bunu yazdım gördü ama cevap vermedi
Sevgilimin Arkadaşı Yüzünden Aramız Bozuk?
bunu yazdım gördü ama cevap vermedi
Yapmanız gereken daha fazla acıya sebep olmadan yaşanılanları hoş hatıra rafına kaldırıp yolunuza bakmanız. Ayrıca kime ne ve neyinizi verdiğiniz sizi alakadar eder bir konudur. Başkasını ilgilendirmez. Yakın arkadaşı sizinle tartışmaya giriyor ve erkek arkadaşınız bu tartışmanın içerisinde yer alıyor. Bu bana biraz şüpheli geldi. Kendinizi daha fazla malzeme haline getirmemeniz en güzeli bence.
Kendi hislerinizi tanımlayabiliyor olmanız gerçekten taktir edilecek bir durum. Ancak, benim yakın bir arkadaşım kız arkadaşım ile ilgili görüşlerini benimle paylaşabilir. Açık ve net bir şekilde. Fakat, bunu benimle konuştuğu gibi net bir dille argo kullanarak kız arkadaşıma söylemek ne arkadaşlığa nede dostluğa sığar. Hele de bunu benim bilgim dahilinde yapması ayrı bir terbiyesizlik ve samimiyetsizlik. Ayrıca dediğim gibi kiminle neyinizi paylaştığınız veya paylaşacağınız sizi ilgilendiren bir konu. Sevgilinizle ne kadar özelinizi paylaşacağınız sizinle ve sevgiliniz arasında bir konu. 3ncü tekil şahısların bilmemesi gereken konular. Bu bahsi geçen 3ncü şahısın size karşı ilgisi olma durumu ne olabilir.
Sizin bedensel özelinizin sevigilinizin bilgisi dahilinde sevgilinizin arkadaşı tarafından tartışma konusu olduğu gün zaten bitmiş ilişkiniz. ilişki adı altında bir özeliniz kalmamış ki. sevgilinizin tutumu zaten ayrılık durumunu oluşturmuş. Yolunuza bakmanız en doğru davranış olur bence.
Peki sen biriyle gerçekten bu şey yaşadin mi? Dediğin gibi şimdiki sevgilin 2. Sevgilin mi? Öncesi 4. Sınıfta çocukça bir ilişki mi safece?
Herhangi bir şey yaşadin mi biriyle?
Böyle mi sacmalik olabilir mi? Sen onu sevmissin bir şeyler yasamissin. Senle onları yaşarken bir şey yokta yaşayıp bittikten sonra mı yüzüne vuruyo sana böyle bir iftira atabiliyo? Hakkını yedirme ben senden başka kimseyle bir şey yapmadım de bana böyle iftiralar atamazsin de. Ayrıca bu arkadaşı sana öyle bir şey deme lüksün nasıl buluyo yq?
Kızın sevgilinde gözü var o yüzden seni safdısı etmeye çalısıyor sevgilinde ne kadar saf her söylenene inanıyor mu öyle bu arkadasına daha fazla deger verdigini gosteriyor
Bazen tipin önemi kalmıyor ya da senden sıkıldı kurtulmaya çalısıyor kac yasindasiniz ki bu cocuk boyle ergen
Canım bak daha yaşın çok kücük böyle seyler yaşamak icin ileride o kadar pisman olucaksın ki sakın yanlış bir sey yapma cok erken yıpranırsın sonra 18 yasında kendini 40 yasında gibi hissedersin
Artık böyle seyler yasamak istemiyorum de sen herkese güvenirsen herkesi kendin gibi saf zannedersen hep kaybedersin ve hep kullanılan taraf olursun bak ben 19 yasindayim etrafimda o kadar cok örnek var bir cahillik yapmıssın ama bir daha sakın yapma herkese güvenmemek gerektigini anlayacaksın büyüdükce
Sen bu cocukla ne yasadin tam olarak
O zaman neden arkadasinin dedigine inaniyor sana inanmiyor sevse gözü arkadas falan görmez
Bak herseyin farķindasin geri dönüsü olmayan seyler yapma akilli bir kiza benziyosun acele etme bazi seyler icin unutma hic kimse hicbir sey senden daha degerli olamaz
Cevap
3Cevap
çocuğum bırak bu işleri derslerinle uğraş hadi
umursama arkadasını onun
Okurken yoruldum *
doğru mu peki bunlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar