Bir kıza hoşlandıgımı söyledim nelen böyle oldu?

Arkadaşlar merhaba, ben 4-12 çalışırken bir tane kıza denk geldim o da 8-4 çalışıyor kapıdan her içeri girdigimde göz goze geliyorum kitlendim kaldım kıza, 2 hafta boyunca devam etti boyle bazen goremiyordum merak filan ediyordum, Instagramdan istek gönderdim kabul etmedi, hatta siliyordu (cünkü tanımıyordu) artik plotonige bagladım calisirken, ise gelirken giderken kafamı yastıga koyarken filan aklımdaydı... kızla aynı vardiyaya düştük bir gün kız bi arkadaşıyla çıkıp geldi ama ben isimin basindaydım konusamazdım. Şefler sorumlular sen ne yapıyorsun orda deseler ben cevap veremezdim... bir gün sonra moladan geldim lavabo ihtiyacım olmadıgı halde kızla konusabilmek icin izin aldım. Göndermek istemediler fakat yalvara yakara izin aldım neyse gittim baktım kız yok her yerde arıyordum, hani ben 8 aydır calisiyorum herkes diyordu biz seni böyle gormedik filan arkadaslarım abilerim cok sevdigim bi abim var dediki kimse icin yapmam ama senin icin gidip kızla konusacam dedi (ben utanıyorum, çekiniyorum) konuştu abim , kız abi şu an müsait degilim sonra konusalım demiş, bir gün sonra cumaydı cumaya gidip dua ettim herkes yardımcı oldu cumadan sonra kizla tekrar konustular, bana cikolata filan al dediler aldım cikolataların üstüne güzel sözler yazdık, yemek molalarindan önce gidip konuştum ilk defa tüm cesaretimle tüm gücümle... Dedim kıza abim gelip konuştu senle evet dedi ben senden hoslanıyorum fakat acele etmemize gerek yok (kız ürküyor daha yeni işe baslamısťi 2 ay filan oldu) ınstagramdan arkadaş olalım dedim kızın bana dediği şu ilgilenmiyorum. Bende geceleri kafamı yastigima koyarken aklima geliyorsun dedim bana dediki ne ara gördünde bu kadar oldu... Çikolataları cebimden çikartıp bunlar senin dedim ve geri döndüm calistigim yere 5 dk sonra arkadası gelip cikolatalari birakip gitti sinirlice... Sefler ne oluyor filan dedi bana kızdılar bende dedim abi bi kizdan hoslandim gittim delikanlıca soyledim birsey diyemediler. Daha sonra Instagramdan istegi kabul etmeyen kız hesabı herkese açtı bende hikayesine baktım ama takip atmadım aksama dogru instagram arama yerine ismini yazdım cikmiyor fake hesaptan baktim cikiyor anladım ki engellemiş beni... arkadasiyla konusurken maskesi inik beni gördü hemen maskeyi geri cekti. Bu arada ustune basina sacina bakım yapmaya başladı ilk gün gordugumden cok daha fazlaydı fazlası vardı... Simdi tüm fabrika biliyor ama utanmıyorum çünkü utanılacak bir sey yapmadıgıma inanıyorum. Simdi benden nefret ediyorlar sövuyorlar yanından geçerken el kol hareketi yapıyor. Simdi ben umursmiyorum etrafa bakıp duruyor kontrol ediyor ben gorsem bile sallamıyorum.
Bir kıza hoşlandıgımı söyledim nelen böyle oldu?