2 ay

Arkadasimin yaptigi seye uzulmem sacma mi?

Sanaldayız. Her gün konuşuyoruz yaklaşık 2 yıldır. Tek olanağımız mesajlaşmak ya da arama gibi kısıtlı seçeneklerde bile hiç konuşmayı kesmedik. İlla ki onun düşüncelerini, duygularını, planlarını merak edip öğrenmek istiyorum. 3 gündür mesajlarıma düzgünce bakmıyordu, ben de ister istemez endişelendim. Dediğim gibi 2 yıldır her gün konuşuyoz. Ona hep diyorum ki bakmayacaksan, işin varsa her zaman her şeyi benimle paylaş zaten başka seçeneğimiz yok. 3 gündür düzgünce konuşamayınca da kaygılandım ama çaktırmadım. Bugün kendisi kusura bakma başka şehire geldim 2 3 günlüğüne dedi ben de dedim neden söylemedin peki dedi ki ani oldu falan ama 3 gündür oradaymış zaten ben de dedim 3 gün içinde söylemeyedin yani. Özür diledi falan takmamam gerekiyor ama gene de bu kdr uzun süredir konuşuyorken, bu kadar basit bir planı bile benimle paylaşmaması beni çok üzdü. Abartıyor muyum bilmiyorum ama açıklama yapmaması planlarını söylememesi falan üzdü hiç mi boş anı yoktu yani çok yazmasa da yazıyordu yani o an söyleyebilirdi otobüse binerken yazabilirdi çok boş anı olurdu illa ki, o yüzden çok üzüldüm
Arkadasimin yaptigi seye uzulmem sacma mi?