AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
195Cevap
Bu sorumluluğu üstlenicek sadakatı bir ömür boyu koruyabılecek cesur erkek bulmak zor😎
İkisi de aynı artık kadın tek eşlilige karşı erkek para harcanmasına borca girmek istemiyor Allah hepimizi kendini bilen insanla karşılaştırsin
Bence erkek bulmak zor. hemcinslerimin çoğu tam evlenmelk :))
Kız Yola geliyor ama erkegin ne mal olduğunu anlamak zor olabilir
evlenilcek insan:)))
erkekler evlenmeyi istemiyorlar gibi geliyor bana
:D :D kesinlikle kız
kızlar acısından problem yok erkeklerde asıl problem
Bulmak Benim için kolay ama Benim Kriterlerime Uygun mu? Karakteri Oturmuş mu?
Simdiki devirde okumayana kiz yok zor olan kiz değil zihnihet
Evet zor 28 senedir eve gelin gelecek kız bulamadım hep abidik gubidik günlük kizlar denk geldi
Aynı orantıda 2side zor , şu an en kolayı eğlenilecek birisini bulmak 👈
Al birini vur ötekine
Gerçi doğru dürüst isteyenlerde samimi değil ya neyse konuşturma beni
Evlenilecek adam bulmak zor. Kadın erkek önemli değil.
Doğru insanı bulmak zor. Evlencek erkek/kadın bulmak kolay bence.
İnsan bulmak başlı başına zor zanaat. :):
Cok dgru
İmzalıyorum. Sino :)
Ya kiz kizz. kesinlikle kizzz. erkek isteyen varsa bizde şerefli ve namuslu çokkkk. ama kiz bulunmuyor🙏🙏🙏🙏🙏
Erkek bulursun da adam gibi adam bulmak zor diyorum
Bence erkek bulmak zor evlilikte yakisiklilik yetmiyo erkek icin iyi bir işi olmasi lazim ve cogu kisi asgari ucrete calisiyor
asgari ucret ne kadar oluyo?
Bu kadar cahil olamazsin
bende bu yorumuna katiliyorum. maddi olarak yeterli bir erkegi sriyor cogu kiz. zengin olmasinsart degil ama evi gecindirnesi gerekiyo
turkiye de yasamiyorum cahilim ne yapayim?
Evet cicim
asgari ucretin ne kadar oldugunu söylemeyecek misin?
Ikiside cunku ne evlenecek erkek kaldi nede evlenecek kiz
Afedersin de ben hiçbir şey yapmadım beni bu kategoriye sokamazsın. Siz gidin zamanında ib.. nelerle takılın sonra vay anam erkekler ş.. erefsiz bilmem ne
Erkek cunku durumu iyi olmali evlenilcek kisinin. eee ulke kosullarinda nekadar mumkun olabilir ki bu.
bence cinsiyetlere ayrılarak düşünülecek bir soru değil
Bu devirde karakter sahibi birini bulmak zor.
İnsanı buldukta evlenilcek olan olmayan diye ayırtetmesi kaldı 🙊😃
bu kızların topunun allah cezasını versin hayatımızı kaydırdılar
Evlenilecek erkeği bulmak zor olmadı benim için💫 ama çevremde adam olanindan az var 💁
ekeklerde pek sıkıntı olmazda kadın kısmında zar muhabbeti var... o belki sıkıntı olabilir.
Kiz bulmak zor.. Kiz diye aldigin 7 kocali yida geçmiş bu zamanda
Adam gibi adam nerde ya da bize rasgelmez.. adam bulmak zor
Zamanında p.. çlerle takılıp, efendileri eziklediniz şimdi onun cezasını çekiyorsunuz.
