Eşimin ilgisizliği delirtiyor ne yapmalıyım?

Eşim 40 ben 25’yaşındayım eşimle ben 12 yıldır evliyim 3 kızım var. Çok başarılı güzel evlatlar yetiştirdim. genç güzel kusursuz bir eş olduğumu düşünüyorum sadık temiz ve çok iyi bir anne. Eşim iyi bir baba sorumluluklarını bilen biri. Arkamda durur ailesine karşı beni sevdiğini güvendiğini biliyorum maddi anlamda her istediğimizi karşılıyor hayır demiyor sevgisinden eminim biz ayrı yaşıyoruz kendisi gurbette çalışıyor yılda 1 defa 4 aylığına izne geliyor geriye kalan zamanlar ayrıyız onu çok özlüyorum her gün konuşsakta benimle duygusal olarak çok uzak güzel sözler mesajlar yazarım okundu bırakır Seksi veya kendim en güzel çekildiğim fotoğraflarımı atarım ya kalp emojisi atar ya görüldü bırakır bıktım ben deliriyorum bu huyundan sürekli kavga ediyorum onunla bu konu için odunum diyor dalga geçiyor ama sonuç yok zamana bırakıyorum olmuyor yazmıyorum göndermiyorum mesa falan gene kendisi atmıyor ararken de güzel sözler söylemiyor ben ilgi istiyorum seni seviyorum seni özedim şu an yanımda olsaydın desin istiyorum hiç asla böyle şeyler yazmaz dile getiriyorum romantik ol duygusal açım diyorum sevgini hissettir bana böyle ansızın iyi geceler yaz seni öpüyorum falan hiç bir zaman bana günaydın canım yazmaz iyi geceler yazmaz yok zaten ayrıyız uzaktasın buna hakkı var mı. Hangi erkek eşinin en güzel şekilmiş fotoğrafına okundu bırakır ya kadınım yaz kalbim yaz gözlerim kamaştı yaz seni özledim yaz diyorum yok ben çok sinirleniyorum kendimi parçalıyorum ona kendimi ilgimi sevgimi göstermekten ama düzelmiyor ne yapmam lazım ona anlatıyorum konuşuyorum tatil günlerinde mesela bir mesaj at ilgini istiyorum sevgini istiyorum çocuk gibi ama cevapsız bırakıyor günde 3 defa arıyor çocuklarıyla ayrı benimle ayrı konuşur çok iyi bir baba ama bu konu beni yıpratıyor ne yapmalıyım haksız mıyım sorun yaratmakta

Eşimin ilgisizliği delirtiyor ne yapmalıyım?