayacak sen ne diyeceksin peki bu hale.

Yorumla
    • nurçikolataistiyor
      nurçikolataistiyor
      +1 yıl

@mrtcnsmsk23 bir dahakine daha olgun biriyle çıkarım artık :)

Yorumla
    • mrtcnsmsk23
      mrtcnsmsk23
      +1 yıl

Bencede öyle yapmalısın bu devir aşk sevgi devri değil mantık devri.. Gelecek düşünme devri olmayan bir geleceği kurmadan hayata kafa tutulmaz

Yorumla
    • mrtcnsmsk23
      mrtcnsmsk23
      +1 yıl

İnsanlar çok toz pembe hayaller kuruyorlar sonrasıda aç bak en basiti evlenip boşanma oranlarına ne gereği var demi

Yorumla
    • nurçikolataistiyor
      nurçikolataistiyor
      +1 yıl

@mrtcnsmsk23 ayrıca evli olup da mutlu olan görmedim hayatımda belki de o yüzden böyle düşünüyorumdur. Ne kendi ailem ne arkadaşlarımın aileleri ne de akrabalarım güzel bir evliliği var diyebileceğim kimse yok. Sevgiliyken sorun yaşayınca ayrılabilir, hayatına devam edebilirsin. Evlilik her şeyi daha da zorlaştırıyor.

Yorumla
    • mrtcnsmsk23
      mrtcnsmsk23
      +1 yıl

Evlilik aşkı öldürür 😂

Yorumla
    • nurçikolataistiyor
      nurçikolataistiyor
      +1 yıl

@mrtcnsmsk23 doğru valla :')

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

eğer ki sevgilimle cinsel hayatım varsa evlenmeyi istemem

0
    2 Yorumla
    • tecrubebılgı
      tecrubebılgı
      +1 yıl

pekii ne istersin? sana el değmemiş namuslu kız mı bulacağız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@tecrubebılgı Tercih meselesi sana mı soracaz :D

Yorumla
  • wampirequeen
    wampirequeen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    +1 yıl

İkisi de zor. Ama kadın bence. Boşanırsa kadın dul oluyor erkeğe bir şey olmuyor

0
    0 Yorumla
  • yıkıkızınbiri
    yıkıkızınbiri Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Gerçekten seviyorsa kadın tabi ki. Ama erkek de olabilir. Bak yine karasız kaldım

0
    0 Yorumla
  • Elmacıkkemiği1
    Elmacıkkemiği1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Evlilik düşünmüyorum. Ne insanlara güveniyorum ne de evlenmeye para yeter

0
    0 Yorumla
  • Dobicokmutsuz
    Dobicokmutsuz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Kesinlikle erkek çünkü erkekler biraz daha özgürlüklerine düşkün oluyorlar kadınlara göre

0
    0 Yorumla
  • KONGAR16
    KONGAR16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Erkekler evlilige karsi soğudu sartlar cok ağirlasti

0
    0 Yorumla
  • Alinom
    Alinom Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence bu zamanda kadınlar için de erkekler için de evlilik çok zor bir seçimdir.

0
    0 Yorumla
  • Çağlaasu
    Çağlaasu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Zorluk degil bence evlilik isteyen bi erkek evlilik isteyen bir kız bulur oh mis 😂😂😂😂😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkek zordur konu kapanmıştır boş yapmayın işinize bakın hadi bakiyim

0
    0 Yorumla
  • Kültürel
    Kültürel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 98%
    +1 yıl

Bence artık her ikisi de.

2
    0 Yorumla
  • aslegionaire
    aslegionaire Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 78%
    +1 yıl

Kadınlar çok daha zor bu devirde..

2
    0 Yorumla
  • Zemheri27
    Zemheri27 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İkiside ama erkeklerin bir tık daha fazla olabilir

1
    0 Yorumla
  • Khaleesi12
    Khaleesi12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bence ikiside zor değil

0
    0 Yorumla
  • iremd02
    iremd02 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Erkek daha zor bulunur

0
    0 Yorumla
  • Rzrndmrrr
    Rzrndmrrr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 92%
    +1 yıl

Her ikisi içinde zor ayrım yapamayacağım şimdi

0
    0 Yorumla
  • Toch_me
    Toch_me Takip Et
    Xper 6 Yaş: 86 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekleri ikna etmek daha zor galiba

0
    0 Yorumla
  • Oktayttk
    Oktayttk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 62%
    +1 yıl

Kadın zordur bir aileden kadın almak ölüm gibi

0
    0 Yorumla
  • ily_mikelson
    ily_mikelson Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 88%
    +1 yıl

Erkekler gibi geliyor ama olmaya da bilir.

0
    0 Yorumla
  • TuranReisCevaplıyor
    TuranReisCevaplıyor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

bu devirde evlilik direkt zordur

0
    0 Yorumla
  • Selamşişkolar
    Selamşişkolar Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Bu zamanda herkes zor gibi duruyo

0
    0 Yorumla
  • Centirwomen
    Centirwomen Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bence zamanında önce düşünen iki taraf da zordur.

0
    0 Yorumla
  • Olgun-bey_06
    Olgun-bey_06 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 47 , eic 97%
    +1 yıl

Erkekler daha uyar kisilikler

0
    0 Yorumla
  • Kardelenkc
    Kardelenkc Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Insandan insana göre değişir 😇

1
    0 Yorumla
  • Gizliizlizlilii
    Gizliizlizlilii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İkiside zor

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

erkeğin işi daha zordur

0
    0 Yorumla
  • eli_syaa
    eli_syaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

İkisini de bulmak zor gibi bence

0
    0 Yorumla
  • Meltem0011
    Meltem0011 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Bence ikiside

0
    0 Yorumla
  • Durugüzelik
    Durugüzelik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Kadınlar erkek bulamıyor erkekler kadın

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Bu devirde evlilik düşünen kadın mı daha zordur erkek mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bu devirde evlilik düşünen kadın mı, erkek mi bulmak daha zordur? 85 cevap verildi
Evlilik kadın için mi daha zor erkek için mi? 49 cevap verildi
Evlilik kadın açısından mi daha zor erkek acisindan mi? 10 cevap verildi
Evlilik kadınlar için mi daha zor erkekler için mi? 17 cevap verildi
Evlilik kadınlar için mi zor erkekler için mi? 28 cevap verildi
Evlilik kadınlara mı zor erkeklere mi? 165 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Özeleştiri yapmayı gerçekten biliyor musunuz?
  • Pideler nasıl olmuş sizce?
  • Kedilerden hangisi şimdi modunu yansıtıyor?
  • Size karşı umarsız ve fütursuzca yargılama yapıldığı anlarda nasıl hissettiniz?
  • Birinin yokluğu mu daha çok acıtır, değişmiş hâli mi?
  • Kokusu yeter dediğin yemek ne?
  • Küfür eden biriyle sevgili olur musun?
  • Siyah giyinmekten vazgeçebildin mi?
  • Köprücük kemikleri size çekici geliyor mu?
  • Hayatınızda gerçekten gökyüzündeki en parlak yıldızım dediğiniz biri var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