Tabii şiddetten bahsetmiyorum. Hiçbir şekilde tartışmaya gelemeyen bir erkek arkadaşım vardı. Tartışılacak bir konu olduğunda susardı. Beni rahatsız ederdi bu, çünkü bir şekilde tartışmak gerekiyor ki çözümlensin. Ah canım vah canım tamam canım'larla ilişki yürümüyor sanki :)
Kavga ilişkinin tuzu biberi midir, yoksa bir ilişki kavgasız mı olmalıdır?
Kavga değil tartışma olur her ilişkide. Ama saygı içerisinde ve çözümleri olacak şekilde. Derler ya yatağa küs girme diye ki bu her durumda geçerli olacak bir sey değil ancak net bir sey var tartisma adabi bilmek şart. Isi saygisizliga küfür ve şiddete getirirse o iliski bitmeye mahkum
Şiddet içermediği sürece arada kavga etmek iyidir. :))) ilişkiyi güçlendirir ve daha iyi tanırsın karşıdakini. çünkü sinirliylen herşey söyleyebilir ya da yapabilir o yüzden görmek gerek bu tarafıda.
Seven insan hata yapar ve cogu zaman kavga cıkar.. Muhim olan fazla uzamamsıdır.. Mukemmel bir aşk da hatalarla başlar.. Gene muhim Olan o hataları beraber cözebilmektir... Kavga mutlaka olcak.. Veya düsünün hersey kavgasız ve fkirler bir.. ne anlamı kaldı aşkın !!
kavga iyidir tartışma şeklinde olmalı zekalar konuşmalı :) çokta zevk verici oluyor ve öğretici tanıyıcı ama uzlaşma çıkmalı kimse kimseye boyun eğmek zorunda kalmamalı kaç kadın kaldıki öyle? kavgada tanır erkek kadını kadın erkeği kavga etmede bile stil olmalı insanda asalet kibarlık zerafet benim anne ile baba sessizce kavga eder didişirlerdi pıtı pıtı sonra bir kadın tanıdım aman allahım kavga etme stili bir vahşet işte bu abiden size gelen örnek :)
Kavgadan kastınız karşılıklı konuşup bir şeyi saygı düzeyini aşmadan tartışmaksa evet, kavga ilişkinin tuzu biberidir denebilir. Fakat işin içinde hakaret, şiddet vb. çirkinleşme olayları dahilse (ki günümüz ilişkilerindeki kavgalar genelde böyle, insanlar birlerini severken bile hakaret ediyorlar resmen🙄) kesinlikle ilişki kavgasız olmalıdır.
olur insanız sonuçta. ama bunu kavgaya çevırmemek öneli tartışma boyutunda olmalı. ve tabı samanalevi gıbı geçmeli. asla uzatılmamalı. bununda tek çaresi. bı tarafın mumkun oldugu kadar alttan alması gerekıyor
Madem ki; yemek tarifi veriyoruz. Kavga tuzu, biberi ise güzel sözler de yağı, şekeridir. Ne tuzunu ne de yağını, şekerini abartmamak. Kararında kullanmak lazım. Diğer türlü ilişkinin lezzetini bozacaktır.
Arada bir yasanan kavgalar kadinin erkege meydan okuma seklidir. Erkek, baskin karakterini sergiler ve disiyi sulandirir. Kadin da arada bir bu domine edilislerin tatli ezikligini kendisinde gormek ister.
Tuzu biberi kavga etmeyi nce kendimi kötü hissediyorum hep aynı monoton kavga edince 1 Saat sonra Özür dilerim qız kırdım mi seni napim özledim lan sana takilmayimda napim affet hadi beni mesajı gelmiyo kavga etmeyi nce 😀
Kavga ederken bile saygıyı kaybetmemek lazım bence. Kavganın bir amacı olmalı gereksiz şeyler için kavga edilirse zamanla kavgaya da alışılıyor bir anlamı kalmıyor iki taraf da birbirini ciddiye almıyor
Her ne kadar tuzu biberi olarak gözüksede, bir zaman sonra kavgalar alışkanlık seviyesine kadar gelip, büyük sorunlar haline gelebiliyorlar. En güzeli ise seviyeli bir tartışmadır, tabi yapabilene.
Kavgasız, tripsiz, muzurluk yapmadan ilişki yaşanmaz ki... Kavga olacak ki, karşındaki insanın damarına basacaksın ki gerçek yüzünü göresin. Canım cicimle olmaz bu işler.
Kavga hiç olmazsa orada sorun vardır, kavga ilişki’nin tuzu biberidir tabi kavga’dan bir süre sonra @SinirliBiberin dediği gibi mutfakta arkasında belinden sarılıp boynundan öpeceksin.
KEsinlikle tartışma olmalı. İletişim kurmayı becerebilmek hiç tartışmamak değildir. Hatta tartışmalar heyecanı dorukta tutar, cevapları beraber ararsınız , bir sonuca varmasa da çoğu zaman monotonluktan kurtarır ilişkileri. Olmalı 👍
Her ilişkide kavga vardır.. İlişkide pek fazla kavga olmamalı.. Olacaksa ufak tefek affedilebilir.. Ve iki tarafın da anlayışlı olması gerekir bence...
Benim ki de polemikten polemiğe koşardı umarsızca. O bile yetti. Öyle resimdeki gibi benimle bir kova su atıp kavga eden kadının yol vereceksin gidecek kardeşim. Herkes edebini bilsin lütfen.
Kavga yoksa bir iliskide o ilişkide sıkıntı vardır. Çünkü sen kıskanır kisitlar kızar kimi zaman bu tatlı kavgalara döner önemli olan kavganın azadiya kacmamasi
Her kavga bir öncekinden daha sert olacaktır ve sınırları biraz daha aşacaktır. Gün gelecek karşılıklı saygının bittiğini göreceksiniz. Bu nendenle ilişkierde kavgayı sevmiyorum...
Kavga değil tartışma olur arada sırada ama eğer bunlar aşılamayacak konularsa ve çok fazla konu varsa zaten zaman kaybından başka bişey olmaz bu ilişkiyi kurtarmak
anlamsız saçmalık medeni insan kavgaya olanak sağlamaz. uzlaşmacı tavır her zaman kazandırır. en nihayetinde gülüş biriktiriyoruz. neden biriciğimle anlıkta olsa aramız bozayım?
İstediğini alan kavga etmez durduk yere :) ama günümüz kızlarınla kavga edilmez iyi davrancan kötü olsa bile gülcen hiçbir şey yok gibi davranıp geçicen
Arada kavga edilir de b*kunu çıkarmaya gerek yok haklı çıkmak için değil çözüme kavuşturmak için kavga edilir. Bazıları ben haklıyım deyip karşıdakini dinlemiyor kavgalar derin yaralar açabiliyor..
Bazı şeyleri sıcağa sıcağına konuşmamak lazım soğutup öyle sakin kafayla konuşmak lazım ama her şeyi ödeyerek sorunları anlaşmazlıkları gerçekten çözmeyerek bu iş olmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Resimdeki gibi deterjanlı suyu kafama dökerse o ilişki hiç de karabiberli tuzlu olmaz yani, kanlı bıçaklı olur.
En İyi Cevaplar