Güncellemeler
+1 yıl
Şey falan diyor mesela. Ben asla yanında başka kızlara bakmam diyor. Sonra diyorum ki yalancılık? Tabii ki yalanın dibi diyor. Ne yani bu şimdi?
Erkek arkadaşım bana sürekli laf çarpıyor. Kızınca da şaka yapıyorum komik bence diyor ama ben hiç gülmüyorum. Mesela bişey alıyoruz yemeklik sen eve git ben bunları tek başıma yicem diyor ve bunu iki üç defa söylüyor. Çok sıcakladım diyorum ıyy iğrenç diyor. Duşa gircem diyorum ıyy duş almadın mı diyor. Saçma sapan konuşuyor, öpüyorum mesela öpme diyor. kızınca şaka şaka diyor. Kendinden soğuttu ya boşboş hareketler.
Ay nefret ederim yapıp yapıp 'şaka yeaa' diyen tiplerden. Bahanesi bu. Net tepkini koy bence zaten soğumuşsun. Hal ve hareketlerine dikkat et de yani direkt. Bu şaka değil patavatsızlık ve hoşuma gitmiyor de. Yapmamasını söyle. 'Bence komik' diyip devam ediyorsa da ayrıl gitsin
Cevap
6Cevap
Muhtemelen kendini gelistirememis bir adam ile vakit geçiriyorsun olgunlaşmamis herhalde ergenlik döneminde yaşıyor 😂 tahammül edebiliyorsan devamke...
Ben bu kadar sabırlı değilim ya burnundan getiririm böyle birinin saçma sapan hareketler
Komik olduğunu mu sanıyorsun denebilir
Evet diyor
Bence değilsin diye yanıt verr
Terk ederek tepki göstet
Komik degilsin diyerek.
Anlamadığı, anlayamayacağı ortada
Tersleyerek
Ergen mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?