İlk başlarda sevmediğim kıza alıştım ve aşık oldum?

İlk başta ben ayrılmak istiyordum. Dost olalım dedim fakat bunu kabul etmedi. Sevgili ve ilerleyen yönde bir talep istedi. Şimdi ben ona aşık oldum hemde delice. Saçmalayacak kadar. Devamlı ilgi gösteriyorum. Ama şimdi eskisi gibi bana düşkün değil sevdiğini biliyorum fakat eskisi kadar yakın değil. Eskiden konuşmak için onunla konuşmak için çabalardı şimdi ise bana çok güveniyor ve onu yanlış anlamayacağından adı gibi emin görüntüsü veriyor.

Ona uzak mı davranmalıyım. Yoksa zaten seviyor deyip sıkıca sarılmalı mıyım. Yani seven bir kızın şekerliği hiç bir şeyde yok.

Ve benimle ilk zamanlardan beri konu açmıyor. Yani hiç açmıyor. Hep konu aç diyorum. Düşünüyor fakat yok yani susmayı tercih ediyor. Ama bir anısı olduğu zaman ise heyecanlı heyecanlı anlatıyor. Ay ben çok mu konuştum diyor. O an o kadar güzel konuşuyor ki dinlemek çok zevkli. Çoçuk gibi. Ama normal bir konu hakkında konuşmayı bana bırakıyor. Ve pek konuyu benim kadar eşelemiyor. Benim konuşmamı bekliyor.

Sizce bunun nedeni ne olabilir.

Yani ileskide de bir taraf ağır baskın da değil. Kendisi söylüyor. İkimiz eşit ağırlıktayız diye seviniyor.

Bir yandan da konu açsa ben çekiniyorum.

Sizce düşüncesi ne olabilir. .
İlk başlarda sevmediğim kıza alıştım ve aşık oldum?