Öncelikle ikimizde normal erkek ve kızlar gibi yaşamak istemiyorui ve yaşamıyoruz. Normal kızlar gibi tatlı sözden, iltifatdan etkilenen biri değil. Çok seviyoruz birbirimizi ama aramızda mesafe var o Ankara da ben İstanbul. Hayattan ümidini kesmiş, hiçbir şekilde hiçbir insana güveni yok. Ama bana karşı olan sevgisini hissediyorum. Ben içime kapanık biriyim. 2 tane arkadaşım var 1 kız 1 erkek başka arkadaşım yok. Fazla konuşmam konulara dahil olmam. Çoğunlukla mantıksal hareket ederim. Ama birisini sevince bu hallerim gidiyor yerine bir çocuk geliyor. Sürekli onla konuşma isteği, sürekli ilgi bekliyorum. Bu güne kadar bir kızla sevgili olup el ele tutuşmadım bile.
Burda tecrübeli abi abla kardeşlerim vardır.
Ben bu kıza karşı nasıl olgun olabilirim?
Nasıl davranayım. Fazla boşluğa bırakırsam benden gitmesinden korkuyorum ama gidersede o kadar umrumda olmaz ama bû hareketimden dolayı onu kaybetmek istemiyorum.
2. Olarak hayata küsmüş birini, umutları tükenen kimseye güven'i olmayan ve maddiyatan yana sıkıntı çeken biri.
Sevgisinden yana bana güvenmesini nasıl sağlayabilirim?
Maddi anlamda destek vermek istedim ama kabul etmedi hiç bir şekilde.
Yardımcı olan , olmaya çalışan herkese teşekkürler.
Burda tecrübeli abi abla kardeşlerim vardır.
Ben bu kıza karşı nasıl olgun olabilirim?
Nasıl davranayım. Fazla boşluğa bırakırsam benden gitmesinden korkuyorum ama gidersede o kadar umrumda olmaz ama bû hareketimden dolayı onu kaybetmek istemiyorum.
2. Olarak hayata küsmüş birini, umutları tükenen kimseye güven'i olmayan ve maddiyatan yana sıkıntı çeken biri.
Sevgisinden yana bana güvenmesini nasıl sağlayabilirim?
Maddi anlamda destek vermek istedim ama kabul etmedi hiç bir şekilde.
Yardımcı olan , olmaya çalışan herkese teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ailesinden çok fazla bahsediyor. Fotoğraflarını atıyor. Ailesini bana tanıtmaya çalışıyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Tecrube olgunlastirir onun dısında formulu yok
Daha çok ağır başlı olmak desek. Ona karşı davranışlarım nasıl yön almalı veya neler olmalı.
agır baslı olmak da yapı meselesi, güvensiz birine güven vermek icin öncelikle ona sevgini ispat etmen lazım ama cok da abartmadan bu sefer terkedilen ilk sen olursun ya da sizofrenik dusunceler baslayabılır senle ilgili eger bir gün ilgin azalırsa. ailesini tanıtıyorsa bir nevi seni tanıstırmak ve ciddi dusundugunu belirtmek istemiş 18 yasinda bir erkek icin bunlar cok erken ama güvensizim diyerek de bunaltmaya gerek de yok bundan sen de sıkılırsın gezip tozun birlikte guzel vakit gecirmek dısında Şu an baska yapabilecegin bir sey yok bir de hayatında bir tek o varmiş gibi davranma ayrica
Normal biriyle konuşunca zaten yaşımdan çok daha olgun olduğumu, cıvık olmadığımı ve sohbetimin akıcı olduğunu söylerler ama bunu o kişiye karşı tam yapamıyorum. Ailesini de dakika başı anlatır. Annesinin teyzelerinin sülalesinin fotoğrafını attı tabi bu hoşuma gidiyor. Sadece fazla cıvık görünmemek için napmalıyım. Hayatımda sadece o yokmuş gibi davranmaya çalışıcam.
ona ilgin oldugu icin fazla mantıklı davranamazsın ama dedigim gibi birlikte vakit gecirerek anlarsın uzaktan olmaz
En iyisi şuanlık fazla ilgili olmadan sadece sevgimi belli etmek. Ben ikimizin fotoğrafını tişörte basıp yollicaktım ona. ama o giyimde sıkıtı çıkar dedi. Yüzük alıcam biri ona biri bana içine isim yazdıracam öyle istedi. Boyna asılanlardan inşallah beğenir.
hediye olayını sen bilirsin elbette ama tişört olmamasi iyii olmus sacma bir hediye cunku
Tişört sadece foto basmak olmicaktı ikimizin 2 ayrı fotoğrafı. Her birini ikiye bölüp yarısı o yarısı ben olucak şekilde tam bir yüz haline gelicekti. Her yarım fotoda 1 mevsimi arka plana yansıtacaktım. 2 tişört yapınca biri bana biri ona 4 mevsim. İkimizin yarı yüzleri bizi bir yapmış olucaktı. Arka fondaki mevsimler sonsuz bir birlikteliği temsil edicekti. İkimiz o tişörtlerle yan yana yürüyünce taşıdığı anlam ve duygu mükemmel benzersiz olucaktı. Tabi bunların hepsini kendi elimle yapıcaktım. Ama giyemiceği için olmadı.
guzel dusunceler ama fazlasıyla yogun cabuk sıkılırsınız ıkınızde bu kadar acelete gerek yok gezin tozun eglenin mantıgı her konuya yansıtırsaniz ilişki yürümez eglenceli olmalisiniz biraz
Tavsiyeler için teşekkür ederim. şu an için ona karşı kendimi salmasam daha iyi olabilir. Ağırdan girsem iyi olur. Yapıcak bişi yok tutmam gerek kendimi
Aynen öyle rica ederim
Sanal alemde mi tanıştınız
Evet. 2 defa denk geldik. Tavşanı vardı konu ordan açıldı buraya kadar geldi.
Hiç buluşmadınız mı
Hayır, öyle bir eğilim de bulunmadık. Ama istese giderim ankara'ya. Daha çok önce birbirimizden emin olup sonra buluşma taraftarı olduk, oldu.
Ne yani şimdi aşık mı oldunuz birbirinize. Telefonda konuşarak mı sürdürüyorsunuz ilişkinizi
Onun aşık olma ihtimali yok çünkü çocukluk aşkı olmuş aşık olamaz. Sadece sevgi, hoşlantı, kafa uyumu. Bide çok güzel sesi var rap söyleyince hayran kaldım diyebilirim. Tam bir ilişki değil platonik sevgi gibi. Onun üniversiteyi kazanmasını bekliyoruz..
Hm tuhaf. Ne anlayışlısın. Türkçe rap söyleyen bir kız ilginç geldi
Zaten sevginin temeli anlayışlı olmaktan başlar. Rapi söylüyo. Hem hızlı söylüyo. Hemde durumundan dolayı duyguyu kattığı için mükemmel bir tablo ortaya çıkıyo.
Vay be
Daha okulu var bitirsin de gerisi gelicek. Benim dişi halim kendisi.
Düğünümüze beni de davet edin
Düğününüze
Onla evlenirsem inşallah düşüncemiz o yönde aşiret 7-8 milyon kişi hepsini çağırmayı düşünüyorum. 1 kişi fazla olursa sıkıtı yok baş göz üstüne ama baya kıskanç.