@YasinYasin061 bu da yeni trend. Kadının birlikte olduğu adamın degismesindeki suç yine kadında yani. Görünürde P i c değildirler ama cibiliyetleri bozuk erkeklerin çoğunun
Bir insanın arkadaşlarından, çevresinden, davranışlarından, yaşayış tarzından hatta okuduğu gazete, kitaplar bile belli eder nasıl biri olduğunu. Gözlem yeteneğin sıfırsa diyecek bir şeyim yok
@YasinYasin061 nitelikli dolandırıcı adamlar ben Napayim
Bahane bunlar, iki güzel lafa kanıyorsunuz.
@YasinYasin061 pes ediyorum 🙈🙈🙈
Sanırım haklısın Yasin
Haklıyım, çünkü bu gerçek güneş gibi ortada. Benim yaş taşım kızlar şu an her türlü ibnel. ik yapan erkeklerle takılıyor, yaşları ilerleyince bana döneceklerine adım gibi eminim ama bu seferde bir tekme ben atmış olacağım. Allah'tan tek dileğim benim gibi biriyle karşılaşmam ona güvendim ve bıraktım...
@YasinYasin061 inşallah çok mutlu olursun ablacim
Öyle olur inşallah, size de adam gelir umarım bu saatten sonra :)
Bu işin ne kızla ne erkekle alakası yok sadece güven ve saygı olduktan sonra evlilik olur ve mutlu bir yuva kurulur eğer bu ikisi yoksa ne ne kız olur nede erkek olur
Kendi acımdan diyeyim erkek neden derseniz sağı yalan solu yalan ortaya çıkan düzenbaz ergen biri 😁 üstüne alınmasın kimse yarası olan alınsın tabi 😁
İkiside kızlar evlenmek ister evlenilecek erkeğe bakmaz
Valla bu devirde her ikiside. Guven problemi simdi iki cinsiyet icinde onemli bence.
Kadinlar dunyanin hakimidir. Istediklerink kandirir ve evlenirler.
Sen diyorsun ki küçük parmağım kopsa mi agrir büyük parmağım mi sence hangisi ağrır?
Kız tabii. Geçmişte yaptıklarını söylemiyorlar. Güvenemezsin. Hepsinin illa hayatında biri olmuş oluyor
senin hic mi olmadi peki? nasilsan öyle birini cekersin sonucta
Olmadı tabii yoksa umurumda olmaz
ozaman korkmani gerektirecek bir durum olmamali. mutlaka gönlune göre birini bulursun 👍👍👍
Bilemeyiz onu bu devirde kolay değil
Ekmek bulmak daha zor
Bana göre
3 gün önce 4 yıllık iliskimin bitmesini göz önünde bulundurursam. Erkek diyebilirim. Cunku asla olgunlasmiyorlar
Kuz daha zor bakire mı değil mi onu araştır dur kafamda deli sorular
sorarak ögrenebilirsin neresi zor bunun
Ne malum belki diktirdi
Bakireliği için seveceksen ki öyle bir şey yok saçmıyorsundur gerçekten, bırak bu işleri en iyisi.
Sevmiyorsundur dedim
@GizliBayan98 ben bakır bireyim sadece benim ilkim o olsun?
ay bu diktirme olayida yemin ederim bu sayfadan ögrendin lyle bir sey mi varmis ya 😩
Ben bakire değildim tecavüze uğradığım için ama eşim bakirdi. Sevgimizde veya aşkımızda bir azalma yok. Çünki birini seviyorsan gerisi teferruatıdır. Sen evlendin diyelim. Ve de bir bayansın. Artık bakire değilsin. Aşık oldunuz biriyle ama o bilmiyor evlenip ayrıldığını. Sen sırf bakire değilsin diye seni bıraksın mı isterdin? Sırf 2 damla kan için. Tül gibi bir zar. Daha önce yaşanmış artık önemsiz bir ilişki için?
