Sevgilimin Arkadaşı Yüzünden Aramız Bozuk?

Dün gece sevgilimin arkadaşı mesaj attı bir kaç gündür atıyo işte sen orospusun o çocuğa üzülüyorum sen onu haketmiyosun kendini elletiyosun sonra dünde mesaj attı bana okulda öyle bakma dedi filan biz tartıştık ne bakması filan sevgilim mesaj attı bence artık tartışmasanız diye sevgilimle o 7 yıldan beri arkadaşlarmış onlar bu sene yeni geldiler bende dedimki sen bence bu olaya karışma dedim mesaj attı sen benim sevgilimsin oda 7 yıllık arkadaşım diye bende bu yüzden aramızı bozmayalım geriliyoruz yazdım oda artık taamul edemiyorum dedi bende bu kadar sorunsa taamul edemiyosan bitsin yazdım sonra senin daha önce başka çocuklarla yaptığın şeyler yüzünden korkuyorum dediğin herşeyi yapmaya çalışıyorum belki malın tekiyim ama özür dilerim bence o haklı dedi bende sen benim ilkimsin ben ilk herşeyimi seninle yaşadım dedim oda keşke bunu bitekseb demesen başkaları senin için bir çcuğa g*t verdi diye yazdı bende ben ilk kez senle öpüştüm sen benim 2.çıktıım çcuksun bundan önce 4. sınıfta biriyle çıkmıştım dedim oda bence böle bir kız daha önce bişeler yapmıştır bence kendini düzelt bu kadar dedi bende benim hakkımda tereddütlerin varsa bitsin bu ilişki benim herşeyim belli beni tanıyan tanıyo benim sapıkça konuşmam benim gt verdiğim anlamına gelmez dedim oda biraz zaman ver düşüniyim dedi bende son olarak yine aynı şeyi yapıyosunbana güvenmiyosun başkalarının laına bakıyosun sadece birbirimizi kırıyoruz biraz güven lazım dedim ya ne yapmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada bundan 2 hafta önce biz ayrılmıştık sebebi ise başkalarının hakkımda o* gt veren filan demesiydi başkalarının böle demesi onun için sorun olduğundan bu ilişki yürümez dedi ayrıldık 1 hafta sonra da bana mesaj attı işte ben senden ayrılırken çok üzüldüm başkalarının laflarına uyarak ayrıldım filan diye sonra barıştık ama yine aynı şey olyor
Güncellemeler
+1 yıl
http :// i. hizliresim. com/2gP6E0. jpg
bunu yazdım gördü ama cevap vermedi
Sevgilimin Arkadaşı Yüzünden Aramız Bozuk?