Hoşlandığım kıza açıldım ve?

Herkese merhaba. Öncelikle bir özet geçeyim. Açıldığım kız ile onun arkadaşları, benim de arkadaşlarım. Yakın sayılırız. Sabahları aynı otobüsle gidiyoruz okula. Bazen otobüste omzumda uyuyor bazen okulda bahçede oturuyoruz omzuma yaslanıyor. Seviyorum. Bunu onun yakın arkadaşına söyledim, şaşırdı tabi. Konuştuk falan. Bana olur ya da olmaz demedi ama olmama ihtimali yüksek dedi çünkü sevdiğim kızın diğer yakın arkadaşı beni seviyordu 1,2 ay öncesine kadar. Neyse ben ilk baştan açılmamaya karar verdim çünkü şimdi açılsam ve olmasa aramızda bir soğukluk olacak ve okulun bitmesine 1,2 ay kala onunla soğuk olmak istemem. Neyse gel zaman git zaman ben geçen çarşamba günü açıldım. Up uzun bir mesaj attım. Şok oldu."Ne diyeceğimi, ne cevap vereceğimi inan bilmiyorum" falan dedi bana o gözle hiç bakmadığını söyledi sonra işte konuştuk. Asla aramızda soğukluk olmayacak dedi. Neyse perşembe akşamı bana mesaj attı ve "cuma okula beraber gidelim mi?" dedi ben de tabiki dedim. Sonra "Erken gidelim kahvaltı ederiz beraber" dedi. Neyse cuma yani bugün gittik kahvaltı yaptık, biraz dolaştık falan yağmur başladı. Şemsiyesi vardı. Açtı beraber girdik altına. Ben tutuyordum şemsiyeyi sonra bu koluma girdi kafasını omzuma yasladı falan. Çok güzel anlardı benim için. Sizce zamanla o da vakit geçire geçire beni arkadaşlıktan öte görür mü? Ben göreceğini düşünüyorum ama tabi bilemiyorum. Boşa ümitlenmek de istemem. Şimdiden teşekkürler.
Hoşlandığım kıza açıldım ve?