önemli degil bence ama nasil olmaz mesela dul biriyse problem llmaz birde uzulere nsizin gibi olaylar yasanilirsa problem olmamali. ama nikahsiz iliskiye girmis bir kizi ki ben buna dinsel olarak bakiyorum, istemeye bilir saygi duyulmasi gerekiyor. erkek icinde ayni seyi dusunuyorum bakir olmasi tercihim ama evlenmis bosanmis ise problem degil benkm icin
Bende senin düşündüğünü anlatmaya çalışıyorum işte evlilik öncesi olmasın ya da tecevüz ederler zorla eyvallah boşanır eyvallah ama evlilik öncesi yat kalk sonra da enayi bul ben bakireyim istenen öyle kadınlar allah uzak tutsun bizden
Evet anladım ölüleyse haklısınız. Ama şu da olabilir. Olur pişmandır, tövbe eder yine gözümde aynı.
Öyleyse
@GizliBayan98 Tövbe eder sonra kabul ederim, işte bu düşünceleriniz yüzünden p.. çler cesaret alıp kızları kandırıyor
@YasinYasin061 herkes hayatında yanlışlara düşebilir. Tövbe etmeye haklarını ellerinden sen mi alacaksın? Kabul edecek olan Allah. Ben gözümde aynı dedim. O p. ç dediklerinin de kendi içlerindeki pislikten kaynaklanıyor. Kimsenin tövbesi kimseye cesaret olacak değil. Saçma saçma konuşma. Yapacak olan yapacağını yapar zaten. Affetmek Allah a kalmış, kabul etmek kula.
ya bu hararet neden Allah askina bir sakin ol? herkes kabul etmek zorunda mi bir kere buna saygili ol. yasinin demek istedigi su eger pisman olursa ne ala ozaman kabul edebilirin cok seversem ama kalkipta yok hic pisman degilim derse ozaman kabul etmeyecegini söyluyor. buda sizi hic ilgilendirmez!!! herkesin kendi karari. Allahin affedip affetmeyecegi ile ilgili bir sey söylemesi ki? o nerden bilebilir tevbenin kabul olup olamayagagini? tövbe etmem diiyorsa kiz pisman degilim diyorsa ozaman yasin de onu istemeye bilir cok normal bir sey bu!!!
Öncellikle düzgün oku tövbe eder kabul ederim dememe bu şekilde düşündüğüm için erkekler cesaret alıp kızları kandırmalarına sebep oluyormuş ona göre. Zaten dedim tövbeyi kabul etmek Allah a öyle birini de kabul etmek kula kalmış. Kimse hiçbir şeye mecbur değil. Asıl sendeki ne bu şiddet bu celal.
Yasinin ilk defa yazdığının farkındasın değıl mi öbür cümleleri kuran kişi başkası. Tövbe eder kabul ederim mantığına karşı olduğunu söylüyor. Erkekleri kadınları kaçırmaları için cesaretlendiriyormuş.
oda olabilir? onun karari cok sabit fikirli konusmalar yapiyorsunuz ve sanki bunu herkes kabul etmek zorundaymissiniz gibi tepki veriyorsunuz benim siddet ve celal’im buna! size ne? siz kadin olarak bunu tepki glsteriyorsaniz basindan yapmayacaktiniz? yapiyorsaniz bile arkasinda durun ve durumu kabul edin? ya da gidin sizin denginiz olan biriyle birlikte olun? sizin gibi yapip pisman olan birileir mutlaka vardir? bu siniri harareti anlamadim? mecvur degil bir erkek bunu kabul etmeye. her erkek sonucta bir degil. yasin demek istiyor ki kizlar biraz saglam dursun ki erkekler kolay onlari blyle söyleyerek kolay kandiramasin ona yakiniuor yani bir nevi uzuluyor o kadinlara. yoksa onlar birileriyle yatmis kalkmis umurunds mi sence? 1000 tane sevismis kiz varsa 1000 de bakire kiz var. hangisini kabul ederse oda onun bilecegi is
Kaldırmaları dedim klavye kaçırmaları olarak düzeltmiş
farkinda degildim simdi söyleyince gördum bunu
Kandırma diyorum
ya kafam karisti simdi kim ne dedi falan. neyse ne sonuc olarka bir insan bakire degilse bile bu saygi glsterilecek bir sey onda hem fikiriz. kimse kimseye orus-pu diyemez hakki yoktur. kabul ederse ne ala kabul etmezde gule gule diyebilir. ben sadece bjnu demek istiyorum turkcem birsz zayif olabilri o yuzden kusura bakma
Şimdi bir kere zaten mecbur dedim mi hiç? Doğrular değişmez sabit fikirli değilim. Doğruyu konuşuyorum. Ve de ben isteyerek biriyle yattığımı söylemedim. Evliyim ayrıca. Türkçe zayıf ve anlamıyorsan yorum yapma öyleyse yanlış yere. Sen hataya düşmüş olabilirsin falan diyorsun. Düşsem bile kabul eder seviyorsa gerçekten diyorum pişman isem. Etmezse kendi bilir diyorum. Neresini anlamıyorsun?
