Eşimin ilgisizliğine dayanamıyorum. Ne yapmalıyım?

Dayanamıyorum arkadaşlar?Arkadaşlar. Eşim ona gösterdiğim kadar ilgi göstermiyor. Hep bastiriyor duygularını. Zaten anksiyete ve Depresif bozukluğum var. İyice kafayı yiyorum. Çok ta seviyorum giremiyorum da. Gece 2 3 gibi işe gidiyor 11 de falan geliyor işten gece. Haftanın 3 günüde evde. Ama ben hiç bir şey anlamıyorum bazen. Babası çağırıyor altında araba var diye buraya bırak şuraya bırak. Onu da geçtim bazen 4 5 e kadar uyuyor. 6 da kahvaltı ettiğimi hazırlıyorum. Bir dizi seyrediyoruz misal ufak bir yorum yapcam. Ssss diyip televizyona pür dikkat dalıyor. Beni hep susturuyor. Geçen gün dayanamadım patladım bende. Sende bundan sonra bana bir şey anlatma dedim. Oysa o konuşunca geceye kadar da anlatsa can kulağıyla dinliyorum. Ama o hemen kesiyor dinliyor bazen ama sadece üstten dinliyor. Gece ise gittiği zaman ev işi falan yapıyorum 2 de sıkıntıdan düşünün. Halde yemek yerken facebok instagrama giriyor. Ama bana doğru düzgün mesaj atmıyor. Hep ben atıyorum diyebilirim. Evde tekim yazık değil mi bana. Kızdım o yüzden yine başladın sus bıktım ilgi ha ilgi dedi. Çok hassasım bu ara niye bilmiyorum. Annem babam yanımda değil. Çok ağladım kavga ettik. Bugünde romantik bir sahne çıktı bir dizide rol icabı kadının eşi özel günlerinde sürpriz yapıyordu. Konu açıldı. Aşkım benden bekleme ben sevmem öyle şeyleri falan dedi. Kızdım neden benim insanlardan neyim eksik dedim. Biraz yüzüm gülsün istemiyorsan sevmiyorsun o zaman dedim. Sevmesen yapı gereği olmasa bile biraz da olsa zorlayabilir kendini dimi ama? Kavga ettik. Kendimi çok Değersiz hissediyorum arkadaşlar. Lafta seviyorum ölürüm biterim. Eski sevgilisine alıyor yapıyormuş. Uykudan 5 te uyanıyor eski sevgilisi ile sabahın 6 sinda bile buluşuyormuş. Kaynanam in dediğine göre. Ben çok vefalıyim sadigim çok merhametliyim. Ben daha 7 aylık evliyim 20 yıllık evliler gibi monoton olmak istemesi çok zoruma gidiyor. Uzun oldu kusura bakmayın ama çok kötüyüm. Lütfen yardım edin.
Eşimin ilgisizliğine dayanamıyorum. Ne yapmalıyım?