Gördünüz, beğendiniz, bakıştınız, hoşlandınız, sevdiniz. Gelin görün ki bu kişi, dünyanın en komik esprisini yaptığınızda “bön bön” bakıyor. Bu ilişkinin akıbeti ne olur sevgili KizlarSoruyor kullanıcıları? #bansheesunar
Sevdiğiniz kişinin, yaptığınız esprileri anlamaması ilişkinizin geleceğini nasıl etkiler?
Bitmesi muhtemeldir. Sevse, espri kötü olsa bile gülerdi. Veya da bir daha espri yaparken 2 kere düşünürdüm hatta belki hiç yapmazdım o zaman da sıkıcı olurdu heralde eskiye göre bilemedim.. Şahsen çok alınganımdır o konuda belki bundan büyütüyorum :P
Bön bön bakıyorsa idrak yollarında iltihaplanma vardır, doktora yönlendirir esprilerimin değerini bilen insanlarla vakit geçiririm. Anlamıyorsa zeki değildir, zeki değilse de 'sevdiğim' değildir.
Algılamada sorun varsa, her bi’şeyde soruna gebedir ilişki. Frekansı tutturabilme gayretinde olmalısın, seviyesine inmelisin vs. Sonrasında bu seni sen olmaktan çıkaracağı için sıkacaktır. Sıkılmaktan bay bay demek en güzeli.
Espri. Dünyanın en komik esprisi olabilir ama o anlayamıyorsa benim hatamdir. Ona onun anlamadığı bir espri yapmam. O geliştikçe benimde espri anlayışım onu 1 kademe belki üstünde takip ederek gelişmeli. Anlayışlı olmak gerek
Ortada bir ilişki varsa anlamamak diye birşey olacağını sanmıyorum.. pek umut vaad etmez o durum karşısında görüp beğenmek yeterli gelmiyor bana.. başlamadan biter adi da heves olarak kalır diye dusunuyorum açıkçası
Canım sıkılırdı herhalde 😀 Ama bir espri anlamıyor diye de ayrılmam herhalde ne bileyim. Artıları eksilerinden fazlaysa şimdi bu adamın niye ayrılayım. Buldu da kıllısını arıyor derler.
Ona anlama kaabiliyetini geliştirmesi için yardımcı olmak gerek. Madem orta da bir sevgi var. Boşa gitmemeli üzerine düşen yapılmalı. Birlikte komedi filmi izleyip kaabiliyetini geliştirmeli mesela.
En İyi Cevaplar