sana ne zayif turkceyle yorum yazarim yanlis anladin diyebilrisin ki dedin bende duzelttin yazimi. hala hararetlisin! Snein lzel hayatin beni ilgilendirmiyor bakire olmayan kizlari kast etmistim ben sizler diyerek
ya lutfen kabak tadi veriyor konuyu kapatin artik
Pardon ama ünlem falan sen celallendin bana. Üstelik beni kastederek kurdun cümlelerini içinden ne geçirdiğini anlayacak değilim olana yorum yapıyorum. Benim özel hayatım tabii seni ilgilendirmez. Ben zaten sana değil buradaki bir beyefendinin cümlesine yorum yapmıştım. Sen kendin hararetlendin. Benim hakkımda bir şey söylüyorsan da tabii ki tepki gösteririm. Seninle uğraşamam daha fazla. Kavga arıyorsan doğru adreste değilsin.
hadi gule gule
@GizliBayan98 Herkes hayatında yanlışlara düşebilir, evet ben zaten onu demiyorum. Yok eğer tövbeliyse ben o erkeği kabul ederim lafına karşı çıktım, tabi edebilirsin bir şey demem ama o zaman buna göre erkekler geçmişte her türlü i.. bneliğe yapıp sonra evlenirken bakire el değmemiş kız aramalarına destek veriyorsun. Sonuçta onlarda ileride tövbe edecek? Buna göre bir erkek '' ben niye bakir kalayım '' diye düşünmez mi? Nasıl olsa geçmişi temiz kız beni kabul edecek der.
Ayrıca soran kişi beni gayet iyi anladı, evet sanki zamanın kötü olduğunu bilmiyorlar sonra kandırıldım havalarına giriyorlar. İki güzel lafa kanmayı bekliyor kızlar resmen
Tabi ki kız.. Varsa gelsin ben buradayım
tabiki bir bayan bulmak çokk zor
ikiside çok zor fikrimce
Karekterin cinsiyeti yokki diyim şudur diye.
Erkek bulursunda, adam gibi adamını bulamazsın.
En zoru kafa dengi birini bulmak, gerisi kolay :D
Anlaşabileceğin birini bulmak bile çok zor..
Eğlenilecek çok kız var , evlenilecek kız , maalesef yok denecek kadar az.
İyi arsaların hepsini müteahhitler kapmış..
Bana göre kız, sana göre erkek
Evlenmek isteyen yazsin
Kıza göre evlenilecek erkek erkeğe göre evlenilecek kız bulmak zor.
kız tabi
onun bunun altından çıkmayan adam gibi seven kaç tane kız kaldı şu devir de
Tabi ki kız bulmak zor
Erkekleri ikna etmek daha zor
al birini vur ötekini
Kadin bulmak daha zor..
Düşün işte ne zamandır arıyorum ve hala bulamadım.
Erkek daha zor bence🤔
Erkek bulmak daha zor
sen ne istiyorsun evlenmekmi gezmekmi
evlenmek
Kızı da erkeği de aynı bu devirde.
İkisi de birbirinden zor evliliğin kendisi zor