Sadist bir mazoşist sevgilim ve ben?

Öncelikle ikimizde normal erkek ve kızlar gibi yaşamak istemiyorui ve yaşamıyoruz. Normal kızlar gibi tatlı sözden, iltifatdan etkilenen biri değil. Çok seviyoruz birbirimizi ama aramızda mesafe var o Ankara da ben İstanbul. Hayattan ümidini kesmiş, hiçbir şekilde hiçbir insana güveni yok. Ama bana karşı olan sevgisini hissediyorum. Ben içime kapanık biriyim. 2 tane arkadaşım var 1 kız 1 erkek başka arkadaşım yok. Fazla konuşmam konulara dahil olmam. Çoğunlukla mantıksal hareket ederim. Ama birisini sevince bu hallerim gidiyor yerine bir çocuk geliyor. Sürekli onla konuşma isteği, sürekli ilgi bekliyorum. Bu güne kadar bir kızla sevgili olup el ele tutuşmadım bile.
Burda tecrübeli abi abla kardeşlerim vardır.
Ben bu kıza karşı nasıl olgun olabilirim?
Nasıl davranayım. Fazla boşluğa bırakırsam benden gitmesinden korkuyorum ama gidersede o kadar umrumda olmaz ama bû hareketimden dolayı onu kaybetmek istemiyorum.
2. Olarak hayata küsmüş birini, umutları tükenen kimseye güven'i olmayan ve maddiyatan yana sıkıntı çeken biri.
Sevgisinden yana bana güvenmesini nasıl sağlayabilirim?
Maddi anlamda destek vermek istedim ama kabul etmedi hiç bir şekilde.
Yardımcı olan , olmaya çalışan herkese teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ailesinden çok fazla bahsediyor. Fotoğraflarını atıyor. Ailesini bana tanıtmaya çalışıyor.
Sadist bir mazoşist sevgilim ve ben?